Burtici fericite de septembrie-octombrie (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Nu cred ca esti mai emotionata ca ieri. Cum te-ai simtit? NU pleci nicaieri in luna de miere?

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si25+

a fost extraordinar! am avut niste emotii teribile! nu credeam vreodata ca eu o sa fiu asa emotionata! pana si sotul meu a fost emotionat (el care nu prea se lasa usor impresionat de mai nimic)si bebe a fost foarte prezent in biserica.

in luna de miere as vrea sa mergem in august pe undeva dar aproape de bucuresti (pe la marea noastra adica) pentru ca de la 1 as vrea sa intru in comcediu de maternitate.

Ioana 25+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Casa de piatra miresicilor!
Nu mai stiu cine intreba, parca Iulia...referitor la infasat. Numai noaptea ii infasam picioarele Ramonei, in rest o tineam imbracata cu o camasuta, body si costumas...
De spalat hainutele ei le-am spalat la masina, dar separta de ale noastre pana de curand.
Am folosit pamparsi si inca folosim sper sa renuntam curand la ei..
Sanul il sterilizam cu apa si sapun inainte si dupa alaptat (sfatul doctorei)
In ce priveste iesitul afara... intai am tinut-o la geam si pe urma am iesit afara.
Eu stiu ca la 8 zile de la nastere trebuie sa-ti citeasca preotul o rugaciune si apoi la 40 de zile deslegarea de intrat in biserica...
Poate va ajuta ce am scris.

Laura 19+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Fetele sa nu radeti de mine,dar cum vad si eu pozele voastre si cum pot posta si eu poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Ioanna ce miresica frumoasa ai fost! Felicitari pentru fericitul eveniment si casa de piatra sa aveti si sa va daruiasca Dumnezeu intelegere si armonie (si cu o caruta de copii sanatosi)!
Rochita este suuuper!

Ramona

Tudor Gruia 23+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

monica merci mult te

... dragelor , am si eu o intrebare legata de greturi. La inceputul sarcinii am avut ceva greturi desi nu neaparat matinale si doar de cateva ori finalizate ... , dar de o saptamana si ceva imediat dau la rate , azi de exemplu din cauza ca am omorat o musca ... cine ma lumineaza si pe mine cum e cu greturile si mai ales cum scapam de ele?

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Ioanna ce miresica frumoasa ai fost! Felicitari pentru fericitul eveniment si casa de piatra sa aveti si sa va daruiasca Dumnezeu intelegere si armonie (si cu o caruta de copii sanatosi)!
Rochita este suuuper!

Ramona

Tudor Gruia 23+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

multumesc mult!

Ioana 25+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Fetele sa nu radeti de mine,dar cum vad si eu pozele voastre si cum pot posta si eu poze?

la semnatura mea o sa vezi 'Poze cu noi' si intri acolo si in webshots iti faci cont si urmezi pasii ca sa incarci poze in cont ... este foarte simplu de folosit webshots-ul.
Apoi linkul de la album il iei si il pui aici sa putem vedea poze.
... inainte sa incarci pozele pe webshots nu uita sa le intorci in pozitia normala daca este nevoie.

spor la lucru

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Iulika,welcome to the Bugaboo Club ! E cumva Bugaboo Cameleon de e asa de scump? Al nostru e Frog si cand l-am luat era cam cu 300$ mai ieftin decat Cameleonul.In martie,in Toronto un Cameleon era 1150CAD iar un Frog 800CAD,asa ca i-am luat si un footmuff la 150CAD,super mare si pufoasa si dragutza.Anyway,daca il cumperi sa nu uiti sa pui si poze neaparat,sa ne delectam si noi

Mihaela si galusca mult iubita 27+

Da era ceva cu cameleon crezi ca eu m-am mai uitat ce e l-am vazut plåcut dar ieri fiind frig si nu am avut ce face am intrat pe diferite site-uri si am descoperit aici in Stockholm un magazin cica cu preturi concurenta si am vazut acolo moama super faine de toate carucioare si chiar preturi concurente si poate trag o fuga azi...Beu cafelutza si ma duc..Chiar sunt ffoarte curioasa ca pe site sunt super faine..

Iulika, cea mai fericitå 27+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

monica merci mult te

... dragelor , am si eu o intrebare legata de greturi. La inceputul sarcinii am avut ceva greturi desi nu neaparat matinale si doar de cateva ori finalizate ... , dar de o saptamana si ceva imediat dau la rate , azi de exemplu din cauza ca am omorat o musca ... cine ma lumineaza si pe mine cum e cu greturile si mai ales cum scapam de ele?

Aida ... 25+
Poze cu noi

Si mie mi se intampla frecvent si nu stiu ce remediu ar putea fi. De exemplu, mie mi se declanseaza de la tuse. Orice am incercat nu a functionat. Asa ca ma consolez cu ideea ca vor trece dupa ce voi naste. Imi pare rau ca nu am un raspuns mai bun.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Am uitat sa va spun Buna dimineata din ploiasa si infrigurata Suedia..Sorb cafelutza cu voi si apoi merg la acel magazin minune cu preturi concurente pt carucioare...

Iulika, cea mai fericitå 27+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput