Prietenie la plesneala 53 - Prima canicula

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

GOOOLLLLL
joaca echipa mea si a deschis scorul....
amantule, sa stii ca ma gandesc si la tine...la restu de dinamoviste
aaaaa si tin si cu echipa ta Aida

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Pai uite cum stau lucrurile la mine...

23. Spontanii
Personalitate: Inteligenti - normal , flexibili - inca fac spagatul, agili - am o lovitura de dreapta/stanga... nici nu stii ce te loveste si ingeniosi - am folosit dres de adesgo pe post de curea la motorul de la masina, cei nascuti pe 23 au o mare capacitate de adaptare - daca nici traind in Kiev nu-ti trebuie capacitate de adaptare... Reactioneaza spontan, rapid si adecvat - si mai ales adecvat . Pentru ei, viata este o aventura, in care pot experimenta mereu ceva nou si incitant - why not? viata e scurta. Socializeaza usor si au darul comunicarii - . Imaginativi si perspicace, au talente diverse si ascunse si interese multiple. Au un destin schimbator - nu prea inteleg ce vrea sa zica, dar nu le lipseste sansa - pacat ca nu se face un anunt inainte - Atentie, apare sansa! De nu o apucati acum, o mai prindeti la anu' si la multi ani!

Defecte: Inconstanta - oare se trateaza cu ceva , nerabdare - , lipsa de tenacitate , inclinatii catre dependente (mai ales alcool, mancare , tutun, eventual droguri).

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Vai cat ati scris de cand am inceput eu analiza pe text. La ce meci te uiti Delphi? Hai sa castige ai tai!

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

pai daca te concintrezi maxim...ce sa-ti fac eu..
azi se disputa ultima etapa din campionat si joaca toate echipele la aceeasi ora

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

dinamo este condusa de arges...nu se poate asa ceva
giulestencelor...imi pare rau pt voi, dar iasu va conduce deja cu 2-0
HAI MOLDOVA!!!

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Uraaaaaaaaaaaa am terminat de calcat ,tu-le mama lor de rufe ca ma doare spinarea de mor.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei

Uraaaaaaaaaaaa am terminat de calcat ,tu-le mama lor de rufe ca ma doare spinarea de mor.

stai asa nu te bucura prea mult...ia si pe ale aidei...ca ea e mama engravidata si tre sa o ajutam...si dupa le iei si pe ale mele...tocmai am strans 2 sarme de haine....hai la treaba te rog..

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

deci andra ai sarcini pe seara asta...asa ca sa te vad la raport maine dimineata
eu acum ma duc la meciurile mele....si la tiganii mei cat o sa-mi permita meciurile...
HAI VASLUI!!!

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei

ok , hai ca merg daca s-au calcat si ale mele ca parca si pe mine ma doare spatele

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Mai exiata Argesul?

Hai Argesul!

Ghici de ce?

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput