Top 10 gradinite in Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns erolf76 spune:

o gradinita buna si noua este " paradisul piticilor" sau 309 din sectorul 6, pentru cine este amator.Noi terminam gradinita anul acesta si ne indreptam spre scoala si am fost foarte multumiti de gradinita din toate punctele de vedere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna,

Sunt mamica de Ana Maria si in toamna aceasta trebuie sa mergem la gradi.Ne-am gandit la Gradinita 232 pt ca este in spatele blocului nostru dar nu prea stim multe despre aceasta gradinita.Ma poate ajuta cineva cu relatii despre aceasta gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdorin spune:

Sunt mama unui baietel de 1 an si 4 luni iar la doi ani vreau sa-l dau la o gradinita particulara, si am un semn de intrebare legat de alimentele oferite in gradinite. Puteti sa-mi recomandati o gradinita in Bucuresti in care produsele alimentare sa fie cit mai sanatoase (BIO)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitucu spune:

Sper ca sunt on topic, are cineva informatii, altele decat cele postate anterior pe forum, despre gradi Olga Gudynn, ma refer la sediile din Pasteur si Davila.
Va rog, scrieti, scrieti si iar scrieti!
Multam fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

erolf76 voi la ce grupa sunteti, ca noi suntem la aceeasi gradinita - la una din grupele mici, si din pacate avem foarte mult ghinion

Wapi 35+ &Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitucu spune:

Adica sunteti la O.G? Si ce ghinion aveti? Eu ma pregatesc sa-l duc pe Sebi din toamna in Carol Davila dar nu sunt sigura. Mi se pare ca e prea sus sala cu pitici, la etajul 2. Mi-e frica sa nu evadeze si sa cada pe scari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Pentru gradinita 241 nu are nimeni note de dat ??
Multumesc


Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Pentru Gradinita 241 - Pestisorul de aur dau urmatoarele calificative:

- curatenie - 8,5

(in principu desi era destul de curat prin gradi, nu mi-au placut niste "obiceiuri" ca de ex.:
- prosoapele la baie erau toate la fel si de cele mai multe ori copii se stergeau pe primele aflate langa chiuvete, desi erau vreo 30 insirate pe un perete intreg,
- desi ii dadeam apa la sticluta personala fi-mea bea apa (din comoditate) din canutele afltate pe tava din clasa si care nu erau personalizate(asa ca putea bea linistita din canuta unui alt copil cu cine stie ce

- educatie
- hrana
- comunicare cu parintii
- locatie
- jucarii educative
- raportul pret/calitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

... mi-a fugit mesajul in timp ce completam... asa incat continui aici:

- educatie - 9,5 (sunt zgarcita si nu dau 10)
Aici depinde foarte mult de educatoarele pe care le nimereste copilul. Eu am avut la gr. mare si pregatitoare foarte mare noroc, asa incat acum cand suntem in clasa I ne-a fost usor sa ne adaptam la intensitatea modului de lucru.

- hrana - 7-8 (cu indulgenta)
Nu imi placea pt. ca dimineata nu le dadea lapte ci numai ceai (poate 1-2 ori pe luna sa le dea lapte).
Fi-mea nu prea agrea mancarea de acolo si mai mult venea flamanda acasa. E drept ca are si tabieturi culinare.
Punct in plus - le dadea des fructe la gustare si desert.

- comunicare cu parintii - 9
Directoarea este ok. Mi-a placut ca organizeaza o zi a portilor deschise in perioada inscrierilor, ocazie cu care parintii pot vizita inclusiv bucataria. Noi asa am ales gradi in comparatie cu cealalta de pe aceeasi strada unde nici macar nu au vrut sa ne informeze cu privire la numarul de grupe, locuri, etc.
In ceea ce priveste comunicarea educatoarelelor cu parintii, cred ca iar depinde de educatoare. La noi a fost rezonabila comunicarea, nu am sa ma plang.

- locatie 9,5
Are gradina mare, copii se pot juca in voie. Desi este asezata pe un colt de strada, nu este prea circulata zona, asa incat mie una mi-a placut ca aveau spatiu in care puteau alerga. Chiar am fost incantata ca aproape in fiecare zi (cand permitea vremea) ieseau afara in curte.


- jucarii educative - 6
Desi parintii cumparau multe jocuri la inceputul fiecarui an, nu prea se foloseau in clasa. In afara de fise, carti de colorat, plastelina si materiale didactice (pentru lectiile tematice) nu prea foloseau jocuri pe motiv ca nu au timp, asa ca erau doar la expozitie.


- raportul pret/calitate - 8,5
Per ansamblu, nu pot spune ca a fost o gradi perfecta, mai ales ca au mai fost mici derapaje cu cate o ingrijitoare, dar important este cum s-a simtit copilul meu acolo si cum s-a adaptat la scoala. Pot spune ca rezultatele au fost multumitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Multumesc tare mult de informatii Alba ca Zapada !

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput