Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Anca, incercam si eu marea cu sarea Stiu cum e cu concediul asta, asa e si la noi, mergem in iulie ca in august tati are treaba Va fi un concediu superb in 3, indiferent unde veti merge. Asta e sigur.
Noi ne gandim sa il ducem pe Noah la Delfinariu, sa ii vedem reactiaO fi o idee buna?

Andy_galro, ai un avantaj, inseamna, cunoscand orasul. Eu nu cunosc Montpellier deloc, nu am fost niciodata, sotul meu a fost o singura data in studentie. Vom vedea. Ar ma fi variante Perpignan - avantajul e ca e la o ora de Barcelona, asta ne da idei- si Aix-en- Provence, asta are reputatia de un oras burgez, batranicios, cu pretentii (nu, nu, nu vrem). In schimb Montpellier e un oras tanar, universitar, dinamic, si am fi la 15 minute de plaja cu masina.
Asa cum zici si tu, putem sa ne plimbam spre Cannes, Nice,
Dar si Parisul cat e de fain...greu de ales.

Angelynna, Andreutac

CD daca ne stabilim acolo, va asteptam la plaja

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, 100% mergem la delfinariu. De abia astept sa vina concediul.

sa imbrac pitica, the party is about to begin

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Neata!

OFF-TOPIC!
Cunoasteti pe cineva care ofera spre inchiriere apartament cu doua camere sub 300 de euro?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Eva, 100% mergem la delfinariu. De abia astept sa vina concediul.

sa imbrac pitica, the party is about to begin

Have fun!!!!

Ai grija ca o faci cam petrecareata pe Carla, hm, Noah (acum doarme) o sa cada pe ganduri cand ii voi spune ca e iar la chef. hm...

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

OFF-TOPIC!
Cunoasteti pe cineva care ofera spre inchiriere apartament cu doua camere sub 300 de euro?

Da, stiu eu. In drumul taberei cu 200. Pentru detalii treci pe mess

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Irina si eu fac la fel cu seringa de nurofen (i-am dat de doua ori contra durerilor de dinti) insa snamenia s-a prins de prima data ca daca isi baga jucaria in gurita o invadeaza ceva si a doua oara n-am mai avut pe cine fraieri. Sper san u mai am nevoie prea curand :)

Babymom las’ ca sa vezi ce gazon frumpoos o sa ai dupa atatea peripetii… Dar stii c atrebuie udatat si tuns vreo 500 de anis a fie gazon in toata regula, nu? Daca nu stii revin cu bancul.

CD si Anda si-a redus prograamul de somn destul de drastic, eu sper sa se repare totusi.

Anda acum pupa si zgarie un balon. Aspte poc-ul din clipa-n clipa si urletele de rigoare.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

sa va zic despre caruciorul meu chicco, cel mult hulit pentru ca e greu, la munte s-a comportat exemplar, a mers off road, prin coclauri, dealuri si vai, nici n-a clipit, baiatul a stat confortabil si in siguranta, deci a fost si el bun, dar acum gataaaa, vreau unul usor ca fulgul

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

neata mai la pranz

Lumi ma bucur ca Hunii sunt mai bine. Multi pupici

Cd vazut pozele ..foarte frumoase..imi place mult cea in care sunteti toti trei..super poza

Ramo ..scuze nu te-am mai prins..intrebai de noi..suntem singurei..in sensul ca bunicii..tot la mare..e a doua saptamana..tati a venit de prin deplasari..insa la servici..deci eu cu Radu all day long
Cu somnul..de vreo 3 zile si l-a noi s-a schimbat programul..mai are doar 2 reprize de somn ziua
de la 10 la 11 si de la 15.30-16 la 17. deci cam 2 ore ziua.
Culcat la 8 seara..trezit la 7.30-8 dimineata...cu vreo 2-3 treziri de tzitzi noaptea cu ochii inchisi.

La medic mergem dupa 13..astept sa se trezeasca RAdu sa pape supica si apoi o intindem..din pacate cred cu taxi..la Craiova e moarteee de cald...la ora 9 erau 26 de grade..asa ca...sauna.

Babytza multu de incurajari..sa vedem ce zice dr...el mai tuseste de 2 ori pe zi..insa productiv..si e cam ragusit..altceva..nimic.

Ratonelule unde esti?

Pretty?? dar voi?? in vreo deplasare ceva?

Votat Maya

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

ratoneeeeeeel ce faci mami ? Va mutati ?

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Deci imi sunteti dragi de mor, nici n-am mai dat pe la odiseea de pufuleti, raman total aici, ca e cel mai bine si frumos!

Am fost la doctor, ca ma rodea .. i-a luat sange din vena sa ii faca o hemoleucograma completa, calcemie, sideremie, proteine si IgE. Doctorita zice ca nu e rahitism, poate doar o hipocalcemie, dar vedem dupa ce avem rezultatul.
Bilantul la aproape 9 luni: 71cm si 8.200kg, se putea si mai bine, dar nu e rau.
Insa m-a pus pe ganduri/enervat cu insistenta de a renunta la alaptat, avand in vedere noua sarcina, a zis ca organismul nu va putea face fata la asemenea cerere, ca organogeneza fatului poate fi afectata, etc., etc. I-am zis ca nu renunt, oricum mi-ar fi imposibil, Gruia are vreo 5 mese de lapte pe zi minim, nu stiu cantitativ ce inseamna, insa oricum nu stie sa bea din biberon si nu cred ca as putea sa-l intarc, atat din motive obiective, cat si subiective. Mi-a zis macar sa merg la un nutritionist sa-mi faca un program bun de alimentatie .. Ma rog, e rau cand medicii nu te sustin, dar incerc sa merg inainte si sa ma informez cat pot de mult, asta insemnand si altceva decat forumuri. Sper ca noul ginecolog la care ma voi hotari sa nu fie impotriva si el, ca imi va fi chiar dificil sa lupt pe 2 fronturi.
Ramona, nu am observat sa scada productia inca, dar am inteles ca mai tarziu ar fi asta, pe la 3-4 luni.
Ma rog la DD sa imi tina ambii copii sanatosi si sa fie bine pana la capat!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

Mergi la inceput