Prietenie la plesneala 53 - Prima canicula
Raspunsuri - Pagina 11
mihaela77O spune:
gata baita la copii(de fapt mai de mult),gata si baita mea...la somnic...
va pup si va doresc noapte buna!
aida,sa treci cu bine peste noaptea furtunoasa cu animalutul!
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
aidaciolac spune:
mda , sunt tare curioasa cum o sa trec , mai ales ca vad ca nu are de gand sa se opreasca si magaroaica e din ce in ce mai speriata si arata tot mai transformata la fata ... si nu se mai opreste odata 
... oricum in noaptea asta nu o mai scot din casa daca vreau sa nu ma manance ...
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
ralualexandrei spune:
Booon deci va calc si rufele voastre si apoi ma pot duce la nani langa urs?
Aida si "taratura" mea tot asa face urat pe furtuna ultima data s-a ascuns in sifonier si mi-a zapacit toate rufele pe acolo.Ii zic taratura ca e tare puturoasa nu si-ar ridica fundu Doamne feri insa dace e ceva furtuna sa vezi viteza.
Hai va pup si somn usor vad ca eu am treaba Maria a inceput sa misune prin casa.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
Delphinas spune:
neata fetelor.
pt toata lumea si dupa preferinte.
aida sper ca ati trecut cu bine de noaptea furtunoasa. am vazut la tv ce s-a intamplat in timis. si avertizarea meteo tine pana maine.
andra multam mult ca ai prestat si hainele mele si ale aidei. te trecem la premiu special ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
aidaciolac spune:
oooo , a durat mult , pana tarziu in noapte ... si Liza si Kissy le-am lasat in garaj cu lumina aprinsa , usa intredeschisa , si eu am am dormit in canapea cu tv-ul aprins ...
andra merci de hainele calcate ... 
delphi lu max nu ii e frica de furtuna?
sa il ti in brate ...
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Ana68 spune:
Fetelor,va tzuc si eu cu drag mare si apasat....nu ma dati disparuta,bantui prin zona....ca vorba lu' Doris a noastra,la mine stelele is cracanate asa rau,ca stau in spagat....
Sa va dea Al de Sus sanatate si sa vi se implineasca ce doriti....asta va doresc...Sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
devoska spune:
neata! raportez caldura mare! 
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac oooo , a durat mult , pana tarziu in noapte ... si Liza si Kissy le-am lasat in garaj cu lumina aprinsa , usa intredeschisa , si eu am am dormit in canapea cu tv-ul aprins ... delphi lu max nu ii e frica de furtuna? |
Aida ma bucur ca esti bine. da nenea sotu tau nu a fost acasa? pai sa-i dam bataita ca nu a stat cu mami si bebicu.
Max e mai fricos decat Liza sau Kissy...cand a fost ultima furtuna la noi el dormea nu avea nici o treaba...afara tuna, fulgera si turna cu galeata si el nimic. puteai taia cu drugba la capul ui...il trezesc si cand a deschis ochii a si fulgerat. si el gras cat un biscuite in dunga s-a cuibarit in mine...pai eu in cine sa ma mai cuibaresc??
pe cine sa ma protejeze?? dar apoi ne-am imbratisat asa frumos si ne-am tinut in brate toata noaptea.Ana am citit pe bloc ce ti s-a intamplat de ziua sotului. presa...niste tampi si neprofesionalisti. nu-ti bate capu cu ei. putini sunt cei care au studii de specialitate pt a scrie o stire exact asa cum a fost. nu ii duce capu...iar la mine in oras toti sunt o apa si-un pamant. cand m-am angajat eu aici, o fufa de la presa cica sa-mi ia interviu...si mi-a bagat in gura niste replici ce nu le spusesem in veci...si deh..oleaca de institytie publica, tb sa ai grija ce declari ca sa dai bine la poza...si aia a scris ce a tunat-o pe ea mintea blonda(ce bine ca sunt blonda vopsita
Ana bine ca sunteti voi sanatosi, ca sunteti in viata. tabla se repara. normal ca-ti pare rau. iar individu o sa aiba constiinta incarcata...un las
v-ati trezit inca??
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Delphinas spune:

bey ce e cu voi...ati uitat de sarbatoritul nostru de azi...
Andrei.... asa cum am uitat de ziua ta, asa sa te uita toate relele. Sa ai parte de multe bucurii, sa fii sanatos, sa cresti frumos. Mami si tati de Andrei...sa va bucurati de minunea de kupil
LA MULTI ANI ANDREI DE ANDRU!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
violeta69 spune:
La multi ani! Andrei ficiorul de andruskandu

sa fie sanatos,frumos si norocos ![]()
Ana,imi pare rau pt ce ati patit 

vin si eu sa beau cu voi o cafea ca dorm pe mine ![]()
va
pe toate si sa aveti o zi perfecta....
sa nu uit,sa-i trimit lui Dev
putina racoare
...vine,o simti?
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!