Prietenie la plesneala 53 - Prima canicula

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

care a trimis furtuna cu bubuituri si ploaia la noi? ... nu de alta dar magaroaica de Liza e foarte fricoasa in ciuda infatisarii ei agresive si stiind-o cum face la furtuna am zis sa ma duc afara sa o calmez si cand colo cand am deschis usa era cat pe ce sa ma darame de viteza care a avut-o ... asa ca acum stam in garaj si asteptam sa treaca ... habar nu am cum o dau afara din casa ca nu prea are tupeu sa iasa dupa furtuna ...

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

HAAAI RAPIDUUU! HAAAI RAPIDUUU!

dev, ai asteptat sa-ti impartasesc impresiile dupa ceai verde si cafea ori ai incercat singura combinatia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Fetelor nu mai rasuciti cutitul in rana...Cred ca o luna va trebui sa ma pitesc undeva in varful muntilor sa nu mai dau ochii cu colegii mei stelisti sau rapidisti...Sufar ca un caine...Si eu vroiam sa ma duc la meci..Ca sotul meu este acolo la un curs...Il sunam pe tata sa ma ia de la politie Doamne! Uneori e bine sa nu ai bani, ca d-aia nu m-am mai dus....

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mihaela tremur toata , am trimis mesajul la toata lista mea si nu stiu peste cine am dat ca parea foarte interesata de cazul tau si mai ales de Mihaita sa il ajute ... vaaaaai , nu ma pot opri din tremurat
va

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

mihalea imi pare rau ca azi nu am reusit sa te fac sa zambesti

mai este si maine o zi....

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

mihaela tremur toata , am trimis mesajul la toata lista mea si nu stiu peste cine am dat ca parea foarte interesata de cazul tau si mai ales de Mihaita sa il ajute ... vaaaaai , nu ma pot opri din tremurat
va

Aida ... 25+
Poze cu noi

aidule,poate lacrimile mele de azi,au dat roade....azi m-am descarcat...cred ca eu am trimis tunete si fulgere la voi...multumesc din suflet!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

GALBEN-VERZII OLE
GALBEN-VERZII OLE
GALBEN-VERZII OLE
GALBEN-VERZII OLE
Bravo Urziceni...mi-au placut extrem de mult...ei si timisoara...imi pare nespus de rau pt punctele pierute de timisoara.
marami deci care v-a sa zica esti alb-visinie, nu? ia ca v-a pus-o moldovenii in bot...oricum ultima faza m-a lasat fara respiratie...cred ca a fost ocazia campionatului...sincer
Puppa imi pare rau pt tine, dar cainilor le trebuia una in bot asa...si in special lu borcea ala....ca mare mogofan mai fu.
aida iubita azi am auzit la meteo ca va fi furtuna la tine...sau vine de la nemtia noastra draga?

1 Unirea 70
2 Dinamo 65
3 Timisoara61
4 Cluj 59
5 Vaslui 57
6 Universitatea Craiova 56
7 Steaua 56
8 Rapid B 55
9 FC Brasov 55
10 FC Arges 44
11 Pandurii Tg Jiu 43
12 Otelul Galati 40
13 Gloria Bistrita 38
14 Politehnica Iasi 37
15 Gaz Metan Medias 36
16 Farul Constanta 30
17 CS Otopeni 22
18 Gloria Buzau 17
asta e clasamentul...FELICITARI CASTIGATORILOR, regrete invinsilor...
HAI VASLUI!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O
aidule,poate lacrimile mele de azi,au dat roade....azi m-am descarcat...cred ca eu am trimis tunete si fulgere la voi...multumesc din suflet!

Me pare nespus de rau pt tine...nu mai plange ca se transmite si la kupii...fruntea sus puiule ca intr-o zi va aparea si soarele pe strada voastra...
eu am listat azi pliantu in varianta mea...sper ca nu te super....si maine trec la treaba!
stii ca eu am si bacu anu asta pe cap, adica peste 2 sapt si tb sa-mi pregatesc scolaru...fac si eu cand imi aunge timpu
mai o sa-ti las un msg...pe mess, pe pm unde nimeresc...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

delphi,eu una nu prea plang,mai ales ca sunt in permanenta cu copii si nu vreau sa ma vada asa...insa azi am rabufnit si eu.....m-am descarcat,mihai era in terapie,andreea la scoala,iar paul cu treburi....dar m-am descarcat frate,nu gluma.....asa ca maine sper sa pot sa o iau de la capat,de fapt trebuie .....nu am de ales!mihaitza nu ma lasa sa aleg!
va pup si va multumesc ca-mi sunteti alaturi!
fug sa scot copii din cada si sa ii bag la culcare!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

bai ca m-am mai imprietenit cu Viena olecuta... Tot aglomerat si murdar mi se pare orasul... Poate ma asteptam Eu sa gasesc austriecii cu bretzel in coada... Dar tramvaie urate, strazi murdare, trafic nasol... Nu ca in bucuresti, dar mai rau decat munchenul.. Ca preturi nu stiu, ca nu achetasi nimic... Apa si 2 borcane si sare de baie colorata pt S. Am dat si Eu i' raita prin DM, da atata... Am cunoscut 2 familii cu fetite implantate care venisera La schimbat pansamente si poate maine dam o tura si prin zoo... Si La prater n-am ce face cu S... Asa ca mai incercam niste parcuri si Schloss ul... Si poate se face ziua de plecat mai repede, ca mie mi-e frig rau de tot... Si parca vad ca Acasa mi-e prea cald si tot asa

Vesnic nemultumita,

A voastra Snitzel

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput