Burtici fericite de septembrie-octombrie (71)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 Casa de piatra! Sa fiti fericiti ! milioane de felicitari! Am vazut pozele si sunteti tare frumusei toti trei :) Bebe nu se vede deloc... Multe felicitari! Dana 25+ cu Alexandra http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1 |
multumesc mult... l-am rugat frumos pe bebe sa nu-mi faca figura sa creasca peste noapte si sa nu mai intru in rochie. si a fost tare ascultator.
Ioana 25+ cu
bebe Carol Ioan
biaz29 spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 si am revenit si noi in club dupa o absenta absolut motivata! m-am maritat! am postat si dovada pe webshots! Ioana 25+ cu bebe Carol Ioan |
Vazut dovada, admirat miresica, invidiat silueta! Multe felicitari, Ioana!
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si25+
Emy10 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Emy, chiar te dadusem disparuta ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 25+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Pe aici eram! M-a apucat constiinciozitatea asa pe final de serviciu!
De abia astept sa fiu si eu fericita in concediu cum stiu ca sunt unele!
25+ cu
Iepurica
biaz29 spune:
Miha, Panda, Liliac si celelalte fete care nu ati mai scris de mult, pe unde sunteti? Tare nu ma ajuta neuronul astazi in privita numelor.
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui biaz29 Vazut dovada, admirat miresica, invidiat silueta! Multe felicitari, Ioana! Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si25+ |
Multumesc din suflet pentru urari! (ce emotionata sunt!!!)
Ioana 25+ cu
bebe Carol Ioan
Emy10 spune:
Ce de-a miresici!!!
Kiki_cri si Ioanna81
CASA DE PIATRA
Sa fiti fericite pana la adanci batraneti!
25+ cu
Iepurica
Emy10 spune:
Ioanna81 , vazut pozele! Taaare frumosi sunteti!
Dar unde sunt KG??? Caci eu am pus 8 kg pana acum!!!
25+ cu
Iepurica
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui Emy10 Ioanna81 , vazut pozele! Taaare frumosi sunteti! Dar unde sunt KG??? Caci eu am pus 8 kg pana acum!!! 25+ cu Iepurica |
multumim! ieri acumulasem 4,8 kg care cred ca sunt formate din bebel si sani!
Ioana 25+ cu
bebe Carol Ioan
biaz29 spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 Multumesc din suflet pentru urari! (ce emotionata sunt!!!) Ioana 25+ cu bebe Carol Ioan |
Nu cred ca esti mai emotionata ca ieri. Cum te-ai simtit? NU pleci nicaieri in luna de miere?