Prietenie la plesneala 53 - Prima canicula
Raspunsuri - Pagina 12
Delphinas spune:
Tocmai am ascultat ceva care mi-a zbarligat pielea pe maini si picere www.trilulilu.ro/Acelashi/12ce036d0e04af" target="_blank">Sunt tanar...Doamna
iar versurile astea....m-au dat gata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
aliclara spune:
Buna dimineatza pleznite dragi!
Multumesc de cafea, foarte buna. V-am citit din urma, dar nu am putut sa ma exprim din motive de sef nebun,cazut din pat
.
Anca, te ajut si eu cu calcatul, gaska nu mai sariti asa in capu femeii.
Aida, trimite si la capitala niste racoare ca nu mai suport.
Delphi, vrei la mama biologica sau la aia prin alianta, ca sa ma poti "spune"? Sau la soacra, ca tot mama ii zic.
Poop toate fetele si spor la trebi!
Astept sa vad ce face soatza mea cu soacra din dotare, ca e in dimineata asta cu ea acasa. Va dau raportul cand aflu.

Fiecare sut....e un pas inainte!!!
Teledon pt Mihaita
ralualexandrei spune:
O cafea va rog tare ,fierbinte si amara,saru-mana.
Azi e program de relash,dar nu se stie niciodata,oricum pe seara trebuie sa fac bagajele ca plecam cu piticii pt 2 zile a Rucar.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
Delphinas spune:
de parca nu ar fi suficienta caldura afara am mai baut si 2 guri de sampanie..deh am fost la investirea noului director si deja ma preling in scaun
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Delphinas spune:
andra pt ca ai fost fata heroina iti servesc o
mare, strong, amara si cum mai poftesti tu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
Si daca mi-am dorit nespus ca Timisoara sa isi ia inapoi cele 6 puncet, s-a intamplat...Timisoara a declasat pe Dinamo...ura 
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
ralualexandrei spune:
Saru-mana Delphi pt cafea.
Deci azi programul s-a mai aglomerat la 17.30 vine prietena mea sa o vopsesc,asadar seara bagaje ,dupa masa vopsit,
sunt curioasa ce mai apare,diseara am in program si niste snitele cu cartofi prajiti,sa vezi ce se bucura nemancatii mei.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
aidaciolac spune:
LA MULTI ANI ANDREI DE ANDRU!!!
multa sanatate si cadouri multe si pline 
aliclara nooop , nu trimit nici o racoreala ca nu am decat la frigider ca si aici e o zapuseala dupa furtuna de nici nu poti respira cum trebuie ...
ralualexandrei relax placut la Rucar si sa aduci poze
delphi nenea husbantu trebuie facut mai-mai ca merge si aduce gologanii sa nu lipsesca nimic la sotzioara si bebel
si sta doar 2-3 zile acasa/saptamana ![]()
violeta69 tine aici mai 

sa iti ajunga
dev prima saptamana e mai greu , apoi te obisnuiesti cu caldura ![]()
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Puppa spune:
Am aceeasi viziune ca si ieri, numai ca azi am si o veste buna...pentru mine
In we plecam un pic la mare....apa, briza...un frappe pe plaja...noaptea ...racoare...poate si o sticla de Francusa rece, paharul transpirat...valuri...
Intre timp, sauna...beau apa cat ca o camila care se adapa pentru alti zeci de kilometri prin desert...si eu si fi-mea zici ca suntem deshidratate...Mai e doar maine, ca azi sa zicem ca a trecut :))
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Teledon pt Mihaita
Delphinas spune:
bey sa va zic una tare de tot...am inceput a pofti...si nu e de la
no way...acum de exemplu mi-e pofta de cartofi prajiti cu salata de rosii si caraveti...
mi-au trecut si aburii de la sampanie si tot...vreau cartofi prajiti...si cu toata dieta mea, dar tot imi fac 2 cand ajung acasa, asta in cazul in care nu uit sa cumpar. si bag repede apoi o cana dubla de ceai verde si gata nu se depune nimic.
aida in cazu de fata nu mai dam bataita lu nenea sotioru(pot sa-i spun Laci?) si ii dam multi
ca are grija de mami, bb, lizy, kissy si puradeii mici.
andra te-as chema si la mine sa ma decolorezi si sa ma vopsesti, dar nu pot acum.
si sambata la nunta o sa ma duc tarcata la par...negru-albastru-gri-blond si vestimentatie rosu&negru. mai ceva ca sorcova de soacra-mea

Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa