Burtici fericite de septembrie-octombrie (71)
Raspunsuri - Pagina 19
Dana15 spune:
Buna dimineata! multumim de cafea Titi! mai adaug si eu ceva la bufet
..ceai cu tei, menta si cimbrisor..este atat de parfumat!
La multi ani Emy!

Sa fii sanatoasa si fericita!
Dana 23s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Titi iti doresc sa treaca cat mai repede zilele acestea obositoare si sa vina concediul!!
Miha vazut wrapul...place! si stii ce mai imi place..ca am vazut ca ai lucrusoare pentru bebe in toate culorile (desi stii ca este baietel)...caruciorul si wrapul rosu..
. Super tare faza cu samuraiul..sa-ti traiasca!
Raluk
...pentru info despre Inglesina;
Pupici la toate! si o zi cat mai buna!
Dana 23s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kawaichan
Tare de tot ![]() ![]() Adevarat spirit european M-a mirat tare faza cu platitul la toilet-ele publice in Paris... In US e la fel? Tin minte ca in DE cand am fost era o farfuria milei acolo,cine avea lasa un coin,cine nu Dzeu cu mila...lol Dar sa fie obligatoriu,hmmm...daca nu am cash la mine ce ma fac? Mihaela si galusca mult iubita ![]() 27+ |
eeee , pai si cu farfuria milei si tot lasa lumea 50 centi , iar la sheluri se intra tot cu 50 de centi si iti da un card ... si strangi cardurile si cand ai ceva suma te duci in magazin si tit iei ce vrei
o zi buna dragelor

Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
THEA22 spune:
LA MULTI, MULTI ANI, EMY! Si mutlti fericiti alaturi de puiutii tai! Sa ai o zi frumoasa si plina de surprize placute!
de la bebu meu
THEA22
24+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
THEA22 spune:

BUNA DIMINEATA, FETELOR!Ati prins spor la trudit sau va lafaiti inca in patuc? eu sunt din ultima categorie.
Aseara am scapat nesperat de repede de la eco, adica am intrat in 15 min.
Totul e bine. A tot incercat dr. mea sa-i surprinda fatzuca dar statea cu mainile ridicate si se acoperea...rusinos ca maica-sa![]()
Ni s-a mai adaugat o pastiluta pe zi de Nifedipin cica pentr prevenirea oricarei tentative de contractie sau hipertensiune. N-ar fi fost bai, iau, numai sa trecem cu bine peste 32 sapt (sarcina cu risc, deh), numai ca in prospect scrie ca-i contraindicat in sarcina. Si de aici dilema...ce sa facem. Sotiorul pleaca azi la Bucuresti pentru ceva cursuri de la firma, se intoarce vineri.Ramanem doar noi doi acasa, eu si bebu...facem chef
pupam fetele!
THEA22
24+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
techila spune:
neata si de la noi!! sa ne pregatim sufleteste pentru o zi ingrozitor de calda
.....spor la munci!!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (26+) de 2 putze
si 
moni_iulia spune:
Buna!
Ne pitim si noi pe aici. De vreo 5 sapt cam stau pe tusa
. Ma iertati?
Intre timp ne-a crescut si puta![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui vik-cj Buna dimineata fetelor! Am intrat sa va salut...si sa va urez o zi buna! Eu de doua zile am niste "senzatii" aiurea...cred ca misca bebe intr-o veselie si ma loveste ca am niste dureri ce iradiaza ba pe stanga ba pe dreapta...ba in col. Voi patit asa ceva? Nu persista, dar simt si ziua si noaptea....Sau sa ma panichez si sa ma duc la dr? Va . 22+ cu Stefana |
Cu lichidul cum stai? Eu am lichid cam putin si mi-a spus dr ca atata timp cat nu doare cand misca e bine. Asa ca ma gandesc ca asta ar putea fi o cauza.
Apropo, are cineva pb cu lichidul?
Iulia
22+ cu
MangaGirl spune:
buna dimineata,
emy
LA MULTI ANI! sa fi sanatoasa.
azi schimbam semnatura...24...ce rpd trece timpul.
hai sa va spun o faza tare: azi e greva la metrou. ieri dim am primit un email cum ca de ieri se intra in greva de la ora 7. eu gravida cu patalama, in loc sa citesc cu atnetie, m-am dus direct la tren, si am ajuns la munca cu o ora intarziere...cand schimb trenul in london bridge, imi spune un nene ca pot sa iau si metroul pana la mine la munca, ca abia de searea de la 7 intra oamenii in greva. iar eu inghetasem pe peron vreo 40 de minute si ma intrebam de ce totusi e atat de lejer, nu tu inghesuiala, nu tu nimik. 

anadra felicitari :) bafta pentru azi :)
MangaGirl :-)
23+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
monica_dicut spune:

EMY 

Sa fi sanatoasa si fericita, sa aduci pe lume un copil sanatos care sa va umple viata de bucurii 
aida,
felicitari pentru cuculetz. Aveam un feeling nu stiu de ce
SI te rog sa nu te sperii de ritm. Acum e chiar mersul racului, de obicei e cam ziua si capitolul 
bia
te astept cu vesti
moni_iulia, evident ca te primim
si nu te-am uitat. SI felicitari si tie pentru cuculetz.
Ce-am mai vrut sa spun? Ah , da, miha74, te rugam sa ne dai un semn 
monikus, elenuta23, va asteptam cu vesti bune 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
25+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
mary_07 spune:
'neata
Is chiauna de cap,moor de somn
dupa ce scriu aici,fug la bucatarie la filtru ca e gata cafeaua
Emy,la multi ani!!!!
Maine am examen (daca scap de el nu-mi mai fac griji sesiunea asta) asa ca azi o sa fiu cam absenta pe aici..
Poze cu noi
Noi
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
27+, cu
-Razvan

Stefana