Burtici fericite de septembrie-octombrie (71)
Raspunsuri - Pagina 4
monica_dicut spune:
Emy, chiar te dadusem disparuta
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 25+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
ramsan spune:
Delia... Maria... si nu stiu cine mai intreba: eu am postat cursurile Lamaze direct in "Carti despre sarcina si bebe" care este folder separat, deci nu se afla in Inbox.
Sper ca v-am ajutat cu un indiciu macar.
Ramona
Tudor Gruia 23+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
gegea spune:
Buna dimineata !
Spre marea mea uimire, eu nu prea visez lately, nu prea apuc intre doua miscari greoaie de pe o parte pe alta. Anyway, am fost campioana la sarcina cu Daria, cand am visat tot felul de prostii, cele mai multe legate de bebelus, dar toate s-au dovedit fara nici o legatura cu realitatea.
vik, eu nu stiu ce sa iti zic. Nici Daria nu a fost un bebelus care sa ma loveasca in burtica sau sa ma trezeasca noaptea (cum am tot auzit la alte mamici) si vad ca si acum e tot asa. Poate alte fete stiu mai bine, dar pt linistea ta, mai bine mergi la medic.
monikus iubita, ce faci ?
Geani 26+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze
mary_07 spune:
'neata
la noi e o caldura....
am inceput si eu sesiunea,am dat 2 examene,mai am 5
tre' sa-mi schimb semnaturaca am ramas tot mamica de fetita si baiat
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 27+, cu -Alexandra
kiki_cri spune:
Buna dimineata burtici!!!
In sfarsit mi-am revenit si eu dupa atatea zile de chef. Vreau sa va zic ca nunta a fost fff reusita si spre surprinderea mea am rezistat cu brio pana pe la 12(la noi nuntile se fac de zi, de pe la 2 pana pe la 10 seara). Peste o saptamana imi sunt gata si pozele si o sa pun atunci pe site poze sa ma vedeti (o mirsuca cam plinuta). Oricum eu si bebebii ne-am simtit f bine, lumea a zis ca totul a fost f reusit si imi place sa cred ca asa a fost.
Ma duc sa citesc ce ati mai scris si revin...sper ca toate sunteti bine.
PS Am citit de Mada si m-am intristat f tare...ii doresc mult curaj si bebele mult dorit cat de curand
KIKI 22+ si
Ioanna81 spune:
si am revenit si noi in club dupa o absenta absolut motivata! m-am maritat! am postat si dovada pe webshots!
Ioana 25+ cu
bebe Carol Ioan
biaz29 spune:
Buna dimineata cu caldura mare si zambete si mai mari! Sa va fie ziua frumoasa!
gegea, devylla, multumim de gandurile bune.
MangaGirl, in general in sarcina visele sunt mai intense si chiar mai ciudate. Daca stam sa ne gandim, e normal sa fie asa. Toata amestecatura de hormoni si emotii de toate felurile trebuie sa se echilibreze cumva in somn. Mie mi-ar fi rusine sa va povestesc ce visez uneori. Asa ca eu zic sa consideri visele astea ca pe ceva bun. Psihicul tau a gasit o modalitate eficienta de a-si descarca tensiunile si de a te echilibra.
Monica, daca nu revii in forta, mi-e un pic pustiu fara tine pe aici.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si25+
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 si am revenit si noi in club dupa o absenta absolut motivata! m-am maritat! am postat si dovada pe webshots! Ioana 25+ cu bebe Carol Ioan |
Casa de piatra! Sa fiti fericiti ! milioane de felicitari!
Am vazut pozele si sunteti tare frumusei toti trei :)
Bebe nu se vede deloc...
Multe felicitari!
Dana 25+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kiki_cri Buna dimineata burtici!!! In sfarsit mi-am revenit si eu dupa atatea zile de chef. Vreau sa va zic ca nunta a fost fff reusita si spre surprinderea mea am rezistat cu brio pana pe la 12(la noi nuntile se fac de zi, de pe la 2 pana pe la 10 seara). Peste o saptamana imi sunt gata si pozele si o sa pun atunci pe site poze sa ma vedeti (o mirsuca cam plinuta). Oricum eu si bebebii ne-am simtit f bine, lumea a zis ca totul a fost f reusit si imi place sa cred ca asa a fost. Ma duc sa citesc ce ati mai scris si revin...sper ca toate sunteti bine. PS Am citit de Mada si m-am intristat f tare...ii doresc mult curaj si bebele mult dorit cat de curand KIKI 22+ si |
Multe felicitari, Kiki si toate urarile de bine sa va insoteasca! Abia asteptam pozici ca sa te admiram si sa ne satisfacem curiozitatea de babute.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si25+