Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nerantula cred ca tot asa va fi la bilantul de 9 luni si David. Daca nu chiar mai putin la greutate
Asteptam rezultatul la analize
Cu lapticul nu ma bag, ca nu cunosc deloc problema...dar iti tin pumnii sa fiti bine

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

hello si de la mine!
nerantula cunosc tot virtual o mamica care a alaptat in tandem pana aproape sa nasca daca nu ma insel. fetita ei mijlocie avea 1 an si 2 luni cand a intarcat-o si a facut-o pe alte considerente decat lipsa laptelui. caut linkul si-ti dau pm.

Sabina, mamica de strumfa Amalia
blog de cupil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Sabinel
Babytza, Gruia probabil a fost mai voinic la nastere decat Davidutzu, conteaza si asta ..

Care era super-crema de galbenele?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Nerantula, sincer, eu te-am 'vanat' si la pufuleti, am vazut ca esti in listuta, dar ca nu activezi... mi-e asa dor de burtica si de vremea aia, si cand 'stiu', chiar si virtual, pe cineva in atare situatie, mi-e drag de parca as fi eu!! Asa ca tu scrie unde ti-e mai bine, eu oricum sunt pe urmele tale!

Sper sa fie bine totul cu haiducul&haiducita si mai ales sa reusesti sa alaptezi in tandem, ti-am mai spus eu, va fi greu, dar cu siguranta nu e imposibil.

in alta ordine de idei, m-am bagat sa va citesc odiseea.... nu prea am timp, dar macar pe diagonala tot reusesc sa citesc... e altceva acum, cand 'va stiu' oarecum pe toate....

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Care era super-crema de galbenele?

crema de la plafar Sibiu, Dr Baciu, cutie rotunda, eticheta portocalie. E in toate plafarurile.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Am facut si noi bilantul de 9 luni: 78/79 cm, (depinde cum sta) si 10800 gr, a luat luna aceasta 500 gr. E ok, ma declar multumita.

Va pupam, vine ora de papa, apoi si

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

rezultatele coproculturii sunt bune, nu avem salmonella, e-coli s-au alte minuni, ma asteptam de altfel, dar tot e o usurare.

mergem in continuare pe debridat+biotics baby+enterol 7 zile si pe sumetrolim 5 zile, adica pana joi inclusiv... ptr tuse, un pediatru recomanda PAXELADINE sirop, altul PROSPAN, la cel din urma ma gandeam si eu. toate siropurile de tuse au insa un usor efect laxativ, de asta am evitat sa le dau si nici nu cred ca le dau pana la urma, decat daca se agraveaza. mergem cu tantum verde spray inca 3 zile.

deci, suntem mai bine...

baby_boy si multumesc!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Multa sanatate bolnaviorilor, daca mai sunt!

Eu l-am intarcat pe David, la 8 luni. In ultima luna a supt foarte putin lapte si eu am avut ff putin si se enerva ca nu se satura la un supt si nu vroia supliment cu biberonul dupa, asa ca decat o dulce amagire, mai bine o masa copioasa la biberon, plus ca muuusca cu cei 6 dintisori de-mi venea sa urlu de fiecare data cand punea gurita sau o lua de pe san!
Ce am castigat intarcandu-l: nu se mai trezeste noaptea, ceea ce la el a fost un obicei inca de la nastere, nu am avut nicio noapte fara treziri. Inca nu am fost la bilant, urmeaza zilele astea!
pupici tuturor

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Luminita , ai vazut mesajul meu cu homeopatele pt. diaree/ kk moale? io ii dadusem si debridat si enterol si nimic-nimic nu am schimbat in ea...

Eva, ar fi de vis dc ati reusi sa va mutati in Sud. Avem niste prieteni francezi acolo, in varsta, niste oameni extraordinari! Am stat 3 saptamani in Nice la ei in luna de miere, acu 5 ani, si abia asteptam sa mai creasca Sofia sa mergem cu totii. asa ca poate ne vedem si pe-acolo Felicitari pentru bilantul de 9 luni!

Nerantula, felicitari mamica pentru bilant (las' ca-si revine el, nu-ti fa griji)! Imi pare rau ca a trebuit sa chinui puiul. Oare chiar nu se putea sa-l fi intepat doar un pic in deget?
Cu laptele nu stiu ce sa zic, dar mi se pare ca ar trebui sa te alimentezi foarte bine sa le duci pe amandoua. iti recomand niste suplimente: Formula IV si Omega 3 de la GNLD. Sunt foarte bune (cam scumpe) si nu ingrasa, mai multe gasesti aici: www.traiestesanatos.ro
Gruia si burticutza!

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Feliciaaaa disparusi ?

Andy cum a fost la concursul de dans ?

Noi avem azi festivitatea de sfarsit de an la Valentina ....a terminat si clasa a treia Sunt asa mandra de ea E a doua din clasa, ca a vut un suficient la o lucrare la mate. Imi vine sa o mananc ce fetita mare si cuminte am !!!!!!!!!!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput