Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multe lunite Andreea de Irina , Hari de Cristinescu , Anda de Ramona , Efe de ege !!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Babymom dr care m-a operat pe mine e de 7 ani in America, opereaza acolo...imi pare rau. Nu stiu pe nimeni sa iti recomand Nasol ce ai patit
Si era tare bun la meserie dr asta...cu mine in salon era o fetita care avea o malformatie tare uratica din nastere. Si am vazut-o si inainte si dupa interventie. A facut o treaba tare buna cu ea

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

babymom, aoleu , cred ca doare nasol ce spui tu acolo. Imi pare rau ca mai tb sa faci o operatie. Mie mi a zis ceva de deviatie de sept plus taiat cornete (!!) . Nu imi place diloc da diloc ideea de operatie. Si mi a mai zis ca se face cu anestezie generala. Doct zicea ca e bine sa ma gandesc rapid la operatie ca o so tin in otite/ sinuzite intruna. Pi si plaja meaaaa, vacanta meaaa?
Eu am auzit de dr Ataman de la spitalul ORL ( Panduri parca).

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Babytza, daca opereaza in America cred si eu ca era un dr. bun! Multumesc oricum.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Laureta, la fel mi-a spus si mie ca-mi repara deviatia de sept si-mi taie cornetele nazale, dar pana la urma cornetele doar le-a cauterizat. Problema mea era o rinita cronica aparuta dupa prima nastere, care ma impiedica sa respir. Din pacate nici acum nu am scapat de rinita - am o voce nazonata in permanenta, am perioade cand nu simt mirosurile, perioade cu izvor de muci si uneori mi se infunda nasul la fel de tare ca inainte de operatie, dar toata treaba e usor ameliorata.
Ce sa zic... curaj si succes!

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buhuhu,
am reusit sa adorm copilul, dar nu in camera ei unde e racoare, aer curat, liniste, intuneric si nu in ultimul rand patul ei cu salteluta ei pentru care am umblat tot orasul si am pipait o gramada de saltele ci doarme cu mine pe coltar, in living, unde e cald, merge televizorul, merge laptop-ul cu ventilator cu tot si acusi ma duc sa spal si biberoanele si cum bucataria e deschisa si e la doi pasi de noi o sa se auda tot.

Nu stiu daca mai apuc prea curand sa mai intru, voiam sa spun numai ca ne-am intalnit duminica cu un pui dulceeee si cuminteee si "mamamama"-dragostos pe care l-am lasat fara basca. A incercat saracul sa si-o recupereze dar nu a avut nici o sansa.
Am facut si cateva poze.

iara poze? mai bine o iau la fuga

asta e basca mea

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza!

La nunta a fost foarte frumos, numai ca pe mine m-a daramat fizic. Am plecat de vineri seara la ai mei, unde deja pregatirile si petrecerea era in toi, a doua zi la 13 am plecat spre galati, ne-am distrat de minune, duminica dimineatza am revenit la ai mei unde iarasi a fost petrecere. Asa ca luni m-am refacut toata ziua, noroc ca a plouat afara si am putut sa dorm cu Vladutz mai tot timpul.

Multa sanatate boboceilor bolnaviori si un dublu pentru huni!

subiecte discutate:
ham: daca o sa avem nevoie, o sa cumpar, deocamdata suntem departe. Vlad nu vrea sa faca pasi, sta in picioare si atat. Nici in patru labe nu merge, in schimb se taraste pe burta prin toata casa
Calcatul pe iarba: da, este interzis, exista o hotarare a Primariei in sensul asta si mai bine te ridici si pleci (te muti 20 m mai incolo), decat sa-ti iei menda. Eu am tactica cu jandarmii, daca-i vad ca se apropie, ma ridic si ii intreb eu ceva, de parc, o banalitate, vorbesc frumos si cred ca le este jena sa-mi zica ceva. Eu sunt in culpa totala ca mai sunt si cu Fox. Mie nu mi s-a intamplat decat de vreo doua ori, prea veneau drept spre mine si in jurul meu nu mai era nimeni, seara, D-na Vio mi-a zis ca ei nu i-a zis nimeni nimic.
alaptat vs hrana solida: Diana, diversificata la 3,5-4 luni, este o pretioasa si acum: mananca si vomita, vomita si mananca, un chin pentru parinti. Malina, diversificata la 6 luni, nu a mancat bine decat dupa 8 luni, cand a fost intarcata definitiv (parintii au plecat in Thailanda vreo 2 saptamani) Asa ca este greu de spus ce si cum, sunt sigura ca depinde doar de copil.

