Burtici fericite de septembrie-octombrie (71)
Raspunsuri - Pagina 18
Iulika29 spune:
RaluK aici ai o poza cum arata centura care am luat-o eu ..am cautat-o ceva..![]()
http://www.anita.com/de-de/Kollektionen,Anita_maternity,Entlasten_und_St%C3%BCtzen.61
Kiki vazut poze si plåcut foarte mult
.Esti atat de frumoaså

Casa de piatrå si multå sånåtate va doresc..

Azi nu prea afost activitate pe aici sau mi se pare mie ca sunt acasa fårå muncå![]()
Iulika, cea mai fericitå
28+cu
Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andraiulia Hello, fetelor!! Eu am avut examene de licenta la teatrul romanesc si universal...si a fost super!.. Maine sustinerea lucrarii si gata!! Mananc cirese in continuu. Imi plac la nebunie. Am intrat si noi in sapt 26.... ![]() Andrutza 25 + bebelusa mea iubita |
Succes maine ..Iti tin pumnii

Iulika, cea mai fericitå
28+cu
Bruce Nicholas
devylla spune:
Vazut o tona de pozici noi!
FFF frumoase!Miresici chochete si dragute!
Burtici,hainute...carucioare si wrap-uri![]()
Cel mai mult mi-a placut de Micky din wrap 
Aici am intrat in anotimpul ploios si am o stare de depresie si blegeala cronica...
Am ajuns la birou si am fugit acasa ca n-am chef de nimic si nici nu prea am ce face,nu este de lucru...mai trag o fuga mai incolo!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
kawaichan spune:
Neata.Poftiti la un borcan cu nutella ! Cine doreste cine mai serveste...
![]()
Sa-mi ia cineva borcanul din fata ca nu ma mai pot opri..si ma mai mir ca ma ingras 2 kile in juma' de luna,bad girl ce sunt.
Aida felicitari pt putzos
Si eu tot un cuc ascund
Vezi ca pe lista de pe prima pagina sunt trecute (aproape)toate carucioarele colorate,enjoy !![]()
Raluk de ce speri sa nu fie sotul?
El era,tare nerabdator a fost sa-l incerce.
Mihaela si galusca mult iubita
27+
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui diana_n Kawaichan dar poze cu purtatorul de wrap nu dai? Diana 26 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
Nu poci ca mi-i frica sa nu-i puna careva gand rau

27+
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui diana_n Sa va povestesc o faza din metroul parizian: stateam pe scaune, fata in fata cu un cuplu tanar german. Ei se tot uitau cand la mine, cand la sot, vorbeau, iar se uitau. Mi-am dat seama de ce : sotul purta verigheta, eu nu. Am dat jos inelele din februarie ca ma deranjau, intre timp m-am bronzat si nu se vede urma. S-or fi gandit : ia uite-o, cu burta mare, sta agatata de un barbat insurat ![]() Diana 26 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
Tare de tot

Adevarat spirit european
M-a mirat tare faza cu platitul la toilet-ele publice in Paris... In US e la fel? Tin minte ca in DE cand am fost era o farfuria milei acolo,cine avea lasa un coin,cine nu Dzeu cu mila...lol Dar sa fie obligatoriu,hmmm...daca nu am cash la mine ce ma fac?

27+
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui devylla Cel mai mult mi-a placut de Micky din wrap ![]() "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de mogalneata Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |
Am scapat,doar de Micky !

27+
kawaichan spune:
Okay,la cererea publicului spectator (aka Diana_n
) am schimbat prima poza cu wrap-ul.Probabil ca n-o sa stea prea mult pe acolo ca daca ma prinde samuraiul n-o sa mai am trai cu el![]()
27+
kawaichan spune:
Inca una si ma duc
Maine si poimaine merg la servici asa ca azi o sa profit de vremea inca ok si-o tai la plimbare.Cu masina,ce credeati
Ca doar trebuie sa-mi pastrez pretioasa piele de portocala de pe picioare...
Andraiulia succes maine la sustinerea lucrarii
Iulika vazut centura,arata interesant.Doc mea mi-a dat o chestie,tot un fel de centura care sta pe oasele bazinului si cica ajuta coloana sa nu se 'desire',plus ca tine osul pubian la locul lui,nu-l lasa sa se departeze prea din vreme.Sa ne zici cum se simte dupa ce o porti mai mult.Io pe a mea nu pot s-o port decat cand stau in picioare,ca desi e ingusta sta pe 'dansa' si ma deranjeaza cand ma asez.
Nu stiu daca am retinut,parca mergea cineva la eco aseara..tin pumnii si asteptam vesti bune
Crissbebe si Mary07 succes si voua cu stresiunile,sa luati note mari,da?
Monikus,Elenuta23 mai dati si voi un semn de viata
Gata,am fugit,pup la fete.
27+
titi143 spune:
Buna dimineata fetelor.
Va invit la o
sau un ceai.
Aida felicitari pentru baietel.
Asa sunt de obosita ca nu mai pot, de 2 zile tot cate 10 sau 12 or lucru. Sunt terminata. Abia astept sa ma duc in concediu.
21+ cu
Eduard Thomas
Evolutia noastra

bebelusa mea iubita