Prietenie la plesneala 53 - Prima canicula

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

si la mine si la cine am mai cautat cam le zice bine bine , hm
... am dat drumu la www.trilulilu.ro/ferydj/74963f591b3a09" target="_blank">asta mai devreme si am inceput sa imi iau suturi interioare

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

dev nici nu ma asteptam la altceva din partea ta.
aida dai un sa se linisteasca

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

dev nici nu ma asteptam la altceva din partea ta.
aida dai un sa se linisteasca

... si oare cum sa dau ala?

dev tu si mama , doar ca la mama nu prea intra tot , dar mare parte merge ...

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

pai uite asa: pupi intai tzatzuca si imediat lipesti tzatzuca de burtica si el isi ia pupu...si se linisteste

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

maaaai , da tare tzacanita mai esti. Pai daca ma vede ceva vecin mai ales ca eu nu am perdele sau alte cele pe la geamuri ... pai ce impresie isi face ala stiind ca sunt si fara husbant acasa

Aida ... 25+
Poze cu noi

Mergi la inceput

lasa ca vecinu e ocupat cand faci tu operatiunea "pupu"...si daca te va vedea vreunul...sa te inteleaga ca bb tb linistit...ca ei barbatii nu stie cum sa iti iei suturi interioare....si sa puie mana sa cante si el cantece de leangan la bb fotbalist

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

chiar mah , sa vedeti faza ce am surprins ... husbantu adormise in canapea si cum am visat si m-am certat in vis a venit langa mine , stia ca dorm , si a pus mana pe burta si astepta sa miste ca sa simta , dar asa niciodata nu mi-a zis ca vrea sa simta (31 ziua de nastere) , si a asteptat si a luat mana si apoi iar a pipait burta sa gaseasca loc ... tzacanit si asta

Aida ... 25+
Poze cu noi

Mergi la inceput

ei barbatii astia...nu vor ei sa se dea pe fata uneori, dar is mai sensibilosi decat noi cu mult la unele faze.
mai avem noi(tu si cu mine) o cunostinta comunca care si-a surprins sotu managind-o in timp ce dormea si ei erau certati naspa rau de tot. si ii venea sa rada de sa se prapadeasca. noroc ca s-a oprit el.

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

ei barbatii astia...nu vor ei sa se dea pe fata uneori, dar is mai sensibilosi decat noi cu mult la unele faze.
mai avem noi(tu si cu mine) o cunostinta comunca care si-a surprins sotu managind-o in timp ce dormea si ei erau certati naspa rau de tot. si ii venea sa rada de sa se prapadeasca. noroc ca s-a oprit el.

da , da , cred ca stiu cine , draga de ea ce dor imi e si de ea ... dar alta faza ... cearta ca el nu vrea sa stie sexul , ca il intere sa fie sanatos , blablabla. Si merge cu mine la eco cu 2 ture in urma si ii zic la dr ca eu vreau sa stiu si ca el nu ... si 'putza' isi arata dotarea in toata splendoarea si dr mi-a facut semn ce si cum ... si a trecut timpul si ca el vrea sa vada cand o iesi , ca nu il intereseaza ... , ca sa aflu de fapt acum o saptamana , ca de fapt el a vazut de prima data ce a aratat 'putza' ...
nah , ce ziceti de asemenea specimen?

Aida ... 25+
Poze cu noi

Mergi la inceput

aida si mie imi lipseste tare mult. are un program super full, dar prind eu tel lu max si ii bag o sarma sa o intreb de sanatatzuri.
mah, legat de necoriozitatea sotului...specific masculin...el marele si tarele, nu il intereseaza, dar de fapt pe dinauntru il rodea de mama-mama, dar stii ca sa nu se dea pe fata.
cand eram cu mazarica a mers si al meu cu mine la primul eco si dupa ce am pierdut sarcina mi-a zis ca era o mazarica frumoasa...si cica el credea ca era si fata...la 6 saptamani el vazuse deja ca era fata
de asta zic eu mereu ca el nu stie a face baieti si doar fete...ca is prea dragi.

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput