Burtici fericite de septembrie-octombrie (71)
Raspunsuri - Pagina 8
Iulika29 spune:
Nu stiu daca il cumpår azi ..Nu prea cred ca am zis ca am tot timpul sa urmaresc reduceri si asa mai departe.. si plus am vazut pe aici sunt care le vand nefolosite nici macar despachetate si la preturi mai bune..Asa ca tre sa mai ''circul'' inainte sa cumpår..Asta pt ca am timp ca doar nu mai merg la munci..
Iulika, cea mai fericitå 28+cu Bruce Nicholas
ramsan spune:
Pentru doritoarele de wrap din Romania, sunt colega cu Diana de la odiseea fulguletilor (Rares e fulgulet de nov dec 2006) si ea si-a deschis propria afacere de wrapuri si slinguri. Sunt foarte accesibile ca pret si destul de fancy. Site-ul ei este www.sling.ro
Acolo putetiu vedea colectiile pe care le are. So enjoy!
Ramona
Tudor Gruia 23+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
kiki_cri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Multe felicitari, Kiki si toate urarile de bine sa va insoteasca! Abia asteptam pozici ca sa te admiram si sa ne satisfacem curiozitatea de babute. Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si25+ |
Multumesc Bia,o sa pun eventual cateva poze facute de un verisor de-al meu ca pe cele facute de profesionist nu le am inca...
KIKI 22+ si
kawaichan spune:
Aida,bine ai venit in grup,sarcina usoara si bebel sanatos!
Ce ascunzi?
Mihaela si galusca mult iubita 27+
kiki_cri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Emy10 Ce de-a miresici!!! Kiki_cri si Ioanna81 CASA DE PIATRA Sa fiti fericite pana la adanci batraneti! 25+ cu Iepurica |
Multumim
KIKI 22+ si
kawaichan spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Asta pt ca am timp ca doar nu mai merg la munci.. Iulika, cea mai fericitå 28+cu Bruce Nicholas |
Fericito !
Mihaela si galusca mult iubita 27+
monica_dicut spune:
ramo, am auzit de Diana si wrap/slingurile ei de la fetele de la odiseea de anul trecut. Acum m-am lamurit si cine este
Tot le auzeam cu Diana in sus Diana in jos.. oricum si eu vreau musai wrap in primele luni. Fetele celelalte au folosit toate si au fost mega incantate.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 25+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
laura78nico spune:
va rog mult sa nu ma ocoliti
Cum vad si eu pozele?
please
Laura 20+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui laura78nico va rog mult sa nu ma ocoliti Cum vad si eu pozele? please Laura 20+ si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
activeaza-ti PM si iti trimit adresa si parola
Ioana 25+ cu
bebe Carol Ioan