Burtici fericite de septembrie-octombrie (71)
Raspunsuri - Pagina 15
kiki_cri spune:
Cristina,
ma bucur ca te simti bine pe acolo si gusti numai bunataturi
Ai grija cu soarele si cu caldura...si sper ca nu ne faci figura sa ramai acolo de frica zborului
Hai ca va fi mai ok la intoarcere plussss ca iti da curaj gandul la Andrei
.Distractie faina in continuare
KIKI
22+
si 
mary_07 spune:
Am revenit...in mijlocul amiezii a trebuit sa ies afara
,am crezut ca ma topesc
Felicitarile de rigoare proaspetelor doamne
ati fost f frumoase,casa de piatra si sa va iubiti pe zi ce trece tot mai mult (nu voi intre voi doamnelor,ci fiecare cu domnii din dotare
)
Am inceput stresiunea
,am dat 2 examene,mai am 5 si gataaaaa
..primul an,ce credeati?![]()
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
27+, cu
-Alexandra
mary_07 spune:
offf,ca tot n-am schimbat semnatura
...fug acus![]()
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
27+, cu
-Alexandra
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 Am revenit...in mijlocul amiezii a trebuit sa ies afara ,am crezut ca ma topesc![]() Felicitarile de rigoare proaspetelor doamne ![]() ati fost f frumoase,casa de piatra si sa va iubiti pe zi ce trece tot mai mult (nu voi intre voi doamnelor,ci fiecare cu domnii din dotare![]() )Am inceput stresiunea ,am dat 2 examene,mai am 5 si gataaaaa ..primul an,ce credeati?Poze cu noi http://mely-2007.hi5.com Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si 27+, cu -Alexandra![]() |
Felicitari! Hai ca trec rapid anii astia!Nu iti schimbi semnatura, acuma daca e cu putza?
KIKI
23+
si
kemsy spune:
Fetelor, va rog dati-mi trimitere la vreun link unde pot vedea o pompa electrica Philips Avent, ca eu nu stiu unde sa ma uit, ce model sa aleg.
La ce ar trebui sa fiu atenta cand cumpar pompa? 
Gianina
24+ cu
Loris Stefan
bebe
Ioanna81 spune:
da'de ce cumperi pompa de acuma? poate nu ai nevoie de ea si dai banii degeaba! zic si eu
link nu stiu
Ioana
25+ cu 
bebe Carol Ioan
kemsy spune:
Pai eu sunt asa stresata de ideea ca as putea face furia laptelui, ca vreau sa o cumpar, nu ma vad umbland atunci ca bezmetica prin magazine
.Nici nu stiu ce sa fac si daca o sa am nevoie de ea...mai bine sa fie decat sa nu fie
Gianina
24+ cu
Loris Stefan
bebe
ralu0308 spune:
| citat din mesajul lui kemsy Apropo, trimestrul 3 incepe cu saptamana 27, nu 28. Parca s-a mai discutat despre asta si cineva a dat un tabel pe care eu l-am descarcat. Sapt 27-30-luna 7 Sapt 31-35-luna 8 Sapt 36-40 luna 9 ![]() Gianina 24+ cu Loris Stefanbebe |
DECI
am intrat si eu in trimestrul 3!!!
Nu mai stii dupa ce sa te uiti cu atatea variante pe NET

Raluca
27+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui kemsy Pai eu sunt asa stresata de ideea ca as putea face furia laptelui, ca vreau sa o cumpar, nu ma vad umbland atunci ca bezmetica prin magazine .Nici nu stiu ce sa fac si daca o sa am nevoie de ea...mai bine sa fie decat sa nu fie![]() Gianina 24+ cu Loris Stefanbebe |
uffff... cum crezi tu ca e mai bine pentru tine

Ioana
25+ cu 
bebe Carol Ioan