Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luciandrea Scuze Camy , am primit PM-ul,iti multumesc! Ma consult cu sotul meu si te anunt. Si apropos, eu stau in Marasesti Vrancea, probabil m-ai confundat cu altcineva din Arges..te poop 14+www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi |
da...mi-am dat seama ca te-am confundat dupa ce am trimis PM-ul.
nu-i bai..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
nov.dec2009 spune:
| citat din mesajul lui myrella_21 Va rog sa imi puneti si mie un carucior albastru in lista ![]() 15+poze ![]() |
ti-am pus.
ionelamaria spune:
Buna ziua burtici
Myrella felicitari pt bebe.
Felicitari si pentru celelalte vesti bune primite de voi toate. Noi suntem bine. Iar mi-am facut de cap si am umblat aiurea prin oras prin soare... acum sunt f obosita... si mi-e cam fomica... ma duc sa fac ceva de papa.
Va
si spor la
14+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
ionelamaria spune:
Ramonika ma bucur ca tu si bebe sunteti bine. sper sa depasesti fara prtea mult stres supararile care te tin departe de forum. Mai da cate un mesaj din cand in cand, pana trece furtuna, sa nu ne ingrijoram pentru lipsa ta 

Mai fetelor, unde o fi Madyna???
Oare Byabeatrice a mai scris si eu nu mai vad bine.... sau si ea e disparuta.... ???
14+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
Andrecluj spune:
Fetele, am citit primele 4 capitole de cand v-ati cunoscut, dar nu am gasit vreun raspuns la intrebarea mea, asa ca daca ati mai discutat, scuzati-ma. Cele care ati luat tratament de sustinere (Utrogestan ovule, 4 pe zi) din cauza unor sangerari / scurgeri, si daca cu tratamentul scurgerile astea se opresc, e de bine? Eu nu stiu de ce mi le-a dat, am avut vreo saptamana niste scurgeri foarte inchise la culoare, sange o singura data pe hartie, dar nu mi-a spus ca ar fi iminenta de avort. Acum e a 5-a zi in care nu mai curge nimic si ma intrebam daca sa am curajul sa ma bucur si sa sper ca vineri la control imi da voie la niste plimbari sau la serviciu? Ma intrebam daca scurgerile astea s-au oprit, e de bine teoretic? In logica mea asa e, dar am zis ca va intreb si pe voi, ca poate sunteti patite unele. Multumesc la toate cele care raspund 
14+
vias spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Fetele, am citit primele 4 capitole de cand v-ati cunoscut, dar nu am gasit vreun raspuns la intrebarea mea, asa ca daca ati mai discutat, scuzati-ma. Cele care ati luat tratament de sustinere (Utrogestan ovule, 4 pe zi) din cauza unor sangerari / scurgeri, si daca cu tratamentul scurgerile astea se opresc, e de bine? Eu nu stiu de ce mi le-a dat, am avut vreo saptamana niste scurgeri foarte inchise la culoare, sange o singura data pe hartie, dar nu mi-a spus ca ar fi iminenta de avort. Acum e a 5-a zi in care nu mai curge nimic si ma intrebam daca sa am curajul sa ma bucur si sa sper ca vineri la control imi da voie la niste plimbari sau la serviciu? Ma intrebam daca scurgerile astea s-au oprit, e de bine teoretic? In logica mea asa e, dar am zis ca va intreb si pe voi, ca poate sunteti patite unele. Multumesc la toate cele care raspund ![]() 14+ |
stai linistita, normal ca daca sangerarile s-au oprit e de bine..daca fereasca dumnezeu era ceva rau...nu se oprea. de-asta ai si luat tratament, nu???
Linisteste-te...
cate saptamani de sarcina ai?..ca la semnatura nu se vede..

ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
ba se vede...chioara mai sunt 

pai esti in trim II..lasa ca mergi la eco si o sa-ti spuna ca e bine..sa intrebi neaparat daca mai iei tretam de sustinere...ca ei mai uita ca tu iei in continuare tratament 
ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Andrecluj spune:
Asa speram si eu, dar aveam nevoie sa aud de la voi ca asta inseamna. Am 14 saptamani si 5 zile, scurgerile alea au inceput la 12 saptamani si de atunci m-a si imobilizat la pat.