Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 21
luminita2008 spune:
Claudinna, suntem bine, multumesc!!
Ne revenim, suntem sub tratament, avem/am avut adenovirus, nu stiu daca ai apucat sa citesti... dar acum suntem mai bine, doar ca boala ne-a dat tot programul peste cap, suntem in plina schimbare din punctul asta de vedere... in rest, numai de bine si tot fara dinti
!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
laureta spune:
E ora de masa asa ca treceti la petrecere. Puiul meu face 5 ani , are mama o printesa dulce foc

Ma pregatesc sa termin masa de pranz cu Biancu si dupa aia merem la serbaaaare iuhuuu
. Inisu deja petrece acolo le am luat si sampanie pt copii cu zmeura ( buuuna
)
felicic deci weekendu asta am fost amandoua la Galati nu?![]()
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
baby_boy spune:
Despre diversificare
Eu la Radu am inceput la 5 luni jumate cu suculetele.
Am inceput atunci cand copilul mi-a dat semne ca vrea si altceva..respectiv poftea cand noi mancam.
I-a luat o saptamana -doua sa se obisnuiasca cu lingurita- nu stia ca trebuie sa deschida gurita cand vine lingurita.
Cineva imi spunea...lasa copilul in pace
Insa Radu m-a ghidat ,,ca sa spun asa.
Si a acceptat orice i-am dat ..mai putin mar crud simplu.(nici mie nu-mi plac merele).
Si mananca foarte bine..oriunde..afara..in casa...fara jucarii..fara maimutareli..eu nu stiu ce sunt alea.In 5 -10 minute a terminat de mancat.Mananca fructe 130 de ml, 300 de ml supica din care nu lipseste carne[curcan sau vitel/ ficatel] sau ou. E fan carnita. Apoi mananca un iaurt pe zi, seara cereale..si tzitzi oricand vrea + noaptea. I-am dat mere, perele sunt favorite, prune, caise, piersici, banane, cirese, capsuni, mango, avocado,mandarine, portocale.
La legume -morcov, patrunjel, pastarnac,telina,dovlecel, spanac, fasole verde, cartof normal, ceapa, usturoi, rosie,broccoli
Din supa nu lipseste nicodata telina , morcovul si dovlecelul.
Eu n-am avut nici un stres..cand nu mai deschidea gurita gata....si uite ca mananca foarte bine![]()
Claudinna si eu te-am recunoscut![]()
Babytza vazut pozici cu frumoasa domnisoara 
La multe lunite
Andreea de Irina ,
Hari de Cristinescu ,
Anda de Ramona ,
Efe de ege !
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
claudinna spune:
super!! ma bucur mult!!
noi ne-am simtit f bine la Tm, dar a fost cam scurt...pe drum am facut o gramada, dar Razvi a fost f cuminte. am experimentat si noi pampersul acela chilotel, de care zicea CD, mai ales ca in masina e cam greu sa schimbi un bebe. sunt ff multumita de el! ca nici Razvan n-are pic de stare![]()
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
lumi, am citit mama si m-am gandit la voi. usor usor lucrurile vor reintra pe fagasul normal.
hai ca sterg faza aia din msg, ca nu vrusai sa cert pe nimeni
blog cu basca
Razvan
babytza spune:
La multi ani Inisa !!!!!!!!!!!!!! Sa fi sanatoasa , frumoasa , cuminte si iubita !!!!!!!!! Sa iti traiasca printesica Laureta !!! 
Petrecere frumoasa !!! 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
baby_boy spune:

La multi ani Inisa !!

Sa cresti mare si frumoasa si sa-i aduci mamicii numai bucurii!!!
Raducu (7.10.2008)
claudinna spune:
La multi ani, Inisa!! sa-ti traiasca puiul Laureta!! e gemanuta de-a mea![]()
blog cu basca
Razvan
babytza spune:
Claudina nu cred ca o luase nimeni de cearta
Eu nu eram sigura 100% ca sunteti voi si decat sa fac o gafa, nu am zis nimik ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
baby_boy spune:
Babytzule dar de pampers nu ne schimbi?![]()
Raducu (7.10.2008)