Burtici fericite de septembrie-octombrie (71)
Raspunsuri - Pagina 21
Emy10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 auziti fetelor, credeti ca o sa se naruie universul daca port niste platforme? cam inalte ce-i drept! sau mai bine sa stau linistita?!?!??! ![]() Ioana 25+ cu ![]() bebe Carol Ioan |
Eu ma simt mai bine in platforme decat fara toc deloc asa ca numai in platforme umblu! Eu consider ca te incalti cu ce te simti tu confortabil!
25+ cu 
Iepurica
ralu0308 spune:
Neatza fetele,
Ultima ECO am facut-o la 22 sapt. Acu am 27...oare la cat mai trebe sa fac acuma. Docotul nu mi-a zis ca ar mai trebui acuma rpd:)
DAR eu am emotii![]()
Raluca
27+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
ralu0308 spune:
La multi ani EMY

O zi frumoasa si plina de impliniri! Un BB sanatos si cumintel:)
Raluca
27+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui Emy10 Eu ma simt mai bine in platforme decat fara toc deloc asa ca numai in platforme umblu! Eu consider ca te incalti cu ce te simti tu confortabil! |
mulumesc... incerc si eu maine sa vad cum ma mai descurc. poate-mi rup picioarele
Ioana
25+ cu 
bebe Carol Ioan
laura78nico spune:
| citat din mesajul lui 1sweet_angel voiam sa mai intreb ceva dar uitasem.......mai sunt fete care au probleme cu rh? eu am rh negativ.....sotul pozitiv.... ![]() si cred ca la noi .....din cate am inteles eu din ceea ce am mai citit pe net ca suntem incompatibili si la gr sang. eu O1, el B III......vreau sa stiu daca ati inceput dozarea cu anticorpi sau de cand incepeti sau........ce ati hot sa faceti? mie dr din romania mi-a spus ca pot sa incep din luna a-5-a dar nu e obligatoriu.....insa neaparat tr facuta imediat dupa nastere..... astept niste idei.....pareri....ceva aaaaaaaaaaaa si inca ceva .....de cand intrati in concediu prematal? din ce saptamana? cate zile de concediu prenatal putem sa luam? stiu ca s-a mai raspuns la aceste intrebari dar nu mai stiu prin ce capitol........si eu cu neuronul meu..... ![]() ![]() ![]() apropo.....se scrie aici in disperare......cap 71?......e un ritm de-a dreptul ametitor.....repet nu fac fata sa tin pasul cu voi .....cand vreau sa fiu la zi cu cititul cand termin tot ma simt de parca as fi si nu mai pot sa scriu nimik...in fine ...... si va ![]() ![]() 22+ |
1sweet angel
si eu sunt in aceeasi situatie, Eu am 01 negativ sotul BIII pozitiv
Am facut acum vreo trei sapt testul pentru anticorpi si a iesit negativ.
Din ce stiu eu nu este nici o problema atata timp cat nu-ti apar anticorpi.Daca copilul ia Rh tatalui iti vor face la nastere o injectie sa mai poti avea inca o sarcina, daca are Rh tau nu.
In ceea ce priveste concediul de maternitate acesta este de 126 zile din care trebuie sa ai neaparat 40 de zile dupa nastere.La prima nastere am intrat cu aproximativ o luna inainte de a naste. Aveam 34 de saptamani, acum depinde si de tine cum te simti.
Laura
20+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
1sweet_angel spune:
citat din mesajul lui laura78nico[/1sweet angel si eu sunt in aceeasi situatie, Eu am 01 negativ sotul BIII pozitiv Am facut acum vreo trei sapt testul pentru anticorpi si a iesit negativ. Din ce stiu eu nu este nici o problema atata timp cat nu-ti apar anticorpi.Daca copilul ia Rh tatalui iti vor face la nastere o injectie sa mai poti avea inca o sarcina, daca are Rh tau nu. In ceea ce priveste concediul de maternitate acesta este de 126 zile din care trebuie sa ai neaparat 40 de zile dupa nastere.La prima nastere am intrat cu aproximativ o luna inainte de a naste. Aveam 34 de saptamani, acum depinde si de tine cum te simti. Laura 20+ si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
multumesc pt raspuns.........problema mea .....ca de obicei e ca sunt in china si astia aici nu fac astfel de teste......ce-am facut eu pana acum aici sunt doar analizele normale pe care le face orice graviduta....am sa incerc la controlul urmator sa vad daca nu-mi fac si asa ceva .....asta in cazul in care reusesc sa ma inteleg cu ei.....caci decat sa mai apelez la translator....mai bine ma las la mana mea.......

22+

citat din mesajul lui laura78nico[/