Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (38)
Raspunsuri - Pagina 17
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katyuscha21 ma duc la eco. sun t curioasa poate se lasa vazutMami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006) 17+ |
sa te intorci cu vesti bune...si cu

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
| citat din mesajul lui Jay Am modificat semnatura, am mai crescut! Credendo vides! 17+ |
cum adica nu ai ce sa ne spui...

ingerasul Darius-Andrei
17+
Flavius CristianPOZE
dymomo77 spune:
Andre de pe 21 pana pe 29 mai cat am stat in spital am stat numai in pat(exceptie un dus de 10 minute, mersul la baie si papatul la sala de mese), in total cam 1.5-2 h. Acum de cand sunt acasa mai fur cate ceva insa simt pe pielea mea ca dc intr-o zi stau mai mult decat trebuie in picioare sau in sezut a doua zi e suparat tare si ma tine in pat in perfuzii. Oricum ma mai ridic, mai gatesc cate ceva cu ajutorul soacrei, mai pun o masina de rufe, dar nu mai mult. La serviciu nu pot merge si oricum imi e frica sa o fac.
18+
alexa75 spune:
Camy_pus,
Te rog, daca poti, raspunde-mi la urmatoarea intrebare: cu cat timp inainte te-ai programat la Dr.Pop sau cum ai reusit sa te programezi la dansul? As dori si eu sa ma programez la dansul pt ecografie de trim.II, asta fiind dupa jumatatea lui iulie, insa saptamana trecuta cand am sunat la Diagnosis, mi-au spus ca mai devreme de septmebrie nu este posibil.
Multumesc si va doresc sa fim sanatoase noi si bebelusi nostri!
BoboMom spune:
Am profitat ca e sefa mea in pauza si am recuperat si eu ce-ati scris de ieri ![]()
Azi l-am simtit pe bebe mai mult ca niciodata. Dimineata am stranutat, dupa care am simtit cateva suturi. Cred ca l-am speriat, saracul! ![]()
Myrella, felicitari pt baietel! 
Miany75, intepaturile de care zici sunt mai mult ca sigur ok, din cauza uterului care se mareste si a ligamentelor care se intind. Dar daca te sperie, intreaba doctorul! 
Andre, parca tu ai zis ceva de laptop in brate - sper ca e doar o vorba si nu-l tii in brate, ci pe pat (sau o masuta) langa tine. Nu e bine sa tinem laptopul in brate in general si in special acum. 
Va
!
Laura
17+ baby
Nicholas James
Biara spune:
Tocmai am terminat de copt niste branzoici, asa ca va astept la barnzoici calde si poate imi spune si mie cineva de ce mi s-au desfacut
, ca de impaturat aluatul l-am impaturat bine. Sper ca nu i-au bataie ca am adus vb de mancare ![]()
12+
vias spune:
citat din mesajul lui Biara Tocmai am terminat de copt niste branzoici, asa ca va astept la barnzoici calde si poate imi spune si mie cineva de ce mi s-au desfacut 12+ |
nu te ia nimeni la bataie daca dai reteta..REPEJOR

ingerasul Darius-Andrei
17+
Flavius CristianPOZE
Biara spune:
DA SA TRAITI, ![]()
pentru aluat
800g faina
400ml lapte
2 oua
50g drojdie proaspata
o lingura zahar
50 ml ulei
ptr umplutura
500g branza de vaci
4 oua
150g zahar(sau dupa gust)
stafide
sare
un ou pentru uns
din ingredientele de mai sus se face un aluat care se lasa la dospit apoi se portioneaza si formeaza bilute care se pun in tava tapetata cu hartie si se la sa din nou la crescut. dupa ce au crescut se composteaza fiecare biluta cu fundul unei canite iar in locul format se aseaza compozitia de branza.
Pentru branzoaice se procedeaza astfel:Bilutele de aluat dupa ce au crescut se intind in foaie rotunda cu diametru de 10-12cm se aseaza branza in mijloc si incepem sa adunam partile opuse pana obtinem un pachetel
Se mai lasa 10min la crescut apoi se ung cu ou .Le coacem la foc potrivit pana se rum
Se servesc pudrate cu zahar, eu nu le-am mai pudrat ![]()
12+
Biara spune:
Apropo de retete eu cand sunt in lipsa de idei, am un blof culinar "maya's" de unde ma duc pe alte bloguri si tot asa pana gasesc ceva sa imi surada. Adevarul e ca sunt norocoasa cu sarcina asta ca nu am nici o pofta, pana acum, asa ca pot sa studiez linistita ![]()
12+
Ramonika spune:
buna fetelor,
mi-am luat rezultatul de la dublu test. e bun. cica risc scazut de malformatii etc si ca valoare < 1:10000. ceea ce e foarte bine, am inteles. inca n-am fost la doctorita sa mi-l interpreteze, insa mi-am dat si eu seama cam cum sta treaba.
macar bine ca e bine cu bebele, ca daca si aici ar fi fost nasol, cred ca imi luam campii....
una calda, una rece, povestea vietii mele... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

sun t curioasa poate se lasa vazut