Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

NEatza,

Eva, Laureta, ajutati-ma si pe mine va rog. Referitor la Polizu. E adevarat ca exista si saloane cu 9 paturi si ca nu ti-l aduc pe bebe cu tine??? Ca se platesc rezervele cu 2 paturi si ca restul sunt cu gramada?

ti-am raspuns pe mess, dar ca sa linsitesc si alte mamici in situatia asta, raspunsul e: nu
bebe sta cu tine iar saloanele au 3 paturi. Eu am vizitat o prietena care a nascut acolo in salon, este civilizat si cu 3 paturi, eu asta am vazut.
Cum ti-am zis, am vrut sa stau fara alte mamici pt ca alti copii nu dorm si stai cucurez sa ii auzi cum plang, sau mamicile unele sunt cam rele si nu te simti ok, unele au lapte unele nu si se nasc discutii/comparatii aiurea in tramvai, stresante. Eu nu stiam cum va fi, daca voi avea lapte, cum ba fi bb, etc, am preferat sa stau linistita doar cu sotul. Am avut considerentele mele dar salonale normale sunt si ele absolut ok.
Iar bb sta cu tine.

AlexaM, multumim frumos de urari. Doamne ajuta in continuare sa ne fie bine acolo, acum ca visul de a merge in sud ni s-a implinit.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Apropo de discutia de hamuri.Am doua exemple:
1.o fetita care obisnuita sa o sustina hamul mereu cand mergea a luat o cazatura foarte urata pentru ca nu stia sa puna mainile in fata - bazandu-se mereu pe ham.Pentru ca asa a fost invatata de mica- se merge doar cu hamul.
2.un baietel care a zbughit-o din mana bunicului dintr-un supermarket drept in strada cu masini.Acum nu stiu daca pentru asta singura solutie era hamul, dar cred ca in astfel de situatii (copil in supermarket sau pe strada langa masini) as recurge la ham daca stiu ca am un nazdravan pe care nu il pot controla.
Deocamdata eu nu sunt nici pro nici contra ham.O sa vedem la momentul potrivit ce si cum.

Lumi, pana la urma ai indepartat cauza 'smantana' din problemele avute de huni?Adica nu s-a mai asociat deloc, nu?A fost doar o coincidenta nefericita?Te intreb ca sa imi fac si eu putin curaj....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

in leg cu diversificarea, vad ca vorbiti de asta.
la noi....destul de usurel a acceptat unele alimente( cartof, piept de pui, branzica, iaurt)....iar altele deloc.
nici la noi nu merge pacaleala cu jucarii etc.
de exemplu, mananca 15lgt , sa zicem...fara sa faca fite etc...dar cand nu mai vrea, nu mai vrea si pace!
e f radical, ori alba, ori neagra!
si nici eu nu insist ca m-as enerva degeaba...ca sa nu mai spun ca as umple casa de mancare( sasha atunci cand nu mai vrea, accepta mancarea in gura si apoi o scuipa...cu jet...cat mai departe si cat mai imprastiat....si mai nou cand face asta se pune pe un ras in hohote.eu ii spun"nuuuuuu"....si el rade si mai tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Lumi, pana la urma ai indepartat cauza 'smantana' din problemele avute de huni?Adica nu s-a mai asociat deloc, nu?A fost doar o coincidenta nefericita?Te intreb ca sa imi fac si eu putin curaj....

Dap, clar nu de la smantana a fost problema. cantitatea pe care le-am dat-o a fost mica, 3-4 lingurite in piureul de legume.

Mi-am amintit oricum, mai apoi, ca le dadusem branza fagaras cu smantana, cam cu o saptamana inainte de primele scaune moi... dupa branza fagaras cu smantana, nu au avut absolut nicio problema.

si rezultatele analizelor spun totul... adenovirus...

eu zic ca poti incerca sa ii dai smantana, dar cu moderatie la inceput, e destul de grasa.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Pup toate fetele si bobocimea}{
Irina, pupici pt Deea}{

DECI: IN FOTOGRAFIILE CU FRUMOASA DEEA SI MAMICA EI ESTE RAZVANEL SI MOI!! ca doar v-am zis ca ma duc la Timiosara:PPPPPPPPPPP

Irina, Razvan e innebunit dupa telefonul ala! de fapt, povestea e un pic mai lunga si tu parca ai presimtit ca-si dorea un telefon

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Claudinna, Feli te-a recunoscut. Sau cel putin l-a recunoscut pe Razvanel

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

hehe, ai dreptate Lumi! imi retrag cuvintele
eu de fapt vroiams a va atrag atentia ca m-am vopsit iar

Feli, a fost nunta ta??? poze ceva??? Casa de piatra!!!!

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

ratonel bine ai aparut

Claudina si eu mi-am dat seama ca esti tu cu piticotul

Alexa bien ati venit Poze aveti de la munte ?

sanziana

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

babytza

Felicitari pt Tina!! sa-ti traiasca!!
ce afce Davidutu??

Lumi, cum sunt baieteii azi??

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Claudina Davidutza e tare bine , l-am aspirat dimineata, avea foarte putini mucisori si de atunci nimik Si am scapat si de medicamente !!! Gataaa Pup

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput