Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 6
babytza spune:
Neata mamici
Se mai merge azi in parc ? A vorbit cineva cu Piolica ? Eu nu stiu de ce imi aduc aminte ca joi vroia sa ne vedem....
La mine au venit rushii.....si doareeeee
Lumi si noi mai avem mucisori , parca azi ceva mai multi ca ieri...altfel e ok... azi terminam si cu tratamentul
Roxi bine ati ajuns acasa Lasa baiatul in pace...auzi la ea....s-a trezit la 8 si se plange
Andy g distractie placuta maine !!!!!! Si felicitari pentru absolvire !!!
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
babytza spune:
Lumi voi cate zile de tratament mai aveti ? Tinem pumnii la rezultatul de azi !!!!!!!!!!!!!!
Cristina , Irina sa veniti cu vesti bune de la dr !!!!
Poze
Vot pt Maya
CD27 spune:
lumi multumim de primire cum sunt hunii, e totul ok? n-am apucat sa citesc din urma stiu ca aveau kk moale
Robica s-a comportat bine in masina, din pacate nu maik era obisnuit si la dus nu prea a putut sa doarma, la intoarcere a dormittt cu o mica pauza pentru a intalni o frumoasa domnisoara
poze aici: http://picasaweb.google.ro/roxana.petcu/RobbieLuna9#5344999831335892898
i-a placut
Mami de Mikul Robert Constantin
babytza spune:
La multe lunite Iris de anis , Mihnea de Paula !!!!!
Poze
Vot pt Maya
luminita2008 spune:
Babytza, noi avem tratament intre 5 si 7 zile, in functie de evolutie. L-am inceput joi dupa-amiaza, deci nu o consider zi plina, sa zicem ca azi ar fi ziua 5... azi, dupa coprocultura, vb cu pediatrii si vom lua o decizie. eu vreau insa sa continui inca 2 zile... plus regim inca o saptamana, cel putin. e risc sa revina in forta si clar nu vreau asta...
sa va treaca mucisorii!!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
babytza spune:
Roxi foarte frumoase pozele !! Mai ales cele in care taticii hranesc puii la unison Si zona e minunata Pupici Ce zambaret e Mikul !!!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Vot pt Maya
luminita2008 spune:
eu stiu ca Piolica zicea ca joi poate sa ne vedem. eu din pcate nu ajung, din motive lesne de inteles...
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
luminita2008 spune:
La multe lunite sarbatoritilor de azi:
Iris de anis
Mihnea de Paula
_
luminita2008 spune:
! acum ma pun pe vazut poze!!
Ce sa zic, avem adenovirus...
nu-i f grav, mai ales ca raspund la tratament si e mai bine, dar nici f roz. e o viroza cu muci si tuse + kk moale-moale si fff des... dar suntem spre bine, multumim!!
_
gaia.nevia spune:
Fetelor, Maya e pe locul 2, cu 239 de puncte vs locul 1, 240!!!!
ia bagati repede niste voturi pt iubita noastra!!!
Maya!!!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri