Burtici fericite de septembrie-octombrie (71)
Raspunsuri - Pagina 16
ralu0308 spune:
Tot nu pot intra pe Y.
Chiar nu inteleg de ce. Imi da invalid password or ID.
Raluca
27+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
Ioanna81 spune:
ti-am trimis un PM ralu poate scrii tu ceva gresit ca la mine merge sa intru
Ioana
25+ cu 
bebe Carol Ioan
ralu0308 spune:
Mercic Ioanna 81,
Aveam ID-ul primit fara liniuta...acuma merge:)
Nu mi-a dat prin cap sa pun o liniuta si sa incerc variante![]()

Raluca
27+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
THEA22 spune:

Inca 2 ore si jumatate si suntem la control cu bebu! Am emotii...sper sa fie bine ca si pana acum.Parca vad ca asteptam iar 1 ora jumate-2 pana in noapte.
Azi am pus de socata, dupa ce am cules flori ieri la tara. O sa pun poze mai tarziu. Daca marea nu o sa o vad anul asta, macar o iesire la munte a fost bine primita.Apropo, ca veni vorba, socul e permis in sarcina, implicit sokata?
ps: cand studente furam, pe vremea socului ne-a venit odat ideea de a valorifica licoarea intr-o mica afacere. Facuseram si slogan "SOKATA, nectarul zeilor", si asta inainte de a se lansa Coca-Cola cu "romaneasca" Fanta Sokata. Problema noastra manageriala era daca sa vindem cu putintelul( adeca la pahar) sau en-gros.
aici ne-am impiedicat...
THEA22
23+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
Ioanna81 spune:
eu am baut socata intr-o veselie vara asta si tare bine m-am simtit! poti s-o faci cu miere in loc de zahar daca vrei sa fie si mai buna. este medicament nu alta!
Ioana
25+ cu 
bebe Carol Ioan
monica_dicut spune:
Si eu am baut sticle intregi de socata deja. Nu are ce sa faca rau!!
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
25+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
mary_07 spune:
Gata
semnatura nou-nouta (sa speram ca nu va mai fi nevoie s-o schimb
)
Poze cu noi
Noi again
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
27+, cu
-Razvan
mary_07 spune:
Thea,bafta la eco,te asteptam cu vesti bune
Poze cu noi
Noi
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
27+, cu
-Razvan
kiki_cri spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui THEA22![]() Inca 2 ore si jumatate si suntem la control cu bebu! Am emotii...sper sa fie bine ca si pana acum.Parca vad ca asteptam iar 1 ora jumate-2 pana in noapte. THEA22 23+ cu' 'Matei Alexandru"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1" |
Bafta azi la control!
Sa fie totul bine!!!KIKI
23+
si
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 Thea,bafta la eco,te asteptam cu vesti bune ![]() Poze cu noi Noi Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si 27+, cu -Razvan |
Si eu vreau Alexandru si Razvan...sau Dragos...
KIKI
23+
si