Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nerantula, subscriu si eu la sfaturile lui Mimihoo.

omega3 e de mare baza, si T imi mai dadea magneziu (additiva, 300mg)

a incercat cineva omega3&6 de la Canah (hemp oil)?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Buna ziua si de la noi!

Baby_boy / Bitza multumim ca v-ati gandit la noi

Noi suntem relativ ok... Sorina cam fornaita, dar nici un semn de raceala. Ii pun seara apa de mare ca sa doarma ok...

Ref transpiratie, de vreo 3 zile, transpira abundend la cap, nu stiu cum s-o mai tin sa nu o traga curentul...

Suntem iar maraiti si fara chef si pofta de mancare (de vreo saptamana)... deci suspectam dinti sau caldura de afara

Ref vacante... plecam la Olimp intre 20-26 august... pana atunci nu am idee, poate doar s-o vizitam pe July un pic in vama in saptamana a doua din iulie...

Uram si noi sanatate multa boboceilor bolnaviori si tuturor sarbatoritilor zilei!

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Mimihoo, vazut si notat.
Noua se pare ca ne merge totusi cu debridat, enterol, biotics si sumetrolim. Acesta din urma cred ca a facut treaba buna.

Eu sunt PRO homeopate, insa cred ca tratamentul homeopat trebuie prescris individual. Ceea ce i s-a potrivit Sofiei, e foarte posibil sa nu fi mers la noi.... oricum, as fi incercat si asta in cele din urma, daca nu dadea roade tratamentul....

si merci inca o data.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna si de la noi. Am revenit in Bucuresti dupa un un sfarsit de saptamana agitat si nebun I am facut petrecerea cu verisori Inisei si a fost super incantata. Miine de fapt face 5 ani dar am vrut sa petrecem cu verisori si unica solutie era in weekend. A iesit foarte frumos. Tot miine avem serbarea de la gradi, este furnicutza, azi i iau costumasul

Biancu a petrecut si ea de 9 luni ca asa s a nimerit. Dupa cantarul meu are 8600 si 72 cm. E ok , pare dolofanica asa. Zicem mama intruna, facem pa, punem celularul la urechie sa vorbim, punem coronitza in cap, si inevitabil alergam in toata casa tinanudu se de mobila canapea, ce are in jur

In leg cu vacanta noi vrem asa muuult sa plecam la ai mei pe malul mari Adriatice, vreau a casaaaaa Vedem cum facem prin iulie.

Babytza petrecere frumoasa azi, felicitari printesei

luminita ma bucur ca sunteti mai bine

CD foarte frumoase pozele Ce tari sunt tatici cand dau papa la bebei

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Laureta, multumim!!
Ia zi-mi, de unde iei costumasul pentru Inisa?
Si poze, poze de la petrecerea cu verisorii, unde vedem? cand? cum?

ah, s anu uit... ai fost la doctor? ca de cate ori ai amanat, nici nu mai stiu pana la urma....

Preety

Babytza, sunt sigura ca esti tare mandra de puiutii tai, de amandoi!

_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Luminita, io gasisem pe internet si intr-o carte pe care o am ca astea ar fi bune. nu asa se face dar pana ajungeam la dr... oricum, dc vrei, in zona la noi este si dr. Dragomir - homeopat si acupuncturist si are site http://www.doctordragomir.ro/
Eu o sa ma duc la el pe 19 la acupunctura si o sa-mi dea si niste bobite pt. nevralgia mea ....
Pupam mamica harnica si cei 2 printi

gaia, e foarte buna combinatia omega 3si omega 6. Eu am luat omega incepand cu luna a-3-a de sarcina ca cica ii face f. bine creierului in formare.

Babytza, felicitari pt. fata!

apropo de scoala, ati auzit de sistemul waldorf? am citit cate ceva pe net, exista si site www.waldorf.ro. sunt gradinite, scoli, licee waldorf. mie mi se pare interesanta si de studiat chestiunea de a baga copilul intr-un sistem din'asta. Nu stiu in ce masura se fac stiintele exacte dar o sa ma interesez.

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Cosminaaaaa, sanatate lui Maia!
ne vedem la mare, clar!
tre' sa facem schimb de nr. de telefoane

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo
apropo de scoala, ati auzit de sistemul waldorf? am citit cate ceva pe net, exista si site www.waldorf.ro. sunt gradinite, scoli, licee waldorf. mie mi se pare interesanta si de studiat chestiunea de a baga copilul intr-un sistem din'asta. Nu stiu in ce masura se fac stiintele exacte dar o sa ma interesez.

eu am predat la un liceu Waldorf.
Ce sa iti zic, nu mi se pare performant.
Sa iti zic cum faceau? Nu aveau un curriculum bine proportionat si impartit semestrial, intr-un an de zile. Terminau programa de fizica in 2-3 luni, tot tot. Adica 2- 3 luni faceau numai fizica si mate, terminau programa, dadeau teza, apoi numai romana si engleza, apoi x si y materii. Am dat exemple la nimereala.
Directorul spunea ca asta e smecheria ca fac intensiv, zilnic, nu uita de la o lectie la alta parcurg tot si asa au rezultate mai bune.
Eu sunt sceptica. Pana anul urmator uitau tot ce au invatat. Trecea fff mult intre terminarea si reluaea aceleiasi materii.
Prefer sistemul acesta cu ore diverse, din toate materiile, de-a lungul unei zile. Consider ca se concentreaza mai usor.
Eu am urat fizica, daca imi bagai, tata, 3 luni de fizica intruna, il impuscam pe director.
Just kiddin'

Este oricum parerea mea, nu stiu daca sistemul clasic de invatamant e ok prin comparatie, am predat si in asta si are hibe rau, toate au, dar...Waldorf e cam ...Warza.

Am parcurs putin din urma si am vazut ca ati discutat:
- taiere de motz: nu cunosc, nu ma bag, nu tai niciun motz. nu-l tund, imi place ce pufulet are acum, i-a crescut cam lung dar nu il tundem, il lasam poet
- legat de transpiratie si hipocalcemie, am un banc pe care mi l-a trimis o prietena:
Vine un barbat la doctor:
- Doctore, nevasta ma inseala pe rupte si totusi nu imi apar nici un fel de coarne. Uitati-va si dvs, neted ca'n palma...
- Nu va faceti probleme, chestia cu coarnele e numai o vorba, nu exista cu adevarat.
- Uf, mi-ati luat o piatra de pe inima, credeam ca am lipsa de calciu...

Mihaela
, pai si prin Paris ai putea trece, in fond lumea e atat de mica. Eu m-am intalnit cu romani in cele mai neasteptate locuri din cele mai neasteptate tari.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

Luminita, io gasisem pe internet si intr-o carte pe care o am ca astea ar fi bune. nu asa se face dar pana ajungeam la dr... oricum, dc vrei, in zona la noi este si dr. Dragomir - homeopat si acupuncturist si are site http://www.doctordragomir.ro/
Eu o sa ma duc la el pe 19 la acupunctura si o sa-mi dea si niste bobite pt. nevralgia mea ....
Pupam mamica harnica si cei 2 printi

notat si bagat la tartacuta. esti draguta si saritoare, ca de obicei, multam mult de tot!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Luminita, poze de la petrecere de abia vineri cand vine cumnata aici ca sunt facute cu aparatul ei.
Costumul Inisei il iau de aici http://www.damacom.ro/ , o sa fac poze miine la serbare.
De programarea la gineco nu mai zic nemek, il am joi la dr Hamid la Medicover, si taaaare sunt tentata sa renunt iarasi nu imi vine sa ma duc dilok.

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput