Top 10 gradinite in Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_iordan spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvia_d

gradinita joe e la 28 D:)

adevarul e ca se si preteaza zona aia la gradinite,pentru ca e liniste(deocamdata),nu e trafic,nu e galagie,etc...

din ce am citit de la tine,gradinitele astea doua sunt cam pe acelasi pattern...lui stefan ii place tare mult,inceputul a fost mai greu,dar acum e f f ok.

Silvia si Sergiu-Stefan-2 dec.05


Stiu Silvia, este chiar dupa coltz, intr-o vila galbena :)
Mie nu mi-a placut directoarea de la Joe...a avut o atituidine gen " EU am inventat psihologia infantila" de mi-a pierit cheful!
Plus ca mi s-a parut ca sunt prea multi copii in grupa! La voi e mai usor ca deja s-a obisnuit voinicul, dar noi suntem abia la inceput si am preferat cealalta varianta!

In fine, sa le placa picilor, asta e important ca pentru noi, oricum, nimic nu e suficient de bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore23 spune:

Buna ziua! copilasul meu merge la o gradi pe langa auchan titan, sector 3, se numeste HAPPY TREE,pe str. calistrat hogas,nr.28A.Noi suntem foarte multumiti de tot ce ne ofera aceasta gradinita, iar bebelul nostru merge cu placere.
curatenie=5
educatie=5
hrana=5
comunicare cu parintii=5
locatie=5
jucarii educationale=5
raport pret/calitate=5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iordan spune:

Citat:
citat din mesajul lui lore23

Buna ziua! copilasul meu merge la o gradi pe langa auchan titan, sector 3, se numeste HAPPY TREE,pe str. calistrat hogas,nr.28A.Noi suntem foarte multumiti de tot ce ne ofera aceasta gradinita, iar bebelul nostru merge cu placere.
curatenie=5
educatie=5
hrana=5
comunicare cu parintii=5
locatie=5
jucarii educationale=5
raport pret/calitate=5Buna, sigur ne cunoastem....ca si piciu' meu e la Happy Tree!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia75 spune:

Eu dau punctaj maxim gradinitei Angel's Place, o gradinta noua care s-a deschis langa parcul Circului. Mi-am dat baietelul de 2 ani si 3 luni acolo (program lung), dupa ce am incercat alte doua gradinte care m-au dezamagit.

Comunicarea cu directoarea e foarte buna (imi povesteste in detaliu tot ce face el), mancarea zic ca e buna... vad asta in felul in care arata fii-miu. Curatenie fara reprosuri. Educatie-Excelent cu plus. Pretul e cel obisnuit pe piata.

Nu sunt exagerata cu pretentiile, dar pentru mine important este ca baiatul meu sa fie fericit cand se duce la gradinita. Sunt foarte atenta la reactiile lui si in functie de acestea iau masuri.

Cand se afla la gradinita anterioara era nervos, protesta de fiecare data cand trebuia sa il duc, era irascibil seara dupa ce il luam, adoptase un comportament violent fata de ceilalti copii si chiar fata de noi parintii, il luam flamand de acolo etc. Pe scurt, nu-i era bine si chiar imi spunea ca nu mai vrea acolo. La prima gradinia a fost OK, insa au scumpit peste noapte cu 100 de euro, asta in conditiile in care gradinita era oricum destul de scumpa.

Dupa ce a ajuns la Angel's Place lucrurile s-au schimbat. A invatat enorm de multe lucruri in doar 3 luni. La 2 ani stie sa vorbeasca la fel de bine ca un copil de 3 ani. Imi vorbeste chiar si in engleza. Si-a dezovoltat imaginatia foarte mult. Isi poate imagina povesti in care isi implica jucariile si explica in detaliu actiunea, pune intrebari cand nu intelege ceva, de genul: de ce, unde e, ce face, cine etc.

Sper sa fie bine in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

GRADINITA nr. 41 cu Program Prelungit - sector 6 - de stat
- curatenie - 5
- educatie - 5
- hrana - 5
- comunicare cu parintii - 5
- locatie - 5
- jucarii educative - 5
- raportul pret/calitate - 5


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Buna,

Desi este un top al gardinitelor din Bucuresti, imi persimit sa vorbesc despre o gardinita din afara ariei caruia ii este dedicat acest forum.

Fetita mea merge de la 1.10 luni la gradinita, din iulie anul acesta , nu spun cresa, deoarece este un sistem care imi place ff mult si fetita s-a acomodat din primele 5 min. Adica, copilasii sunt amestecati copilasii mici cu mari , participa la toate activitatile, sigur in limita posibilitatilor ei ca varsta.

De exemplu fetita mea prefera compania copiilor mai mari, care dupa parerea mea o stimuleaza deoarece stiu sa se joace, vorbesc etc.
Echipa de la gradinita este dedicata scopului unei gradinite..tot ce se intampla se face in interesul copilului.
Gardinita se afla in afara Bucurestiului si ii dau 5+ la toate criteriile deoarece:
curatenie= totul este curat, ingrijit
educatie= aici as avea ff multe de spus pentru ca implicarea educatoarelor si a celor care au gradinita, una din educatoare detine gradinita, este totala...de exemplu, au facut tot posibilul sa gaseasca solutii pentru diverse activitati fara sa le platim, teatru cu profesoara de teatru de 2 ori/sapt..in care copii fac dictie, ajuta la depasirea inhibitiilor, micile piedici ce le ingreuneaza dezvoltarea prin terapie moderna si eficienta ce recupereaza unele probeleme din comportamentul lor si le formeaza un respect de sine, o mai mare liberate de expresie, un management eficient al emotiilor in relatiile cu cei din jur, in special cu noi, parintii, engleza si in curand canto in afara de cele optionale care se platesc si sunt numeroase, balet, tenis, inot etc
hrana=bucatarie proprie, primesc meniul saptamanal pe mail, deoarece nu ajung la gradi pt ca vine masina si o ia de acasa.
comunicare cu parintii= zilnica prin telefon (daca e cazul), dar cel mai mult prin mail...prin newsletter saptamanal cu ce activitati au desfasurat in sapt. anterioara.
locatie= casa cu curte ff mare, mare..iarba multa, spatiu de joaca, in afara Bucurestiului, liniste, fara zgomot.
jucarii educationale= Da
raport pret/calitate= bun

Inainte sa o dau la gradinita, am vizitat 3 gradinite in Bucuresti aproape de job, erau OK..dar inghesuite, dormitoare la etaj..scari inguste si abrupte, fara spatiu de joaca afara in aer liber, intre blocuri, zgomot.
Gardinita aceasta a fost singura care are baia utilata pentru copii..si anume, toalete mici speciale pentru copii, chiuvetele instalate la inaltimea lor. Un alt punct forte care m-a facut sa decid a fost ca totul se desfasoara la parter, fara scari de urcat/coborat, praguri, ca pentru dormit exista camera separat amenajata, sala de mese separat, sala de activitati separat, amenajata totul cu mobila din plastic..totul cu grija pentru copii.

M-am intins ff mult si sper ca nu supar pe nimeni cu acest mesaj, dar aceasta este experienta mea ca parinte cu gradinita Open Mind Education din com. Pantelimon.
Sunt foaret multumita de evolutia fetitei, dezvoltarea care se vede zilnic prin tot ce face, merge de placere si uneori plange cand vine acasa ca vrea inapoi la “cupii”.

As include-o in top..:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clementin spune:

Baietelul meu de 4 ani si 3 luni este la Children's Joy o gradinita noua in apropiere de Rond Cosbuc. Sunt foarte multumita de noua gradinita (anul trecut a mers la o alta gradinita tot in aceeasi zona). De cand a inceput nu a tusit nu a racit spre deosebire de anul trecut cand in permanenta tusea. Le pot da 5 puncte la toate criteriile.
emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agadu spune:

Amalia Kindergarten
curatenie = 5 (sunt nou deschisi, arata totul bec)
educatie = 5 (atat cat am putut sa-mi dau seama pana acum)
hrana = 5 (catering, dar dau si fructe si salata in fiecare zi)
comunicare cu parintii = 4-5 (foarte comunicative, dar cateodata mai trebuie sa mai intreb si eu special cate una alta)
locatie = 5 (pentru ca au curte mare, scena afara, etc). altfel fac 15 min pana acolo
jucarii educative - 4-5 cred ca le mai trebuie cate ceva de ex: PC, tabla interactiva (desi nu e neap necesar)
raportul pret/calitate = 5 (vezi in pachet cate lucruri fac + fetele sunt super)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Chiar nu se vede ca agadu este insasi directoarea gradinitei? Numele de la profil este chiar numele managerei de la Amalia KDG. este foarte urata calea de promovare pe care ati ales-o. O sa fac asta de cate ori vad un spam evident, fara suparare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Repetarea obsesiva a sufixului sau epitetului super simultana cu insiruirea neintrerupta de calificative de 5p pot constitui un filtru antispam super ()

Mergi la inceput