Burtici fericite de septembrie-octombrie (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna dimineata fetele!
Ma omoara sefu sa caut cai verzi pe pereti,si eu va citesc pe voi.
Bafta la examene fetelor din sesiune.
Nu mai am nici un chef de munca,dar trebuie...

Laura 20+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

aida si moni_iulia sa va traiasca baieteii si sa iasa frumosi, sanatosi si cuminti .

Nu mai vreau la muncaaaaaa!

awaichan uper marfa wrap=ul...si mie imi plac la nebnie. ma tot uit de vreo doua zile. oare pana la ce varsta ii poti cara in el?

MangaGirl :-) 24+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

La muti ani EMYsa fii fericita si tot ce iti doresti tu.

Laura 20+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

emy multa sanatate fericire , sarcina usoara

mary acum am vazut ca-i pui la bebe acelasi nume , razvan

si eu tot la lucru abia astept sa scap
fetele de la cate saptamani se poate lua concediu de la 30 sau de la 32 de saptamani ?
oricum doar luna asta mai merg ca si asa nu mai suport dar voiam sa stiu
ma omoara caldurile astea , sunt cat china
poate reusesc sa fac si eu poze la burtoi

casa de piatra la miresucile noastre , am vazut si pozele foarte frumoase

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

28+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata fetelor!

La muti ani EMY!!! SANATATE, ARMONIE, NOROC SI UN BEBE FRUMOS, DESTEPT, SANATOS SI NOROCOS!

Petrecere frumoasa astazi!

Dana 25+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

buna fetele si bine v-am regasit.... dupa ceva timp in care nu am mai scris nimik si sincer cu rusinea de rigoare recunosc ca nici nu am reusit sa citesc tot din urma...........nu pot tine pasul cu voi in ultimul timp............de cand cu sarcina m-am blegit de tot si nu mai am chef mai de nimik.
inca sunt in china si aici suntem in anotimpul ploios si e o vreme oribila....cand ploua zile intregi cand e ffffffffffff foarte cald.....e insuportabil dar ce sa-i faci?.....mai am un pic de rezistat si pe urma ne intoarcem in romania.....unde dupa spusele voastre si acolo au inceput caldurile ...dar totusi sper sa fie un pic mai bine ca aici.
vreau sa urez si eu fetelor care s-au casatorit de curand(chiar daca e un pic cam tarziu)...CASA DE PIATRA si MULTI ANI FERICITI alaturi de sotiorii vostri si de bebei.....
LA MULTI ANI tuturor fetelor care isi serbeaza ziua de nastere luna aceasta............si suntem cateva multe multe si cei.
in special un calduros LA MULTI ANI pt tine EMY.....MULTA SANATATE SI FERICIRE.....sarcina usoara in continuare.
mult succes fetelor care au de dat examene/licenta......rezultate bune va doresc.....
si...........daca tot vorbiti atat de carucioare si alte lucruri pt bebe......eu as avea o propunere...........sa faceti o listuta, voi mamicilor cu experienta si cu bebei acasa....cu lucrurile necesare -macar pt primele luni -ca eu ma tot chinui de ceva vreme sa fac una sa pot sa ma apuc si eu de cumparaturi cand ajung acasa.....si sincer nu reusesc........
va pupacesc si mai revin

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dimineata si de la noi.

Citat:
citat din mesajul lui adela2006
fetele de la cate saptamani se poate lua concediu de la 30 sau de la 32 de saptamani ?
oricum doar luna asta mai merg ca si asa nu mai suport dar voiam sa stiu

mie ginecologul mi-a spus ca se poate intra in concediu de maternitate de la 30 de saptamani cu hartie de la medicul de familie.

Ioana 25+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

voiam sa mai intreb ceva dar uitasem.......mai sunt fete care au probleme cu rh? eu am rh negativ.....sotul pozitiv....
si cred ca la noi .....din cate am inteles eu din ceea ce am mai citit pe net ca suntem incompatibili si la gr sang. eu O1, el B III......vreau sa stiu daca ati inceput dozarea cu anticorpi sau de cand incepeti sau........ce ati hot sa faceti?
mie dr din romania mi-a spus ca pot sa incep din luna a-5-a dar nu e obligatoriu.....insa neaparat tr facuta imediat dupa nastere.....
astept niste idei.....pareri....ceva
aaaaaaaaaaaa si inca ceva .....de cand intrati in concediu prematal? din ce saptamana? cate zile de concediu prenatal putem sa luam?
stiu ca s-a mai raspuns la aceste intrebari dar nu mai stiu prin ce capitol........si eu cu neuronul meu.....
apropo.....se scrie aici in disperare......cap 71?......e un ritm de-a dreptul ametitor.....repet nu fac fata sa tin pasul cu voi .....cand vreau sa fiu la zi cu cititul cand termin tot ma simt de parca as fi si nu mai pot sa scriu nimik...
in fine ...... si va

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Multumesc frumos pentru urari!
Sunteti niste dulci si va doresc la toate sa aduceti pe lume bebei sanatosi si frumosi!!!
Va pup pe toate si va invit la o prajiturica

25+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

auziti fetelor, credeti ca o sa se naruie universul daca port niste platforme? cam inalte ce-i drept! sau mai bine sa stau linistita?!?!??!

Ioana 25+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput