Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (38)
Raspunsuri - Pagina 13
miany75 spune:
Andre,sper ca nu te-am suparat ..era doar o paranteza..stii cum e vorba circula..oricum important e sa te simti in siguranta...
.Si eu cred ca suntem pe maini bune![]()
Pe cand trebuie sa nasti,ca nu m-am uitat in lista...?!
miany
18+
luciandrea spune:
...Si inca ceva, azi imi pregateste sotul meu ciulama din porumbel!..asa asa ca sa ma laud si eu cu sotul meu care mai gateste din and in cand(doar cand are chef)..
14+
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
Andrecluj spune:
Vai de mine, cum sa ma supar? Stiu cum e stamatian perfect de bine, dar n-am ce face daca cred numai ce spune el. Nicio ecografie nu valoreaza cat "tu copilul asta o sa-l faci". Stai linistita. El nu mi-a dat o data, dar calculand pe DC de Mos Nicolae. Tu?
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 Andre,sper ca nu te-am suparat ..era doar o paranteza..stii cum e vorba circula..oricum important e sa te simti in siguranta... 18+![]() |
Romanitza_31 spune:
Hello mamici! suntem si noi aici si raportam rezultate bune la DT (facut sapt trecuta), plus ca am trecut si noi in sapt 14: avem 14 sapt si 2 zile! Iar acum ma intorc la capitolele trecute sa citesc pt ca sunt f in urma...ca de obicei!
PS oare mai e mult pana simt si eu tumbele strumfului meu?!
va pup!
Romanitza
14+
POZE
miany75 spune:
| citat din mesajul lui myrella_21 Buna fetelor...am si eu vesti bune, daca va intereseaza bineinteles! Voi avea un baietel, e sigur 100% si este unul chiar "dotat" asa radea dr. ...se va numi Ianis Stefan sau doar Ianis vom mai vedea noi... totul este ok tre sa merg saptamana viitoare pentru triplu test daca o sa mai am noutati am sa va spun va rog sa imi puneti si mie un in lista, va multumesc. 15+poze |
Felicitari! Sa fie sanatos si sa va aduca doar bucurii!
Frumos nume!miany
18+
miany75 spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Vai de mine, cum sa ma supar? Stiu cum e stamatian perfect de bine, dar n-am ce face daca cred numai ce spune el. Nicio ecografie nu valoreaza cat "tu copilul asta o sa-l faci". Stai linistita. El nu mi-a dat o data, dar calculand pe DC de Mos Nicolae. Tu? [quote]citat din mesajul lui miany75 Andre,sper ca nu te-am suparat ..era doar o paranteza..stii cum e vorba circula..oricum important e sa te simti in siguranta... Pe cand trebuie sa nasti,ca nu m-am uitat in lista...?! miany 18+![]() [/quote |
eu sunt cu aprox. o luna inaintea ta...
miany
18+
mihamora spune:
Mirela - felicitari pentru baietelul dotat si pt vestile bune!
Romanitza - felicitari pentru vestile bune! Nu cred ca o sa mai ai f mult de asteptat.
Michelle
14+ si DOMINIC 15.05.2007