Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (38)
Raspunsuri - Pagina 18
Andrecluj spune:
Dymomo77, am inteles cum functioneaza, ca asa fac si eu. Dar tu ai primit macar o explicatie pentru problemele pe care le ai? Off, ca nu e usor, dar va trece. Eu cand ma plang imi amintesc de anii trecuti, in care plangeam ca nu venea bb si imi trece instant si fug inapoi in pat. Laura, , sa stii ca de sarita ce sunt am tinut laptopul vreo 3 zile in brate, e drept ca pe picioare, pe o perna, dupa care m-am prins ca nu merge si acum i-am cumparat tastatura. Mama ce pofta de branzoaica!
maitreyi spune:
andrecluj eu am stat toata sarcina in pat si singura distractie era laptopu'
il tineam in dreapta mea pe mai multe perne incat imi era usor sa scriu. stateam un pic pe o parte dar la 45 de grade si nu in fund. gaseste-ti o pozitie confortabila dar in niciun caz nu il mai tine pe burta.
pupici la burtici 
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ionelamaria spune:
Ramonika ma bucur ca au iesit ok analizele.Fruntea sus si fii optimista ca si celelalte probleme se vor rezolva
14+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria Ramonika ma bucur ca au iesit ok analizele.Fruntea sus si fii optimista ca si celelalte probleme se vor rezolva ![]() |
multumesc.
ar fi bine sa se rezolve, insa nu prea cred.
ma rog, cred ca nu are sens ce zic eu pe aici, insa nici nu aveti cum sa intelegeti pana ce nu va zic despre ce e vorba.
insa acum nu am putere sa mai vorbesc/scriu despre asta.
poate mai tarziu.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
ionelamaria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramonika
multumesc. ar fi bine sa se rezolve, insa nu prea cred. ma rog, cred ca nu are sens ce zic eu pe aici, insa nici nu aveti cum sa intelegeti pana ce nu va zic despre ce e vorba. insa acum nu am putere sa mai vorbesc/scriu despre asta. poate mai tarziu. Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki![]() |
daca ai sa simti nevoia, vei povesti.... si te ascultam.... iar daca nu.... noi tot iti suntem alaturi

14+bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
monis5 spune:
| citat din mesajul lui Ramonika buna fetelor, mi-am luat rezultatul de la dublu test. e bun. cica risc scazut de malformatii etc si ca valoare < 1:10000. ceea ce e foarte bine, am inteles. inca n-am fost la doctorita sa mi-l interpreteze, insa mi-am dat si eu seama cam cum sta treaba. macar bine ca e bine cu bebele, ca daca si aici ar fi fost nasol, cred ca imi luam campii.... una calda, una rece, povestea vietii mele... ![]() Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki![]() |
Ramo- ma bucur de vestile bune. Cat despre una calda, una rece, cred ca ni se aplica tuturor, poate declinat asa... una calda, 2 reci, 4 calde
Suntem aici, poate ne spui si noua ce te apasa, punem si noi umarul cat putem sa ridicam apasarea

monis
18+
monis5 spune:
| citat din mesajul lui lacramioara2 Draga Camy, multumesc pentru mesajul dragut si incurajari. Cred doar ca s=a strecurat o confuzie, nu am soacra, cum spuneam tatal bebelui ne-a parasit iar parintii lui nu stiu de faptul ca sunt insarcinata. Azinoapte nu am dormit deloc deloc, nu am reausit oricat am incercat sa atipesc nici macar un minut. Voi v-ati confruntat cu insomnii? M-am dus de dimineata la ecograf pentru ca eram ingrozita la gandul ca poate s-a intamplat ceva rau cu bebe, dar Doamne ajuta, e doar paranoia din capul meu si faptul ca lipsa somnului probabil ma afecteaza in toate felurile. Va pup |
Lacramioara - bine ai venit la clubul cu paranoia temporara

monis
18+
monis5 spune:
Asa, acuma raportez si eu ultima echo din seara asta - e baiat cu siguranta, e pus pe prima pagina sa vaza toata lumea
. A pastrat avansul de 1 saptamana si mai mult, asa ca aparent sunt sanse sa intre la octombrie ![]()
Si am achizitionat de la dr. una bucata adeverinta medicala - cica am voie sa zbor cu avionul - i-am cerut ca nu vreau show cu granicerii romani cnad plec pe 19 iunie la Amsterdam 

. Uf, vacanta, abia astept ![]()
tuturor
monis
18+
simina_kin spune:
Buna ziua fetiliii!!!! S-o iau pe rand:
Pireliabine ai revenit pe aci![]()
...cum este viata de fomeie maritata???..sau mai bine zis: cum este sa te gandesti zilnic ce mancare sa mai faci???![]()
![]()
Andrecluj bine ai venit. Daca vrei sa te trec in lista scrie datele tale!
Camy si eu vreau sa vina Craciunul...ma si imaginez cu familia si bebicul facand bradul

..sau stand in balansoar la geam cu bb mufat la tzitzi si privind cum ninge.wow..visez deja!!
Ramonika
fata si te astept fe aici!!
Miany75
multumesc!!
Myrella felicitari pt
...daca nu a pus Ramo pun eu caruciorul pe listuta!!
Uite au inceput sa reapara burticile ce ne uitasera...Luciandrea, Byabeatrice,Biara,Jay 

PS:am inceput sa scrriu acest mes la 20:30..deci am aproape o ora![]()
![]()
, da am si citit in acelasi timp

17+
Mariana
bebe