FIV in Ungaria 58
Raspunsuri - Pagina 16
iaia13 spune:
salutare,
claudia tin pumnii stransi toata ziua!!!!!!!!si facem si galerie
sa va spun ceva?am facut un test de sarcina dimineata si a doua liniuta este palida dar esteeeeeeeee!!!!!!!!!!sunt in extaz
vapup pe toate
Dado spune:
Buna dimineata !
Claudia iti tin pumnii ! Sper sa fie intr-un ceas bun !
Iaia felicitari ! Cand ai avut ET-ul? Bastocisti sau embrioni? Eu sunt ziua 5 dupa ET cu embrioni de 4 si 7 celule.. Deocamdata nu am nici un simptom... Te pup si bafta !
Liana multumesc ca m-ai trecut pe lista !
camy050277 spune:
Iaia, speram ca esti deschizatoarea de drum si pentru celelalte fete
Hai Claudia , hai Dado !!!
ali762000 spune:
Claudia sa fie intr-un ceas bun si viitoare mamica de
IAIA felicitari pentru test, sa de-a DD sa fie si HCG mare de tot sa fi si tu viitoare mamica de
ALI
tamaryllis spune:
Atelocin, ti-am lasat un alt mesaj pe mess!
S-a rezolvat problema si o sa plec; pe 26 o sa fiu la Szeged.
Candy, Alrak, sper sa ne vedem acolo!
2009 este anul in care voi reusi!
pupy76 spune:
IAIA sa fie intr-un ceas bun, Doamne ajuta.
CLAUDIA suntem alaturi de tine ciu gandul, sigur va fi bine.
DADO la fel facem galerie.
POOP toate fetele.
dent spune:
Buluna,bine te-ai intors acasa cu a ta minune!!!Am citit ca nu se satura micutul si completezi cu late praf.Sunt patita! Iar el,smecher fiind de mic,se va obisnui cu sticluta,pt ca vine mai usor.Asa ca,daca nu vrei sa renunte la laptele tau,evita sticla si pune-l cat de des poti la san!Ai mei au crescut cu lapte praf,dar nici probleme de sanatate nu am avut cu ei.Asta nu inseamna ca incurajez alimentatia artificiala,din contra...si multa sanatate pt amandoi!!!
Dado,te-am sustinut si prima data,o voi face si acum!Iti doresc mult noroc sa te poti bucura de ai tai copii!!!
Isa,bihoreanco,multesi mult noroc,sa fie bhcg mare si a doua linie roz,roz,roz...
Alrak,si eu sper luna de luna sa ramin natural,la mine sunt sanse mici,dar poate ne dai tu startul,sa mai putem spera si urma...si Doamne ajuta!!!
ZAPP,te si astept vesti bune!!! Stiu ca citesti,dar scrii mai rar,la fel ca si mine.Azi am simtit ca trebuie sa scriu!
Multa sanatate tuturor!!!
dent spune:
Iaia13 si Isa,imi cer scuze ca vi-am incurcat numele! Mesajul anterior era destinat pt Iaia,dar acelasi lucru ti-l doresc si tie Isa!Scuze,scuze,scuze...
adrienne spune:
Buna fetelor!Sunt o aspiranta mai veche cu un FIV nereusit anul trecut la Debrecen.Am vazut ca Dado scria ca ei luna asta i s-a facut PICSI,fac si cei din Deberecen PICSI,cat costa?
Luna asta vom merge din nou sa mai incercam odata ,mi-am facut deja hormonalele.
O rog pe Dado sa-mi raspunde daca vede mesajul acesta,sau poate stie careva dintre voi.Va multumesc din suflet.