Top 10 gradinite in Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sweetmelon spune:

Eu am observat in primele post-uri ale acestei persoane o promovare agresiva a gradinitei Happy Place. Si oferta legata de gradinita si oferta de petreceri a acestei gradinite. Urmarind post-urile legate de acesta gradinita, nu aveam cum sa nu vad acest lucru. Intre timp s-a trecut la promovarea gradinitei Amalia. Desluseste cineva misterul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Eu recomand din tot sufletul gradinita Little One (in zona PtChibrit). Am avut baietelul acolo cam doi ani. Au fost niste probleme in primavara dar s-au rezolvat cu "happy end". Noi am plecat in acel moment. Dupa ce si-au revenit (o problema la nivel de conducere) nu ne-am mai intors ca sa nu zaacesc copilul. Dar au ramas "oamenii buni" si merita. Directoarea este minunata si personalul bun. Au trecut prin cateva hopuri si s-au sudat. Chiar daca nu mai am copilul acolo o recomand iar peste doi ani cand vom merge la scoala vom apela la after school-ul lor.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 01milupa24 spune:

Am fost f.multumita de gradinita 203 din CA Rosetti.
Atat de locatie, cat si de d-nele educatoare, cat si de hrana.
De la noi primeste nota maxima.
Spun am fost, pt.ca fetita mea este acum la scoala.
E super la gradinita 203

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nem spune:


Gradinita de stat 234, Zori de zi
- curatenie 5
- educatie 5
- hrana 5
- comunicare cu parintii 5
- locatie 5 (de mine e foarte apoape)
- jucarii educative 5 (au activitati in primul rand foarte faine)
- raportul pret/calitate 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUNA!


Asa imi place ca membri noi cu 1-2 mesaje la activ, hai 9-10 unele scriu atat de frumos despre niste gradinite particulare no name. Sa vad acolo o parere avizata de la o mamica ce e de luni intregi pe acest forum..... In fine....

Eu am gaza (2 ani si 10 luni) la gradinita 197. Merge acolo din octombrie si sunt deosebit de multumita. Gradinita este step by step si sunt copii mai putini in grupa (vinerea de ex vin cam 12 , in rest in jur de 16-17). Am noroc ca cele 2 dne educatoare sunt mai in varsta si au multa experienta in lucrul cu copiii. Mancarea e f buna, ingrijitoarele ok , fac multe activitati interesante, au si optionale (dar nu am inscris-o la nimic ca e cam micuta si vreau in primul rand sa se joace si sa se integreze bine in grupa ei). pretul ce sa spun.... 12 lei/zi. Am pastrat insa si bona pentru cazurile de imbolnaviri si cand nu o pot duce. Ca locatie.... 5 puncte pt cine sta in Militari ca pt mine ii dau 1 punct (noi stam in Titan si mergem cu metroul). Comunicare cu parintii- 4 puncte (dnele nu au f mult timp la dispozitie sa-ti povesteasca tot ce se face la grupa, eu nu intreb tot timpul ca sa nu par exagerata, gaza mea e mai mica si nu-mi povesteste exact ce face acolo), jucarii 5 puncte..... Trageti singure concluzia.

Gradinite particulare vizitate anul trecut si care au obtinut multe bile negre de la mine sunt Genoveva si Condor, ambele din Titan. Bile alte pentru A$M KIDS CLB de la Dristor. Totusi am lasat copilul la ei numai 1 luna pt ca era prea mica ( 1 an si 7 luni) si nu facea fata programului. Erau doar 5 copii in grupa ceea ce era chiar ok, educatoarea era de fapt o invatatoare f tanara dar f atasata de copii. s-a purtat minunat cu bebelina mea de atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiluimatei spune:

Gradinita 160, Soarelui, Sector 3.

Punte ce clasificare - 1 din 5
- curatenie - 5
- educatie - 5
- hrana - 2
- comunicare cu parintii - 2
- locatie - 3
- jucarii educative - 4
- raportul pret/calitate - 3

Suntem la aceasta gradinita, la grupa mica, din septembrie. Din pacate, mai mult bolnaviori ... Dar am inteles ca este, oarecum, normal.
Singurul lucru de care sunt multumita este educatia (educatoare tanara, entuziasta si bun psiholog, zic eu) si curatenia. Hrana e destul de rea, comunicarea cu parintii este aparenta.
Mai e cineva de pe acolo?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Ioana merge la gradinita Flipper Garden - Ioana dn Cotroceni si sunt foarte multumite, cu siguranta tot acolo o voi da si pe Nadia.

- curatenie - 5; ce mi-a placut foarte mult este ca la toaleta fiecare copil are colacelul lui de WC (am vizitat multe gradinite in zona pana sa o aleg pe aceasta si nicaieri nu am vazut acest lucru), iar bucataria este foarte curata;
- educatie - 5; pentru unii poate parea ca doamna directoare este cam "perfectionista" si cere destul de multe de la copii; eu insa tot asa sunt si sunt foarte multumita; in fiecare sapatamana primim pe mail lectiile din saptamana precedenta si pot sa spun ca Ioana vine in fiecare saptamana cu mai multe lucruri noi invatate; fac doua serbari pe an, foarte lungi, fiecare copil avand mai multe sarcini; de Carciun de exemplu au avut 2 piese, una in romana, una in engleza, colinde in romana si engleza, poezii in romana si engleza (fiecare copil cate o poezie in fiecare limba), dansuri populare si dansuri moderne;
- hrana - nu ma pot pronunta, Ioana nu mananca acolo decat gustarea de fructe de la 11 (pot sa spun ca in fiecare zi au alt fruct), o luam acasa inainte de masa de pranz. Totusi apreciez ca primim pe mail in fiecare luni menul pentru respectiva saptamana si mi se pare foarte bine gandit;
- comunicare cu parintii - 5
- locatie - 4 (strada e cea mai proasta din tot sectorul cred, plina de gropi si e tare greu sa gasesti loc de parcare);
- jucarii educative - 5
- raportul calitate pret - 5; e cea mai ieftina gradi particulara din zona (nu asta e motivul pentru care am ales-o, acolo as fi dus-o si daca costa mai mult)

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykymario spune:

ptr tzuc...te rog spunemi si mie unde anume in comuna pantelimon e gradinita,un punct de reper mai mare ca sa-mi dau si eu seama pe unde e(e cumva gradinita lebada alba?)
E particulara???cat e taxa?cand se fac inscrieri???un numar de telefon de acolo imi poti da si mie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor!

avem purceus mic de 11 luni si vrem de la 18 luni sa-l dam la gradi (grupa mica mica), stam in aviatiei si cautam ceva neaparat in zona..am gasit 2 gradinite particulare, genesis si butterfly..mai este una de stat in baneasa..o sa mergem sia colo s avedem cum e..asa ca sa ne facem o opinie..

am fost la butterfly si pe o scara de la 1-10 noi am categorisit-o drept 7..7,5 cu indulgenta...dar asta printr-un ochi necunoscator..doar aa ca prezentare si la ce ne-am asteptat la pretul pe care il cer pe luna, 1250 ron la progr pana la 18..

astept pareri de la voi...poate ne puteti ajuta!
suntem studenti si avem nevoie de ceva bun, dar nu f scump..desi ne vom lua de la gura pt o gradi buna pt baiat!Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Subiectul asta ar fi fost bun daca ar fi fost organizat cumva, sa vezi pe prima pagina nominalizarile si punctajele. Asa am citit pana la final sa vad ca nu e nimic in zona mea de interes.

In sectorul 2, zona Colentina-Ghica, recomanda cineva vreo gradi de stat?


CAPRA CU 2 IEZI


mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput