Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

lumi, am citit mama si m-am gandit la voi. usor usor lucrurile vor reintra pe fagasul normal.

hai ca sterg faza aia din msg, ca nu vrusai sa cert pe nimeni

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

mami, dar nu s-a suparat nimeni, pe bune!!!!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ma bag la capitol nou...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Va invitam la capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

am intrat si noi sa uram la multe lunite sarbatoritilor de astazi:
Andreea
Hari
Anda
Efe

si nu in ultimul rand:
LA MULTI ANI INISA!

eu sunt cam zobica, fimiu e tare obosit, se trezeste in jur de 7.30 - 7.45, nu papa mult lapte, apoi misuna ca o rama de colo colo, se catzara peste mine in pat ca sa treaca spre margine sa sara, il pun pe jos unde trage de cabluri si le scoate de pe sub covoare, dupa care pe la 10.30 e frant, lat, ceea ce inseamna o maraiala groaznica, atipeste, se trezeste....la 12 papa si iar e frant, parca e prea obosit totusi

gata m-am descarcat

Am vazut pozele cu Tina ce domnisoara mare si cocheta

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

Eu am auzit de dr Ataman de la spitalul ORL ( Panduri parca).

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Confirm, e un tip extraordinar, si un doctor excelent. Eu am fost acolo cu fratele meu, care din fericire n-avea decat un canal infundat dar cei de la VL voiau sa-l treaca pe niste antibiotice de-ar fi doborat si un elefant... si perfuziii... cred c-ar fi plecat bolnav de-acolo. Noroc ca s-a simtit tata si a luat repede masuri. Tata a fost victima unui malpraxis si acum ii scade auzul intruna.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_
Nu stiu daca mai apuc prea curand sa mai intru, voiam sa spun numai ca ne-am intalnit duminica cu un pui dulceeee si cuminteee si "mamamama"-dragostos pe care l-am lasat fara basca. A incercat saracul sa si-o recupereze dar nu a avut nici o sansa.
Am facut si cateva poze.

iara poze? mai bine o iau la fuga

asta e basca mea

Irina si Claudinna, ce dulci sunt puii vostri ! Dar daca Razvanel i-a dat Deei basca lui, Deea ce i-a dat in schimb? Mi-a placut Razvi ca era asortat in verde crud!

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Va multumim frumos pentru urarile de 8 luni! N-am bilant din pacate, la noi masuratorile sunt cand se nimereste sa ajungem la dr... si cam atat.

In rest tot aia 3 sau 4 dinti, bebelina ma striga ba ma ba mam ba mama dar e cu trimitere la mine pt ca spune asa cand are nevoie de mine si daca e in premergator ma urmareste . A, s-a terminat acum cateva zile z=cu chelia zburlita; acum avem doar chelie.

Vreau sa urez si eu unei printese superbe cu nume deosebit/
INISA

Laureta, Luminita, eu am aflat ca deviatia de sept poate da ompicatii severe dupa 40-45 de ani si e bine sa fie corectata. Am un prieten care si-a facut operatia cu pricina si a fost foarte usoara. El nu s-a plans de dureri mari, stiu ca am fost la el la spital.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput