Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (38)
Raspunsuri - Pagina 11
vias spune:
eu mai tz tre' sa plec la medic..pt corectie cm...dar m-am scos ca nu mai trebuie sa merg la servici, diseara trece colega de birou sa-mi ia cm si il duce ea maine la HR
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
eu vreau sa vina odata Craciunul
sa fiu acasa cu
...Doamne Ajuta!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
miany75 spune:
Abia am reusit sa citesc din urma ..ati fost tare harnicute in acest w-e..
Va felicit pe toate cele care ati schimbat saptamana !
Krelia,felicitari pentru ,sa fie sanatos si voi la fel sa va puteti bucura de el! Si cine stie poate data viitoare facem fete..
Laurairina felicitari si tie pentru sa fie sanatoasa si puternica precum mama... !Cat priveste problema cu tatal tau ,vb lui Camy ,da-i ignore...el va fi cel care va regreta ca s-a purtat asa ,ai sa vezi...am trecut si eu prin momente din astea ...Iti doresc sa ai o nunta de vis si sa te bucuri de fiecare moment!
Simina ,pozele tale sunt super..esti tare dragutica!
Multa sanatate celor care se confrunta cu probleme!!
miany
17+
miany75 spune:
fetele ,am uitat trebuie sa fac cinsteee cu tot ce va pofteste "sufletelul"...am intrat in sapt.19 ieri!!
miany
17+
Andrecluj spune:
Miany75,, de caldura ma bucur, iar mici probleme am avut acum 2 saptamani, niste scurgeri tare inchise la culoare, fuguta la medic si de atunci pat si tratament, desi nu mi-a zis ca as pierde sarcina sau asa ceva. In rest, grijile normale, ma bucur de fiecare zi in care nu mai curge nimic, logica mea spune ca asta inseamna ca funtioneaza tratamentul si astept vinerea cu speranta ca ma lasa la niste plimbari sau macar sa lucrez sau orice numai sa nu stau in pat. Camy, , stii ce e ciudat? In timp ce citeam cine ce mai scrie am simtit un miros puternic de brad, care m-a deranjat, acum pricep de ce brad. Subconstientul se cere la Craciun cat de repede.
miany75 spune:
Sunt putin ingrijorata..de vreo doua zile am niste intepaturi in partea dreapta,la baie nu merg mai des decat pana acu..scurgeri nu am ..Oare ce o fi?!..pana acu nu am mai simtit asa..
Plus ca "bebitza" nu prea da semne..cred ca e tare lenes..
miany
18+
miany75 spune:
Andrecluj ,ai grija de tine...apropo cine iti urmareste sarcina?!..daca nu sunt indiscreta..
miany
18+
lorelix spune:
toate mamicile de nov-dec
sarcina usoara in continuare!
noi avem 17 sapt si nu vrem deloc sa ne facem simtita prezenta cu cateva miscari
maine mergem la Dr sa facem ecografie.
...sa auzim numai de bine!
lorelix 16+ sa fie SANATOS!
Andrecluj spune:
Nu cred ca exista intrebare indiscreta pe forumul asta. Stamatian. Pe a ta?
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 Andrecluj ,ai grija de tine...apropo cine iti urmareste sarcina?!..daca nu sunt indiscreta..miany18+ |