Prietenie la plesneala 53 - Prima canicula

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

`neatza si de la moa
kay, super veste vieneza
aidule, multam de cafea, n-am mai baut de vreo trei zile, acu am combinat-o cu ceai verde
delfino, andra, va batut soarele in cap, la bucatarie? io nu vreeeau
dodo,
mishule, hai acasa
io va pupacesc pe toate si-am plecat.
o zi insorita sa aveti

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

'Neatza! Eu beau un ness delicios in sauna! Cine doreste, cine poftese...Intrarea libera. Mai pe la pranz, la mine in casa sunt vreo 250 de grade de zici ca te topesti! Si macar de m-as topi (asa vreo 5-6-7-8 kg), dar e numai o iluzie din cauza caldurii...

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Neata!
oana, super vesti! Zici ca-i naspa Viena, nu? Stiam eu de ce dau Viena pe Kiev . la sosolici
Aidule , multam de cafea, ca tot am ramas fara si am bagat doar un nesulica. Ce face burtica, cum suporti caldurile?
mishule tot la munte? Ce face baiatul?
miha , vreau si eu la mare, acum. Aici la 7.30 erau 35 di grade . Sa mai pun ca la 4.30 e lumina afara si eu sunt precum gainile. Daca e lumina ma trezesc, Delphi .
neata, Dodo! Ce face printesa?
marami, cum e cafeaua cu ceai verde? Nici eu nu vreau la bucatarie. Daca treceti pe bucatareala eu ma mut la piercinguri .

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

dev si eu sunt precum gainile...cum s-a cracanat de ziua cum cu ochii pe geam... pot sa trag eu mama draperiilor, nu tata...parca as fi sedata

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

Auzi tu delphi, cred ca noi ne-am intelege tare bine. Ce sa-ti trimit racul, sa-mi trimiti varsatorul... Hai ca vin eu la tine. Daca faci placinta cu mere buna vine si Sara si ne pune masti, parul pe bigudele.

pupa . Eu vreau la sauna . Ziceai ceva de topit 5-6-7 kg? Repede adresa ca stau cu bagajul la usa

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

fac placinta cu mere si scortisoara... si fac ce vrei tu numai vina la mine ca se apropie nunta aia si budigaile mele raman necalcate.
la bighideala nu am cu ce sa ma bag...ti-am zis...mai am par de o baie si atat. dar la masti...abonata scrie pe mine

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Dev, limuzina nu am sa iti trimit, ca iar nu am castigat la loto... Dar cred ca te descurci tu...Avem si masti si bigudele, iar placinta cu mere poate executa mama ca e experta. Va invit pe toate...Avem si cafele si ceai...Si cel mai important SAUNA! Pe la 2-3 dupa amaiza esti ca in cuptor, e ceva de vis. Daca pun ibricul de-o cafea,deja peretii din bucatarie transpira si ei sarcii..Sper sa nu slabeasca!

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Teledon pt Mihaita

Mergi la inceput

Puppa lasa peretii in pace, ai grija de sauna. Daca bagi si placinta la cuptor, probabil ca totul va fi ok.
Delph, pregateste masa de calcat ca vin. Cu masina personala... de calcat, binenteles. Inca mai astept limuzina si soferul aferent

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Puppa asa era la ai mei cand stateam...sauna in toata regula
nu-ti ardea de nimic.
si cica in nemtia e 18-19 grade.... nemtia

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Hello!

Vad ca nu stie nimeni de problema mea pe-aicea.... sau nu ma vede/aude nimenea.... nu-i nika, ca eu tot strig!!! Pana la urma m-o auzi cineva....

Si mai e o problema... beeey, cum apar eu, dispare lumea... in ceata... asa, o ora-doua. Mi se pare mie?

Altfel, toate bune... Andrei la cresa, eu pe-aicea, vreai sa beau o cafea de la Aida, asa ca merg la bucatarie sa ma servesc.

Si revin!

Sa nu dispareti iara.... ca v-alerg!

TELEDON PT. MIHAITA
0.900.900.320 - PT. 10 EURO
0.900.900.325 - PT. 5 EURO

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput