Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 5
cristineescu spune:
Nerantula, cu apa noi am incercat asa:
- cu capacul de la biberon (era incantat desi dadea mai mult pe el),
- din pahar pahar (la fel, incantare maxima, rezultate slabe),
- o cana cu cioc de la care am scos supapa ca sa curga direct in gura (a mers cel mai ok desi era apa peste tot). I-o lasam pe jos pe unde se juca el si cand o vedeam, ori eu ori el, mai incercam o tura.
- cu lingurita (cele mai slabe rezultate),
- cu biberonul (cu asta am reusit dupa cateva zile de "antrenament").
Si acum tot biberonul e baza si bea la apaaaaaa.
Am lasat biberonul la sfarsit pt ca nu stiam daca e ok sa-l invat cu bibe sau nu. Am tot zis ca biberonul sa fie DOAR pt lapte cand l-oi intarca si o sa bea LP.
Legat de rahitism, hmmmm, nu te mai gandi, sau oricum nu inainte sa fi verificat cu pediatrul. Nu de alta dar ma pui si pe mine pe ganduri. Harri chiar a fost suspect de rahitism, desi mi se pare aiurea, oricum. Asa ca am inceput sa-i dau si Fe profilactic si i-am dat o vreme 3 pic de Vigantol. Nu mai zic ca in 2 luni nu a luat nimik, nici greutate nici inaltime.
La fiecare control intreb daca e ok cu inaltimea lui, ca nu a ajuns inca la 70 cm.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Mamica ta, Cristina.
Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a
gaia.nevia spune:
serviti?
24 grade deja...
Nerantula, uite ce surpriza am avut eu de la Radu. I-a dat Teo www.shopmania.ro/magazin~online-articole-si-accesorii-alimentatie-pentru-bebelusi~produs-cana-sport-cu-pai-primii-pasi~p-5838992.html" target="_blank">cana lui cu pai, si Radu a baut din ea din prima, ca asa a avut el chef, si s-a si descurcat...
poate incercati si voi.
MAi bea Raducu si direct din sticla.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 'neata Si pentru ca vorbeati de concedii, eu am gasit www.complexmara.ro/despre.html" target="_blank">complexul acesta in Eforie Nord de care sunt tare incantata. Prin agentie (Eximtur) vine cam 650 ron/persoana, pentru sf. August, ceea ce e chiar OK - 7 nopti, cazare cu mic dejun. Cine vine? |
Anca, dar invers te-ai gandit? Haideti voi in iulie. Noi mergem in Neptun, am inchiriat un apartament cu 2 camere, loc e berechet, ambele camere au pat matrimonial. Numai asa am gasit, cu 2 camere.
Avem bucatarie sa facem papa pt pui.Pretul e imbatabil pt 7 nopti...asa ca ...hai!!!!
Sa vedem cum e si Neptunul asta. noi, daca ar fi dupa capul nostru, am merge direct in vama. la pensiunea unde stateam mereu. Acolo e fain. Dar cu Noah e complicat, aude toata noaptea muzica de pe plaja si nu cred ca dorme. Asa ca sa vedem si statiunea asta cum e...
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)
CD27 spune:
vad ca vorbiti despre transpiratie, Mikul transpira intr-un hal fara de hal, in scoica, in carucior...dar e normal, tinand cont de materialul ala imprermeabil, problema este ca in patul mare transpira rau la caputz, face balta unde sta, trebuie mutat des, pe salteaua lui de COCOS (nu cocosh Nikole) nu transpira asa si cu toate astea nu are nici o lipsa de fier, verificat cu analize si nici nu i-am dat fier decat vreo 3 zile
deci nu va mai faceti griji cu rahitism si alte probleme
Mami de Mikul Robert Constantin
andreutac spune:
Neata,
Aparem si noi la apel dupa cateva zile lipsa...v-am citit, insa n-am prea avut de zis mare lucru, asa ca n-am postat nimic.
Noi ne chinuim cu dintisorul nr. 2 care nu vrea sa sparga, in schimb s-a umflat gingia si in dreptul celor doi de sus, asa ca rapotez una bucata bebelina maraita, cu nascuc curgator ca la robinet si scaune mai moi. In rest, ne umple sufletul de bucurie in fiecare clipa, merge de-a busilea cu o viteza uimitoare, se ridica in picioare oriunde apuca, a inceput sa-si mentina echilibrul in picioare fara sustinere din ce in ce mai mult si duminica a facut chiar primul pas nesustinuta.
Referitor la concediu, noi vom fi undeva pe litoralul romanesc in jur de 11-12 iulie, vreo saptamana. N-am stabilit inca locatia, probabil va fi 2 Mai,dar ne mai gandim.
Eva, ma bucur ca toate se aranjeaza dupa voia voastra. Felicitari!
Nerantula, imi place de mor semnatura ta si cand o privesc ma apuca o nostalgie....
am toti bebeii care au fost bolnaviori si le uram insanatosire cat mai grabnica.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
angelynna82 spune:
Neatza
Multumim si de cafea, e vitala
Bitza, Babytza multumim de aprecieri
Nausica vacanta placuta
Ramona felicitari pentru dintzoc, imi place de Anda, e superba
Nikolici bine ati venit acasa , noua dr nu ne-a zis nimic de Fe
Nerantula glicerina cu nistatin e buna pentru afte, am mami burticoasa si Gruia, si fata mea transpira ffff mult
CD felicitari pentru MAMA
Anca felicitari pentru somnul indelungat , ce mult as vrea sa doarma si a mea atat de mult…
Eva felicitari pentru oferta
Are trei cani de baut, din nici una nu bea decat din sau cu capacul de la el
Nu stiu ce sa zic de mare, s-ar putea nu ajungem anul acesta din motive strict financiare asa ca vom sta sa ne prajim in Bucuresti sau la mamaie
LE: boboceilor nostri si mamicutelor
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
_irina_ spune:
Buna dimineata!
Dam si noi o cu mult laptik.
Azi ar trebui sa mergem sa facem analize, cred ca iar ma cert pe acolo ca a mancat copilul de dimineata... pai sa o tina ei nemancata, ca eu nu pot.
de Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
luminita2008 spune:
Buna dimineata.
Ankussa, vacanta placuta, sa ne 'reauzim' cu bine!
Mimihoo, merci de pontul cu Electrolyt. Sper sa nu fie nevoie sa ajungem acolo.
Imi pare rau de pitica, ca are dermatita, sper sa va treaca, sigur e de la apa & schimbarea de mediu.
Kllemi, telina baloneaza, asa ca te-as sfatui sa nu i-o dai momentan in mancare, avand problemele de care spui. Poti sa-i dai asa: orez, banana, mar copt, scortisoara, supa de morcov cu orez, carne, patrunjel, pastarnac, dovlecel, verdeturi. NU iaurt, NU cartof, NU telina, NU fasole verde. Poti incerca si cu ceai de menta, daca-l vrea... sanatate!
Oana, multumim mult de grija! Bine ai revenit, felicitari ptr dintisori si ptr 'tata'. Stii ca noi nu avem niciun dintisor, nu?
Ramona, felicitari si voua ptr dinti, ptr 'mama', ptr toate progresele!
Bitza, sar'na mult. Suntem ca ieri, o idee mai bine, dar cu muci groaznic de multi si mai nou cu o tuse rebela, seaca..... Astept coprocultura azi si vedem ce si cum... dar cu scaunele stam mai bine, aproape de normal... inca stam in casa, pana ma conving ca a trecut toata viruseala si nu e risc s-o dam mai departe.
Babymom, cum mai e Dragos?
Cd-ule, bine ai revenit! Cum s-a comportat Mikul pe drum?
Vrem pozeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Nikole.
Si Robi transpira f mult, tot in zona capului, dar nu mereu, ci doar atunci cand e f cald....
Fe profilactic le-am dat si eu, o luna de zile 8pics/zi, Fe Haussman. S-au constipat. Destul de rau.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
andy_galro spune:
Neatza si de la noi!!! Noi suntem bine, mai ales cu ochisorii...dupa un tratament de o saptamana se pare ca e ok acum.
Eu maine am festivitatea si banchetul asa ca va fi o zi full
eva felicitari pentru noul job al sotului si ma bucur ca mergeti unde ti-ai dorit.....eu stiu Montpellier am dormit cateva nopti acolo in 2006 cand am fost in concediu prin europa si mi-a placut tare plus faptul ca dimineata mergeam pe plaja in Cannes si mergeam sa vizitam Nice si a fost tare frumos....sper sa ajungem si vara viitoare ca vara asta nu se poate.
anca si noi mergem la mare la sf lui august si cred ca tot in Eforie-nord dar inca nu ne-am hotarat la ce hotel mergem...sper sa ne vedem
nerantula eu nu am putut sa-l fac pe Andrei sa bea apa decat din canitza cu pai....am haiducelul si burtica
andreutac felicitari pentru primul pas
cd
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
CD27 spune:
irina dar de ce trebuie sa tii copilul; nemancat, ce analize faceti? ca nu am mai auzit pana acum
Eva, dar ne intereseaza unde va mutati in Franta, de ce nu! noi planuim o vacanta acolo, poate ne vedem pe plaja
noi suntem invitati la mare, la navodari, de catre cumnati care isi petrec timpul liber (multttt de altfel) pe plaja, dar sotzul e cam obosit si cred ca deja a inceput sa se aglomereze un pic drumul, mai vedem pana in we daca onoram sau nu invitatia, din pacate suntem genul care nu prea iesim din casa inainte de pranz, asa ca la plaja am merge numai pe seara
Mami de Mikul Robert Constantin