Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

Salutare!!!!
Vi s-a facut fost de mine??? Am revenit dupa minivacanta de rusalii si acu am de citit din urma...ca ati scris oleaq...Eu am fost la o cumatrie, la mama soacra..si acu fug spre casa...si ma pun pe citit.
Va pupik pe toate!

bya 13+
BEBE STRUMF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Da, am notat intrebarea asta, pentru ca nici acum nu pricep ce tratam de fapt. Mi-a dat nospa fara sa am dureri, m-am si conformat ca nu ma pricep, dar stamatian e stamatian. Mai mult decat orice m-a linitit cand a spus "tu copilul asta o sa-l faci". Multumesc, Camy, esti mereu acolo pentru noi, cum faci? Ma tot minunez, parca ati fii 5 oameni intr-unul.

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
ba se vede...chioara mai sunt pai esti in trim II..lasa ca mergi la eco si o sa-ti spuna ca e bine..sa intrebi neaparat daca mai iei tretam de sustinere...ca ei mai uita ca tu iei in continuare tratament Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008d: 16.08.2008ingerasul Darius-Andrei 17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Andre e f bine ca s-a oprit sangerarea. Utrogestan iau si eu in continuare si stau in pat dar la mine nu a fost sangerare ci doar dureri. No-spa probabil ti l-a dat preventiv chiar dc nu te doare pentru a nu avea contractii(nedureroase) care nu ii fac bine lui BB. Eu la 16 sapt am intrerupt utrogestanul si dupa 2 zile fara am ajuns la spital cu dureri puternice de burtica, asa ca ia in continuare cumintica tratamentul si cat mai multa odihna chiar dc e greu.

18+

Mergi la inceput

Dymomo77,, multumesc. In cazul asta o sa ma cer in continuare la tratament, nu mai vreau la spital. Dar chiar stai 24 din 24 in pat? Eu am norocul ca pot lucra din pat, deci as putea sta, dar mi-a interzis si munca. In rest as vrea 10 minute doar sa iau aer, o tura de bloc, orice. [/i]
Andre e f bine ca s-a oprit sangerarea. Utrogestan iau si eu in continuare si stau in pat dar la mine nu a fost sangerare ci doar dureri. No-spa probabil ti l-a dat preventiv chiar dc nu te doare pentru a nu avea contractii(nedureroase) care nu ii fac bine lui BB. Eu la 16 sapt am intrerupt utrogestanul si dupa 2 zile fara am ajuns la spital cu dureri puternice de burtica, asa ca ia in continuare cumintica tratamentul si cat mai multa odihna chiar dc e greu.18+[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Andre si eu cum am m-ai spus m-am confruntat cu o sangerare in saptamana 5-6, si m-a infundat doctorita de progesteron (Arefam plus duphaston), cam 600 unitati/zi, si acum totul e ok. referitor la munca cred ca s-a referit mai mult la munca fizica, faptul ca lucrezi la calc culcata in pat nu prea are cum sa afecteze sarcina e ca si cum ai citi o carte nu :P? Cel mai important e sa fii optimista ca totul e ok cu bebelul.

12+

Mergi la inceput

Iti multumesc. Legat de munca, asta i-am spus si eu ca iau laptop in brate si lucrez, nu pot sa-mi las colegii singuri, iar replica lui a fost "cu laptopul stai sezut si nu-mi convine, 2 saptamani nu lucrezi nimic si vorbim dupa", asta in conditiile in care medicul medicul imi cunoaste meseria si stia ca nu fac munca fizica. Oricum, voi face cum spune el, intreb de tratament si sa decida el daca imi da sau nu. 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

ma duc la eco.sun t curioasa poate se lasa vazutva zic cand vin bye bye

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Felicitari pt bebe, Mirella!
Ce faceti fetelor?
Eu mooor de cald la munca, e infiorator, chiar mi-a venit cu lesin mai devreme, of!

15+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Strig si eu prezent. Eu va citesc insa nu prea am ce sa va spun, ca nu am noutati...astazi merg la blood test (Part II ) si pe la sf lunii mergem la ecografie , poate reusim sa vedem fustita cu fundita...

In rest, a crescut burtica, se vede clar, ma si doare cateodata, deja ma simt grea...sambata si duminica am avut niste snagerari, e ptr prima oara in sarcina si sper sa fie si ultima data. NU au fost puternice, decat pe hartia igienica ( scuze ) ..asa ca nu am mers le medic , nici nu am sunat ptr ca miercuri am intalnire asa ca spun atunci. Acum vad ca sunt okay.

Cam atat.
PS: felicitari Krelia si Laura ptr vesti si bun venit noilor burtici

Credendo vides!
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Am modificat semnatura, am mai crescut!

Credendo vides!
17+

Mergi la inceput