Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Beeeey cine l-a invatat pe soricel ca trebuie sa se scoale in fiecare dimineata la 6 ????? Azi-noapte nu am putut sa ador pana la 3.30 si acum sunt chiao Vreau sooooooomn Minunea cu adormitul singur seara e doar o amintire momentan...sa vedem acum cand terminam tratamentul si scapam de tot de mucisori daca ne mai iese faza Aproape au trecut de tot , foarte putin avea in nasuc dimineata cand l-am aspirat

ratonel la raport mami ca deja ne bagi la banuieli

Lumi multa sanatate hunilor Sunteti pe drumul cel bun si mai aveti putin si scapati se de tratament

Joy imi pare rau de ochisor, dar sunt convinsa ca se va rezolva pana la un an jumate

Felicia te-ai distrat , ha ? Bravos !!! Pana la urma nu merge in tabara, pleaca la tati in Italia...oricum se razgandise ea cu tabara, ca nu ii merg colegele apropiate Sa nu dai cu rosii

Laura distractie frumoasa la serbare Ai un pui care a crescut

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, o ? Eva multam de cafea

Nici noi nu renuntam la carut, vreau sa iau unul sport pt ca cel de acum e fff greu

Babytza ce frumoase-s pozele, felicitari Valentinei , ce seamana cu tine

Joy spe sa treaca Sofia cu bine

Laura am mamica si comoara ei, sa fie serbarea o reusita

Andreea de Irina , Hari de Cristinescu , Anda de Ramona , Efe de Ege

Felicic ma bucur ca a fost totul bine

Am vazut poze cu doi boboci frumosi foc

Fi mea e langa mine si vrea tst....am avut un tren pe la 4.50 apoi inca unul pe la 08.00 asa ca mi-s

citim din urma si revenim

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Irina ce copii frumosi ai tu in poza Pup furacioasa mica si baiatul dragastos

Valentina a sutit dintr-un magazin de incataminte un incaltator Avea vreo 2 anisori. M-am trezit cu el in rucsac , bine bagat, cand am ajuns acasa I-am facut si poza cu obiectul incriminator O sa o caut sa ti-o arat Bine ca nu a luat altceva sa imi piuie la iesire , ca sigur nu ma credea nimeni ca fata a deschis fermoarul, a bagat ala bine si l-a si inchis la loc

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Felicia, te mai vedem la teveu?

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Irina mai mai ce frumoase e Andreea cu basca, stia ea ceva

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

eva: ante-concurentii au renuntat si nu se stie daca va mai avea loc concursul. In orice caz, ei au avut doi fotografi si doi cameramani, habar nu am daca vreunul din ei era de la Tv sau atat i-a dus mintea pe ei, sa-si faca foto super profi O sa-i intreb cand revin din luna de miere, fac turul tarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

m-ati dat disparuta?
m-am dat eu singura....
am inchidere de luna, firma a fost "sparta" dum...de trei cu tricouri pe cap si cu furcile in mana(am vazut pe camera)...s-a furat seifu..etcdeci toti tuna si fulgera...
in rest, acelasi program...suntem voiosi voinici.
fara dinti.
sa vedem cand recuperez tot ce-ati scris
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

bai, oare se poate sa iti sperii in halul asta copilul? Eu l-as bate pe ta-su, no kiddin'

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Buna dimineata.

Laureta, of, sanatate multa, sper sa-ti treaca. si eu am deviatie de sept, nush cat de grava, o baba nebuna mi-a zis o data sa ma operez, am ignorat-o si asta e. vad ca traiesc si cu asta.

Babytza, sunteti o familie f frumoasa. Felicitari pentru Valentina!

Joy, imi pare rau, incearca sa ii faci masaj pe nasuc, asta o sa grabeasca desfundarea canalului. sanatate!

Feli

RATONELULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Hai la apel sa ma incurajezi, sa-mi spui cum faci, ca m-am trezit de 'n' x 2 ori azi noapte, din cauza de tuse stereo.... ei au dormit pana la 04.00, nu parea sa-i deranjeze tusea, dar eu si tati eram in picioare la cel mai mic scancet...

[s

La multe lunite

Andreea de Irina
Hari de Cristinescu
Anda de Ramona
Efe de ege

si

INISA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa, pui mic!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

la multe lunite si ani pt : ANDREEA, ANDA, HARI, EFE!!!!

Astept invitatie la o prajitura....cu cireese ori fructe de padure

Mergi la inceput