FIV in Ungaria 58

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Dado te pup si tin pumnii stransi!!!in z12 nu e repede ..io am facut in z8si nu a fost repede..
claudia uite ca tot vrei sa ma urmeziio zic sa urci treptele dar usor..usor..io dupa transfer urcam o gramada de trepte ..nu stiu cate ca nu le-am numarat dar stateam acolo la unguri la et 3 si in fiecare zi dupa et le coboram si le urcam pt ca trebuia sa merg la clinika sa-mi faca progesteronul..asa ca usor dar sigur pe urmele mele..io te apucai de mana si sa stii ca te trag tareeeeee si nu-ti dau drumul..te pupppp

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

KLU1973 pentru tine si buburuza ta THEODORA, sa dea DD sa mai stea cuminte in burtica inca vreo 2 luni si apoi sa vina pe lume sanatoasa si mancacioasa.
Laura Garner pentru tine si NICHOLAS JAMES, sarcina usoara in continuare.
Ali762000 sarcina usoara ,un BB sanatos si peste doi ani sa vina si o printesa.
Buluna , felicitari inca o data,pentru MIHAI ANDREI, avand in vedere cum s-a nascut inseamna ca va fi tate tare norocoooooooos.
Iaia, Dado , DD sa ajute sa fie BB-ii LIPICIOSI.
Liana30, pentru tine si printesa.

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Liana30, urmatorul FIV va fi probabil in august-septembrie, pana atunci monitorizam sa vedem natural ce apare.
Dna dr. nu prea vrea sa-mi dea tratament de stimulare in lunile astea, asa am observat eu, pentru ca am solicitat un tratament mai usor , dar mi-a zis ca e bine sa fac pauza.
Azi mi-a venit CM-ul si probabil marti sau miercuri voi merge la Szeged si atunci poate voi avea noutati.
Te pup, mamica fericita si pup si printesa mica.

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_74 spune:

Liana, merg pe mana ta! Ma las trasa!!!!

Iaia - ID-ul meu de mess este claudia_mariaro.

Poate facem o data mai multe dintre noi o conferinta pe mess. Cred ca ar fi si util si placut. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ALRAK daca nu vrea e ff bineasculta de la una patita care nu a lasat pauza deloc 3 luni la rand ..ca dehhh capoasa sunt si cand casun pe om numai scapa pana nu-.mi dasi bine nu a fost..asa ca e mai bine cum zice ea.ca stie ea ce face si face bineeee..
io te intrebam de histero cand mergi sa o facida poate ca numai e nevoie ,,mai stii?
luck scuze ca am uitat sa-ti scriu..te pup si ma bucur ca e totul ok..ca nu a trecut docu pe la tine ??ei muma ce te miri tipic alor nostrilasa nu te mai supara important e ca e totul ok..

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

Buna dimineata !

Liana multumesc pentru incurajari !

Iaia cum te simti? Ceva deosebit?

Irinaflorea vroiam sa te intreb daca la voi in Satu Mare se poate face undeva betahcg cu rezultat in aceeasi zi.

Am uitat sa va spun ieri ce am mai aflat de pe la clinica. Se pare ca este contraindicat sotilor sa intre in apa termala inainte de punctie.

Oare din ce zi incepi sa simti ceva? Eu sunt azi zia 4 dupa ET si in primele 2 zile am simtit ceva intepaturi dar cam atat....

Va pup si o duminica frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

Liana am uitat sa te rog sa ma treci si pe mine pe listuta de inceput.

Dr Tandor - Debrecen: FIV1 - februarie 2009 10 ovocite nu s-au fecundat nici unul; FIV2+PICSI iunie 2009 - ET 18.06 Betahcg - 29.06 !

Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Fetele mele dragi, am cam lipsit la apel...am avut niste saptamani destul de incarcate. dar uite ca am auzit cand m-a strigat iaia

Am avut "intalnire" cu bulinutza mea in fiecare saptamana...asa s-a potrivit: sapt 5 arad, sapt 6 zado, sapt 7 arad, sapt 8 - marti, merg iar in Ungaria.
Bulinutza e frumoasa, creste mare , ii bate inimooara, totul e bine pana acum...
Eu am inceput sa am primele gresturi (in sfarsiiiiiiiiiit, ca ma tot plangeam ca n-am simptome). Acum ma simt si eu gravidutza...

Alrak, poate ne intalnim marti in ungaria...
Candy, sigur ne vedem marti..mi-e tare dor de tine...

Cine mai merge marti la Szeged???

Claudia iti tin pumnii maine...Doamne ajuta sa ai puiutzi lipiciosi...

Mai fetelor, au am doua nelamuriri din ce am citit paginile anterioare:
1. Eu m-am dat cu parfum in ziua ET, nimeni nu mi-a spus sa nu ma dau...
2. Nimeni nu m-a intors pe burta si nu mi-a spus sa nu-mi misc capul o ora dupa ET...

Hmmmmm....

In fine....eu va sfatuiesc sa faceti tot ce vi se spune...asa veti avea constiinta linistita ca ati facut tot ce tinea de voi si nu va veti putea reprosa niciodata nimic.

Va doresc din toata inima beta mari, bebei la purtator si sa simtiti bucuria imensa pe care o simt eu acum...

Mai trec sa va molipsesc de burtica, ok????

cu bulinutza de 7 saptamani si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

buna fete dragi luni voi inepe si eu in sfirsit am bagajele pregtite abia astept sper din suflet ca de data asta nenea zadorica sa faca minuni cu mine am suferit destul dumnezeu trebuie sa-si intoarca fata spre mine ma incercat destul dar stiu ca ma iubeste si peste o luna voi fi graviduta.am fost o singura data la szeged dar parca am mare incredere in ei,de la debrecen am ramas cu un gust tare amar sper din suflet ca peste o luna sa fiu cu adevarat fercita.CLAUDIA IAIA DADO va tin pumni ALRAC la fel
si tie poate reusesti natural
va poop si sauzim numai de bine

Mergi la inceput