Burtici fericite de septembrie-octombrie (71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

aida, cu greturile la saptamani avansate as zice sa faci niste analize sa vezi cum stai cu ficatul, ca sa elimini orice dubiu.Ti-o spun din experienta din pacate. DAr daca analizele sunt ok.. atunci niste covrigei sarati, ceva rontaiala.
Sti ce ascunzi in burtica?

Ioanna, casa de piatra, sa fiti fericiti si sanatosi pana la adanci batraneti.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 25+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

monica merci mult te

... dragelor , am si eu o intrebare legata de greturi. La inceputul sarcinii am avut ceva greturi desi nu neaparat matinale si doar de cateva ori finalizate ... , dar de o saptamana si ceva imediat dau la rate , azi de exemplu din cauza ca am omorat o musca ... cine ma lumineaza si pe mine cum e cu greturile si mai ales cum scapam de ele?

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

nu scapi. Singurele luni in care nu am vomitat la Alex a fost a 4-a si a 5-a. Vad ca si acum e la fel. Singurul remediu este sa mananc putin si des. Asa ca prima mea grija cand ma scol nu mai este sa ii incalzesc laptele lui Alex ci sa mananc ceva.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 19+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

biaz29 merci ... vad ca iar ma incearca , desi de 2x/zi nu s-a mai intamplat pana acum si urasc sa vomit ... de frica sa nu mi se strice dintii , fiecare cu piticii lui

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Raluk a costat 7500 yeni,aprox 75$ cumparat de pe un site japonez,dar pe site-ul lor(SleepyWrap) il poti lua cu 39$.Bine ca transportul e 10$ iar taxele vamale n-am idee,dar tot pe acolo ajungi..Da un search cu baby wrap,sunt si site-uri europene de unde se poate comanda cred.Si mai era si cineva de pe forum care s-a specializat in asa ceva am inteles,le face ea la domiciliu,dar nu-i stiu nick-ul,am auzit doar ca are un blog unde le expune.
Modalitati de legare gasesti pe youtube garla,sau pe site-urile pe care se vand.Just google baby wrap..
Iti las pana una alta un link de pe youtube,primul gasit de mine adineauri
http://www.youtube.com/watch?v=1-VHUEM6K0Q&feature=related

Kiki,Ioanna81 felicitari si casa de piatra !

Ma bag la vizionat poze:)

Mihaela si galusca mult iubita 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

maria monica , cat despre faza cu ficatul mi-a trecut o idee pe care am alungat-o din cauza ca nu mananc gras si io sunt ultra-super , dar am cam facut abuz la fructe de cand cu ciresele astea ... pe scurt saptamana care vine parca e programarea si fac si o analiza ... pana atunci o sa incerc sa mananc des si cate putin si sa ma ascund de caldura hm , si altii nu stiu cum sa stea mai mult la soare ...

... stiu ce ascund ca nu s-a ferit deloc , chiar si husbantu a inteles acum 2 controale si nu i-a aratat nimeni ca l-au lasat singur la monitorul din fata al doctorului
Aida ... 25+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Am uitat sa schimb semnatura ..Am in trat in 28 såpt..Am intrat in trimestrul 3 fetelor..Doamne cum trece timpul..

Iulika, cea mai fericitå 28+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Huhham reusit sa citesc capitolul 70 TOOOT.

Deci, Felicitari Melania pt BAIETEL!!!Ma bucur si mai tare daca aud ca asta e ceea ce ti-ai dorit.

Claucia, Concediu placut in Grecia!Sa vi si tu cu pozeeee!

Monikus, Elenuta23, cum mai sunteti? Dati un semn de viata!!!

CristinaConcediu placut in Turcia!

Lutonia,esti o simpatica ca intotdeauna. Am vazut ca intrebai de testul Papanicolau, si eu cred ca nu e bine sa il faci acum...

Despre Kg ce sa zic...am pus vreo 11 kg la ultima cantarire...nici nu mai vreau sa stiu cat am mai pus...si sincer, nici nu ma prea intereseaza...bebeii sa fie sanatosi asta e tot ce conteaza Apoi o sa reiau sala si sper sa le dau jos..

KIKI 22+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Iulika spor la cumparaturi
Stii care e diferenta dintre Cameleon si Frog,nu? De culoare si material,atat.La Cameleon poti alege tu culorile pe bucati si sa le combini cum vrei tu,de acolo si numele de Cameleon...pe cand la Frog sunt 6 variante mari si late si atat.In rest,all's the same,structure,etc.Mie mi-au placut mult culorile la Cameleon si mai ales interiorul landoului,arata super cool dar na,am zis sa facem si noi economie..
Bafta si mult noroc sa-l gasesti la un pret bun!Te astept cu poze

Mihaela si galusca mult iubita 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Ioana si Kiki casa de piatra muultå fericire va doresc.Si så fiti sånåtosi cu totii

Ioanna frumosi foc Kiki astept poze si normal ca nu avea cum så iasa decat reusita nunta voastra..

Iulika, cea mai fericitå 28+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

si am revenit si noi in club dupa o absenta absolut motivata! m-am maritat! am postat si dovada pe webshots!

Ioana 25+ cu

bebe Carol Ioan

Ioana, Casa de piatra!!!Intru imediat si eu sa iti vad pozele si voi pune si eu poze de la nunta!

KIKI 22+ si

Mergi la inceput