Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata! Va invit la ultima gura de cafea pe care o mai avem prin casa. Weekendul asta am devorat, n-am mai baut cafea.

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Ramona, nu ma lasa sa ma uit in gura, am vazut intamplator cand ridicase capul sus tare si ii ramasese guritza cascata. Am incercat sa-i dau cu glicerina si e mare scandalul, nu ma lasa neam, de fapt nu ma lasa sa fac nimic in zona gurii lui, nici cu deget, seringa, lingurita, biberon, pahar, etc., NIMIC!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

4+

Imi pare rau ca se intampla asta cu Gruia. Cu sanul nu merge sa il pui sa suga cand e semiadormit?

In cazul meu Anda a inceput sa bea lichide cam asa: statea la tati in brate, care a baut apa cu asa multa ofta incat a vrut si ea. Scena s-a repetat si cu mine si i-am dat sa bea din pahare, cani de oameni mari. Ba chiar de cateva ori a baut din canda de 1.5 litri in care imi fac eu ceai. Asta pentru ca s-a intamplat sa fiu cu ea in brate si asa n-am chef sa-mi golesc ceai intr-un vas mai mic asa ca am baut ca haplea. Si ea la fel...

Acum bea apa oricand insa abia dupa vreo luna si ceva bea in cantitati mai mari - asta insemnand un sfert sau jumatate de capac de biberon. Insa da, fiecare picatura conteaza si in 2 zile deja inghitea ca un om mare.

Poate te ajuta experienta mea.

A si altceva: ai observat vreo scadere a lapticului de cand esti gravida? Eu una cred ca e un mit sau scaderea nu e notabila dar sunt asa curioasa de un feedback...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, ma bucur ca lucrurile s-au aranjat asa cum doreai. Din pacate, noi suntem legati de concediul sotului meu care doar in august si-l poate lua ... Multumim mult pentru invitatie

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Votat Maya

Lumi, multa sanatate hunilor
Babytza multa sanatate shoricelului
Ramo sunt un purcel trebuie musai sa ne intalnim, am ceva de inapoiat

Eu i-am cumparat chilotzei de la pampers si am zis ca-i mai tin acolo, dar deja se ingroasa gluma si fuge de colo colo in fundul gol, asa ca trecem la chilotei, din pacate i-am luat cam mici, sper sa nu-i stranga prea tare fundul

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza!

Multa sanatate pt bolnaviori: hunii, David, Alexia si Deea!
Si mandra mea e cu robinetul la nas de vreo 4-5 zile, astept cu interes sa-i treaca.
Votat si eu Maya de fiecare data cand am citit, plus pestele, evident.
Eu ma simt intr-o vacanta non-stop, tati are concediu saptamana asta. Poate pe joi plecam pana la Geoagiu, sa vedem cum e pitica.
Noi avem niste prieteni cu casa la mare, in Vama Veche, asa am in plan sa ma "mut" provizoriu acolo de la 1 iulie cred, si sa stau... pana ne plictisim . Tati va veni in weekend si probabil in august isi va lua 2 sapt concediu.

Of, mai voiam sa zic ceva, dar am un titirez care nu ma lasa... revin

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Hai ca ma iau tot de Nerantula: a propos de ramas lucruri mici, noi am crescut in inaltime dar i afara de cateva lucruri care incap intr-o punga de farmacie nu am mai aruncat nimic de la 3-4 luni. Ar trebui sa ma ingrijorez?

Lasand gluma la o parte, nu crezi ca dr l-ar fi suspectat pe Gruia de rahitism daa era cazul? Fiecare copil creste in ritmul sau, este posibil ca al tau sa se desire dintr-o data, s-au mai vazut atatea cazuri.

Si last but not least apoi te las in pace bebelina din burtica se va agita si ea si inainte sa-ti dai seama se va face bebelin daca te mai agiti atat. Pupici si sper sa aud doar de bine de la voi.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Babytza si eu imi amintesc ca piolica a zis 11 iunie ca faceam io niste socoteli cu concediu da s-a rezolvat...
sa nu mai doara rusii si un soricel mic

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 25+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

VOtat Maya de CosmyB

Lumi am hunii, sunt mai bine?

July sanatate puiutei tale am mami si comoara, vacanta placuta

CD frumoase poze, imi plac cum taticii hranesc

Sanatate multa puiutilor

Noi suntem maraiete....de aseara, se pare ca unoeri nimic nu ii convine....

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ramo pupici

Moni inseamna ca nu sunt nebuna de tot Stiam eu ceva de joi
Cum te mai simti ? Ce mai face bebelica ? E bine puiul ? Pupici muuuulti Vezi ce bine ca nu te-am lasat sa il iei pe soricel in brate ? Acum te luptai cu bronsiolita

July si voi mucioase ???? Uof, pupici sa treaca repede

Angelyna daca tot sunt la impartit pupici, trimit si la voi cativa sa treaca maraiala

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

July, ce fain!!!! Asta da viata, nene! titirezul!

Lidia, da' tu pe unde umbil? ca parca ai lipsit cateva zile de la apel....

Angelynna, dap, suntem spre bine, multumesc mult.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Maya e pe primul loc !!!!

Multumim fetelor

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput