Burtici fericite de septembrie-octombrie (71)
Raspunsuri - Pagina 17
Iulika29 spune:
Buna fetelor! Am ajuns de la umblat fleaura
!..Mi-am cumpårat o centrura din aia pt sustinut burtica..Mi-a recomandat-o o colega , o am pe mine si parcå nu se mai simte burtoiu asa greu..![]()
Si am fost si am vazut carucioarele..Am vazut un model care cred ca o så si il cumpåram..E o persoana privata care cica ar avea o fabrica in Polonia.Dar e super ..Astept s amai faca comanda si vom merge din nou..M-ar costa cu tot cu landou si scaun de masina 500 euro..

Va pun un link asa sa va uitati la poze ca altceva oricum nu intelegeti![]()
Asta e dar alta culoare as vrea..http://www.barnvagnnu.se/gallery2_36.html
Acu fug sa fac o ciorbitza..
Iulika, cea mai fericitå
28+cu
Bruce Nicholas
THEA22 spune:
Multumesc pentru raspunsuri si urari. Revin cu noutati deseara sau maine. Va pup cu mult drag! 
THEA22
24+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
andraiulia spune:
Hello, fetelor!!
Eu am avut examene de licenta la teatrul romanesc si universal...si a fost super!.. Maine sustinerea lucrarii si gata!!
Mananc cirese in continuu. Imi plac la nebunie. Am intrat si noi in sapt 26....
Andrutza 25 +
bebelusa mea iubita
Lullaby_2009 spune:
Bravo, ce bine! Bafta maine!!! 
Si eu am mancat un kil de cirese azi si as mai vrea, dar nu mai am. 
Am reusit sa fac supa de galuste, au iesit in sfarsit pufoase, ce ma bucur! ![]()

21+ cu probabil 
Iulika29 spune:
Unde sunteti fetelor?
Eu am terminat trabaluiala prin buc..Si sunt cam obositå..Må duc så ma bag la o baitza..Sper så mai pot iesi din cadå![]()
Iulika, cea mai fericitå
28+cu
Bruce Nicholas
Roxxy80 spune:
Salutare, burtici. Ce mai faceti?
Noi suntem bine. Piciulina misca de zor. Are si zile cand e mai cumintica, dar si zile cand e tare zbuciumata
. De 2 zile mananca f multe piersici. Mi-am cumparat dintr-un en-gros din Pitesti cu 4 lei kg si sunt f f bune.
Clau, Cristina ma gandesc la voi. Trebuie sa fie absolut superb sa te afli la mare in perioada asta. Imi pare rau ca nu am reusit sa intru sapt trecuta sa va urez concediu placut dar am avut destul de multe necazuri (care nu se mai termina).
Felicitari si casa de piatra burticilor care au avut nunta zilele astea. Imi dau seama prin ce emotii ati trecut. Pentru mine nunta a fost una dintre cele mai frumoase si emotionante zile din viata mea.
Imi pare rau ca nu am mai reusit sa raspund si eu diverselor intrebari care au fost puse de catre burticile incepatoare.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 25+
diana_n spune:
AndraIulia felicitari si bafta maine ! Ce se vede ca esti actrita din poze...
eu nu stiu sa pozez nici sa ma rogi frumos
Kawaichan dar poze cu purtatorul de wrap nu dai?
Kiki, Ioana casa de piatra !
Am ajuns aseara acasa, ne-am culcat dar ne-am trezit repede ca suntem pe ora Europei.
Mi-a crescut burta in ultimele 2 saptamani, mama-mama. Am alergat prin Paris in stanga-dreapta sa vedem muzee, gradini, seara n-aveam timp de oglindit, oglinda era mica si montata sus pe perete. Cand la un moment dat m-am vazut intr-o vitrina am facut niste ochi maaari, ca lupu' ![]()
Ce mi-a placut e ca in Paris n-am platit la wc public ca eram insarcinata, n-am stat la cozi ca imediat ma vedea vanzatorul si ma baga in fata, in avion la fel ma bagau prima. Ajung in USA, ma uit imprejur si majoritatea femeilor par insarcinate
. Nu e "politically correct" sa asumi ca o femeie e insarcinata, deci nimeni nu-ti da locul in metrou, nimeni nu te baga in fata.
Diana
26 saptamani si Peter (3 oct 2005)
aidaciolac spune:
vai de mine dragelor ce viteza aveti la scris

pai cand mai apuc eu sa va citesc? Chiar si pe diagonala daca citesc imi ia timp ... ascund un putzos de baietel
voi?
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
raluk16 spune:
Adi
esti o scumpa, ca intotdeauna! 
Lore multumim de lamuriri 
Dana de chicco spusesem ca nu erau de cauciuc. La Graco m-am gandit ca e prea aproape ca pret de Inglesina ca sa ii gasesc un defect asa mare, cum e cel cu greutatea (mai ales ca inglesina mai are si gentuta cu saltea de infasat inclusa, care la graco e iarasi 1 milion si ceva). Aici sunt detaliile de la zippy system asta: www.inglesina.ro/prestashop/product.php?id_product=14 " target="_blank">http://www.inglesina.ro/prestashop/product.php?id_product=14 . Aici e un film cu caruciorul cu scaun din trioul system www.youtube.com/watch?v=sPI5wrDYE78" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=sPI5wrDYE78 . Greutatea: scheletul metalic plus landoul sunt 12.5 kg, scheletul metalic plus scaunul normal de carucior au 9.4 kg. Dar de aia ziceam ca am impresia ca Graco era mai greu de 15 kg (poate numai scheletul are atata), ca landoul de la inglesina se ridica super usor, si graco pliat si ridicat vertical (cu greu de vanzator) nu se putea ridica. Si ei il ridicau foarte greu, de obicei cate doi. Pai asa, numai cu sotul as putea merge undeva, inclusiv sa pun caruciorul in portbagaj. Nu mai vorbesc de concedii, de mers cu avionul undeva... Eu acolo la standul Graco ma uitasem la unul albastru
dar cred ca era acelasi ca cel rosu cu negru la care s-a uitat si prietena mea si l-a comandat (quattro tour deluxe tsb). Ea a zis ca si-l ia asa greu, ca oricum nici acum nu pleaca nicaieri fara sot (nici la servici, nici in oras, nici in afara orasului, nici la cumparaturi,...). Si mai cunosc pe cineva care datorita caruciorului Graco nu poate iesi la plimbare pana seara cand vine sotul de la servici. Nu e vorba ca nu-l poate lua pe bebe intr-o mana si caruciorul in alta! Carutul il tin la parterul blocului (ca e inchis) si are la cine sa lase copilul pana scoate carutul, dar fizic nu-l poate scoate 4 trepte din scara blocului. Deci depinde daca iti propui sau nu sa iesi la plimbare singura. Sper ca nu te-am plictisit si am fost cat de cat de ajutor. Trebuie doar sa te gandesti la ce iti trebuie caruciorul. Daca stai la curte si nu mergi nicaieri singura cu masina sau pe scari, e foarte bun.
Thea tinem pumnii si te asteptam cu vesti!
Mihaela sper ca pozele nu sunt cu sotul incercand wrapul ![]()
Iulika, vrem poze cu centura
. Oare la noi este asa ceva?
andraiulia, felicitari si succes in continuare!
Roxxy bine ai revenit! Doamne ajuta sa treaca supararile!
diana deci tu ai ghinion ca acolo aveti mai multe femei cu burtici de grasime ![]()
si nu vrea nimeni sa te jigneasca
. De-ar fi asta si motivul romanilor...
. Si prin Cluj nu mai puteam de durere pe la ovare si uter, mi se vedea burta ca aveam bluzica mulata, ma tineam de burta, instinctiv, de durere, si nimeni nimic...
Aida, felicitari pentru baietel! Sa fiti sanatosi!
Eu tocmai am ajuns la concluzia ca am intrat in luna a 6-a. Am dreptate oare?
21+ 
diana_n spune:
Sa va povestesc o faza din metroul parizian: stateam pe scaune, fata in fata cu un cuplu tanar german. Ei se tot uitau cand la mine, cand la sot, vorbeau, iar se uitau. Mi-am dat seama de ce : sotul purta verigheta, eu nu. Am dat jos inelele din februarie ca ma deranjau, intre timp m-am bronzat si nu se vede urma. S-or fi gandit : ia uite-o, cu burta mare, sta agatata de un barbat insurat 
Diana
26 saptamani si Peter (3 oct 2005)