FIV in Ungaria 58

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaia13 spune:

salut,
alsima ma bucur ca m-ai auzit cred ca am urlat un pic,zi-mi ce simptome ai avut in primele 10 zile de la et?
dado eu unt bine,mananc nonstop si nu mai am rabdare sa stau in pat.
cat imi indicati voi sa stau,ca dejz ma doare si capul destul de rau.am deja 4 zile si jumatate de stat in pat...nu mai pot,am sa ma imbolnavesc cred de atata stat in pat.eu consider ca daca esti sanatos nu ai cum sa stai in pat.corect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

IAIA draga...uite eu doar din saptamana a 7-a am inceput sa ma simptome (greturi)...In rest in primele 10 zile NIMIK. Doar somn, dar asta cam dupa HCG (ziua 9-14)...asa ca...in primele 10 zile NIMIK!!!

In pat eu am stat de marti (ziua ET) pana duminica...Incepand de joi seara am facut plimbari de o jumatate de ora in jurul blocului.Atat. De luni mi-am inceput activitatea normala jumatate de zi, iar cealalta jumatate de zi...in pat...

Iti doresc mult succes si sa auzim numai de bine!!!Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

alsima si eu m-am dat cu parfum si unu tarreee rau de tot care nu prea i-a placut lu Margo asistenta sefa si nici pe burta nu am sta..asta o fi mai nou acum..
Dado acu te trec..te pupp
va puppp

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy050277 spune:

Claudia, Iaia, Dado, va doresc sa aveti embrioni norocosi care sa stea cuminti la voi in burtica 9 luni!

Eu nu ma simt in masura sa va dau sfaturi de ce si cum sa faceti dupa ET, nu sunt un exemplu de reusita... , dar din cate spun doctorii stiu ca e recomandat sa stai in pat intre 2 si 5 zile in functie de tipul de transfer: daca transferul s-a facut cu blastocisti, implantarea are loc in urmatoarele 2 zile, deci 2 zile in pat; daca s-a facut cu embrioni de 3 zile, implantarea are loc in urmatoarele 4-5 zile. Apoi reluarea activitatilor zilnice sa se faca treptat, putin cate putin, iar daca simtiti ca obositi, sa treceti inapoi in pat si sa va odihniti cat e nevoie.

Important este sa urmati semnalele pe care vi le da corpul vostru, fiecare este unic si poate fi fara efect ceea ce pentru altele are...

Va doresc sa aveti beta mareee in curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Fetelor eu am stat in pat si nu am facut nimic in afara de baie si mersul pana la bucatarie sau in camera pana la HCG, mai ales ca ameteam de la utrogestantul pe care in luam oral. Mancam chiar si in pat, toate mesele , dupa care am mai inceput sa mai ma plimb cate putin si sa mai fac si prin casa treburi gospodaresti. Credeti-ma ca de la atat stat ma durea spatele...dar pentru bebe ce nu facem .

Va pup.

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Alsima, ma bucur mult ca sunteti bine tu si bulinutza ta.
Eu voi merge la Szaged miercuri sau joi (luni dupa amiaza o sa stiu exact cand).
candy1902, DD sa ajute sa fie un inceput bun cu reusita.

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_74 spune:

Dragi fete,

S-a mai fecundat un ovocit, ultimul din cele noua! Baietii sotului au facut o treaba strasnica! Deci, un nou prilej de bucurie!

Maine trebuie sa ajung la clinica din Szeged la 12, ora locala, dar nu se stie exact cand imi vor face ET fiindca am aflat ca au doua pagini pline de programari si ca sunt extrem de aglomerati acum, inainte de concedii. M-am inarmat deja cu multa rabdare, am o stare buna, mi-am petrecut ziua de azi in aer liber, in afara orasului, la un picnic cu familia sotului. Au fost multi copii, m-am jucat cu ei toata ziua si m-am gandit cu drag si cu speranta la ai mei.

Va mai scriu maine seara, cand ajung acasa, sa va povestesc despre experienta care marcheaza inceputul unui nou capitol din viata mea. ... Sper eu, capitolul maternitatii.
Intre timp, va imbratisez si sunt alaturi de voi toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaia13 spune:

ceau la toata lumea,
am fost la plimbare...vai ce bine a fost.cred ca o sa dorm neintoarsa.sper ca nu am exagerat si sa nu imi para rau dar chiar nu mai puteam.sunt fffoarte linistita.cineva m-a intrebat ca ce este cu mine ca m-am schimbat la fata si nu am stiut ce sa ii raspund.
credeti ca daca fac testul in ziua 9 e prea repede???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

claudia 74, Bunul Dumnezeu sa te ajute ca maine sa incepi capitolul maternitatii. Tin pumnii pentru BB lipiciosi.
iaia13 tin pumnii sa fie cu doua liniutze.

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, sunt intr-o asa situatie de rahat....scuze de exprimare....
Eu ar trebui sa incep pe 26.06 procedura la Szeged si acum, ca toate sunt pregatite, am alta pe cap: mama mea are ceva probleme de sanatate si asteptam rezultatul de la anatomopatologie care ar fi trebuit sa fie gata de ceva timp, dar medicul anatomopatolog e in concediu.
Maine ar trebui sa sun iar dupa rezultat, dar fiind prima zi de lucru (a medicului), nu cred ca va citi probele.
Nu stiu ce sa fac....Cunoasteti pe cineva de la spitalul ORL Panduri? Eu m-as duce acolo, dar nefiind din Bucuresti, mi-e sa nu merg degeaba si sa pierd toata ziua.
Alrak, Candy, daca rezolv si eu problema, poate ne vedem la Szeged!
Atelocin, ti-am lasat un mesaj pe mess!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput