Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 22
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna lumi, am citit mama si m-am gandit la voi. usor usor lucrurile vor reintra pe fagasul normal. hai ca sterg faza aia din msg, ca nu vrusai sa cert pe nimeni ![]() blog cu basca Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
mami, dar nu s-a suparat nimeni, pe bune!!!!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
CD27 spune:
am intrat si noi sa uram la multe lunite sarbatoritilor de astazi:
Andreea
Hari
Anda
Efe

si nu in ultimul rand:
LA MULTI ANI INISA!

eu sunt cam zobica, fimiu e tare obosit, se trezeste in jur de 7.30 - 7.45, nu papa mult lapte, apoi misuna ca o rama de colo colo, se catzara peste mine in pat ca sa treaca spre margine sa sara
, il pun pe jos unde trage de cabluri si le scoate de pe sub covoare
, dupa care pe la 10.30 e frant, lat, ceea ce inseamna o maraiala groaznica, atipeste, se trezeste....la 12 papa si iar e frant, parca e prea obosit totusi
gata m-am descarcat![]()
Am vazut pozele cu Tina
ce domnisoara mare si cocheta![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

300 spune:
| citat din mesajul lui laureta Eu am auzit de dr Ataman de la spitalul ORL ( Panduri parca). de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
Confirm, e un tip extraordinar, si un doctor excelent. Eu am fost acolo cu fratele meu, care din fericire n-avea decat un canal infundat dar cei de la VL voiau sa-l treaca pe niste antibiotice de-ar fi doborat si un elefant... si perfuziii... cred c-ar fi plecat bolnav de-acolo. Noroc ca s-a simtit tata si a luat repede masuri. Tata a fost victima unui malpraxis si acum ii scade auzul intruna.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui _irina_ Nu stiu daca mai apuc prea curand sa mai intru, voiam sa spun numai ca ne-am intalnit duminica cu un pui dulceeee si cuminteee si "mamamama"-dragostos pe care l-am lasat fara basca. A incercat saracul sa si-o recupereze dar nu a avut nici o sansa. Am facut si cateva poze. iara poze? mai bine o iau la fuga asta e basca mea |
Irina si Claudinna, ce dulci sunt puii vostri
! Dar daca Razvanel i-a dat Deei basca lui, Deea ce i-a dat in schimb? Mi-a placut Razvi ca era asortat in verde crud!Mama lui
Dragos si a lui
Victor
300 spune:
Va multumim frumos pentru urarile de 8 luni! N-am bilant din pacate, la noi masuratorile sunt cand se nimereste sa ajungem la dr... si cam atat.
In rest tot aia 3 sau 4 dinti, bebelina ma striga ba ma ba mam ba mama dar e cu trimitere la mine pt ca spune asa cand are nevoie de mine si daca e in premergator ma urmareste
. A, s-a terminat acum cateva zile z=cu chelia zburlita; acum avem doar chelie.
Vreau sa urez si eu 

unei printese superbe cu nume deosebit/
INISA 

Laureta, Luminita, eu am aflat ca deviatia de sept poate da ompicatii severe dupa 40-45 de ani si e bine sa fie corectata. Am un prieten care si-a facut operatia cu pricina si a fost foarte usoara. El nu s-a plans de dureri mari, stiu ca am fost la el la spital.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Inisa Ana-Maria
Bianca Nicole