Prietenie la plesneala 53 - Prima canicula

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

si o sugestie pt titlu "la bucatarie" acolo ma duc eu acum sa prestez o tocana de cartofi.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

seara buna,mahala...stilatelor,nu aveti toata tigla pe casa...sunteti irecuperabile....auzi la ele,piercieng,descarcere,cheama soacra in ajutor,asta-i cea mai tare...
andra,mi-ai facut o pofta de o tocanita de cartofi...mama mama ,dar acum sunt franta asa ca o prestez maine
noi am fost pe plaja ca de obicei,iar zbanghii mei de copii,iar au facut baie in mare imbracati si cand am ajuns acasa,au mai stat juma'de ora si in cada...acum a intrat sasha la baie..o mama spala andreea,dumenzeu stie ce-o iesi de acolo...
fetele,astept pareri despre pliante... delphi,parerea ta nu o mai vreau.....
pup mahalaua destrabalata si irecuperabila si fug sa strang masa si sa bag si eu un dusulet...

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Va saluta si snitzelele vieneze

Eu cred ca am gresit mult prea laudata Viena... Aglomeratie mare , totul inghesuit, cladiri murdare, urate... Bleaaah... Eu stau up the hill, zici a sunt La ospicou aici... Dar de La balconu meu terasa vad in stanga dunarea, in fatza toata Viena si in dreapta un delusor asa mai maricel... Ca sa ajung zici ca merg La cota 1400 serpwnrine prin padure. E superb, mi-e friggggg acu seara... Aici totul ok, dunarea curge, roata din prater se invarte, oamenii si-au aprins luminile, austriecii e bine !

Ah, si ca fapt divers, dupa controlul de azi Soniei nu i' se va face implantul cochlear, auzul ei cu aparate auditive e super bun !!!

Va pupa snitzelele si va doresc noapte buna !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

la snitzelishe si pt vesti
... ca cu nebunele astealalte nu se poate frate se vede ca sunt lovite de canicula ... p.s.: si io mi-as face niste piersinguri si mai cateva tatuaje

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Io as vrea sa-l vad p'ala de-si prinde limba intr-un piercing din ala! Aia descarcerare

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Teledon Mihaita - ROMTELECOM
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Soso cu snitele cu tot! Super vesti!

Delphi sa nu-mi zici sa ma astept la colet cu placinta din congelator ca mor de inima Tu zau ca nu esti normala!

Fetili cu calculatoarele pe moarte: nu intrati in panica! Daca a murit calculatorul nu inseamna ca a murit si harddisk-ul. Il luati frumusel din calculatorul vostru si-l montati pe altul (de la un vecin, prieten) si puteti recupera tot. Sint si cazuri destul de rare in care moare si hardul, dar nu cred sa fie cazul la voi.

Ma duc la nani ca-s rupta'n paispe

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Teledon Mihaita - ROMTELECOM
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

sculareaaaaaaaaa

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata
sunt la si...
va astept plesnitelor

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata stilatelor
aida saru`mana mult de mare nevoie am.
oana super vestile
misha cotlet cu placinta...combinatia asta chiar nu am incercat-o, dar zau cand o sa am voie, incerc...si daca merge, jur ca iti trimit si tie sa vezi cum e
andra urmatorul capitol "la bucatarie" il vom intitula

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Neamule, pofteste la . Incercam o varianta racoritoare de vara? cred ca se fac 1938910 de grade azi, e de-abia 8 si deja e cald. Asa-i bine sa ai treaba de dimineata si sa dormi putin noaptea... pentru ca daca nu esti zombie, n-are niciun haz .

Neatza, mahala!!
TREZIREAAAAAA!

Mergi la inceput