Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (38)
Raspunsuri - Pagina 12
vias spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Andrecluj Nu cred ca exista intrebare indiscreta pe forumul asta. Stamatian. Pe a ta?
|
si eu am fost la Stamatian...e foarte bun...
sa mergeti si la morfofetala de trim II la el...eu va recomand pt ca stiu ca este f bun

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
si acum va pupacesc..plec la dr...
dar mai vb diseara 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
miany75 spune:
Andre eu merg la dr.Muresan..
p.s. Stamatian e f bun profesionist ,dar lasa de dorit la alte parti...asa ca si paranteza...
miany
18+
mihamora spune:
Camy -eu sunt pe aici, adica la serviciu.(bine, de mine nu a intrebat nimeni, dar ma bag si eu in seama
) Ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la Bucuresti.
Laura - felicitari pt fetita!
Pirelia - ti s-a schimbat putin viata, si urmeaza sa se schimbe si mai mult![]()
Bun venit noilor gravidute! Sarcini usoare si la termen!
Miramar - cu siguranta daca ar fi fost nevoie de cerclaj dr ti-ar fi spus, stai linistita , daca nu e cazul nu iti face.
Krelia - felicitari pentru baietel!
Larisel - ce simptome ai? nu cred ca au uitat fetele asa de repede
poti sa ne povestesti si noua.
Cat despre mancarea despre care vorbiti, eu o sa vin si cu poze ca sa fie totul mai apetisant
Sambata ma duc si eu la eco abia astept sa vad daca e totul in regula (poate aflu si eu ca am o fetita cu fundita
) si saptamana viitoare la TT
Michelle
14+ si DOMINIC 15.05.2007
Andrecluj spune:
Stiu, dar e medicul meu de cand aveam 15 ani si am mare mare incredere. Pare rece si insensibil, dar nu e asa. L-am vazut plangand dupa ce a operat o prietena de-a mea careia i-a salvat uterul, dupa ce 3 medici i-au spus ca trebuie scos...Oricum, suntem pe maini bune, si de Muresan am auzit numai de bine.
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 Andre eu merg la dr.Muresan..p.s. Stamatian e f bun profesionist ,dar lasa de dorit la alte parti...asa ca si paranteza...miany 18+![]() |
myrella_21 spune:
Buna fetelor...am si eu vesti bune, daca va intereseaza bineinteles!
Voi avea un baietel, e sigur 100% si este unul chiar "dotat" asa radea dr. ...se va numi Ianis Stefan sau doar Ianis vom mai vedea noi...
totul este ok tre sa merg saptamana viitoare pentru triplu test
daca o sa mai am noutati am sa va spun
va rog sa imi puneti si mie un
in lista, va multumesc.
15+
poze
lacramioara2 spune:
Draga Camy, multumesc pentru mesajul dragut si incurajari. Cred doar ca s=a strecurat o confuzie, nu am soacra, cum spuneam tatal bebelui ne-a parasit iar parintii lui nu stiu de faptul ca sunt insarcinata.
Azinoapte nu am dormit deloc deloc, nu am reausit oricat am incercat sa atipesc nici macar un minut. Voi v-ati confruntat cu insomnii?
M-am dus de dimineata la ecograf pentru ca eram ingrozita la gandul ca poate s-a intamplat ceva rau cu bebe, dar Doamne ajuta, e doar paranoia din capul meu si faptul ca lipsa somnului probabil ma afecteaza in toate felurile.
Va pup
luciandrea spune:
Sunt aici, dar asta nu inseamna ca nu va citesc zilnic, scuze ca nu am mai scris.
Noi suntem bine, si crestem, am cam terminat cu analizele, asteptam eco de pe 25 iunie ca sa vedem ce avem in burtica..
LauraIrina, felicitari pentru printesa...sper sa tarasti piciorul si sa ajunga si pe la mine urma
Camy...stiu ca ieri ai gatit varzica, si eu i-am spus tatalui meu care e in concediu si care este un bucatar desavarsit sa imi pregateasca azi varza ca altfel nu ma mai duc acasa....ti-am admirat si camera baietelului, este superba...nu ne poate face sotul tau si noua un patut?(contracost bineanteles).Noi venim in mod regulat prin brasov pentru ca avem multe rude care stau in Triaj.
Sper ca nu v-am plictisit....va tzuc pe toate!
14+
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
Andrecluj spune:
Myrella_21, bravo!Sa dea DD sa fie sanatos, frumos si cuminte. Cum va simtiti cand aflati sexul lui bebe? Eu inca nu am avut onoarea, sta cu fundicu' la noi.