andy: felicitari lui Andy
babytza: "surioarele" Sper ca lasi fata in tabara, da?
tina in tabara
tina in tabara

vazut foto de intalnire Deea cu Razvanel(de fapt doar a doua a mers)

aaaa, si eu sunt pentru note, la mine a mers, poate ca a fost si din educatie, in timpul liceului am stat la camin si trebuia sa vin cu carnetul acasa la ai mei, sa-l arat si de-abia apoi primeam bani in plus pentru haine, disco si alte chestii trebuincioase unei fete de 16-18 ani. Si nah, ma duceam la olimpiade chiar si in liceu, tot pentru recompense

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

neatza

Luati sau

Eu am nevoie. Acum ne-am trezit dar cafeaua ar face minuni acum. Fi-miu m-a terminat toata noaptea lipit de mine, intruna, lipit de san. De supt cred ca a supt de 5-6 ori in rest sa simta el tzitzi, asta il face fericit, cu tzitzi langa el.
de ce o avea nevoie de alinare? I-or da maselele de minte???????????????

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata...la toata lumea,ptr doritoare.Am avut o noapte destul de linistita,da caaaald rau.

InisaSa cresti mare ,sanatoasa si frumoasa

Andreea,Anda,HAri,Efe!!!

Eu ma pregatesc sufleteste de serbare...

Felima bucur ca a fost bine la nunta.

Babytza cred si eu ca esti mandra de asa frumuisete de fata si cumnite pe deasupra

Irina vazut poze frumoase cu Andreea si Andrei de Dya...ce mari sunt copii nostri

Laureta nici eu una n-as suporta asa ceva...eu si durerea nu prea suntem pretene

Babymom Cum e puiul?

Joy imi pare rau ptr ochisor.

Eva si la noi a fost maraiala tooata noaptea.Cine stie ce-i dor saracutzii

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Anamona, si eu trageam in studetie sa am note mari pt bursa
Pot sa iti spun ca in Fr unde am facut un master in economie, la Strasbourg, tragi cu dintii sa obtii notele, sa reusesti, sa fii in frunte.
Ma rog, competitia raman la parere ca, de fapt, creeaza performanta. La Jocurile Olimpice, Campionate mondiale, unele discipline au note si fac sa avanseze acel sport, se depasteste an de an cate un record, se aduce anual ceva nou in patinaj, de exemplu.
Cum spuneam unde ai timpul ca evaluator, ca in atletism, e altceva, daca nu, nota reflecta performanta.
In orice caz, pt copilul meu voi reflecta f bine in ce gen de scoala il voi integra. Clasica, oricum. Cu diciplina, uniforme, genul acesta de scoala franceza va frecventa oricum, ramane de vazut restul. Ca sisstem de predare, mai vedem, cugetam, o sa participam oricum activ in educatia lui scolara. Cred ca unui copil i se pot explica f multe lucruri.
Eu in scoala primara aveam o invatattoare care habar n-avea sa dea note, nu era sist cu calificative ca acum, dar si acum se da cu destul de mare usurinta FB. La premiul I eram vreo 8, la premiul 2 vreo 5, la 3 vreo 6-7, avea nu stiu cate mentiuni, aberant, cine nu era in fata era chiar ciudat.
Nu asa se procdeaza, premiul 1, 2 si 3 au rolul lor, exista in general 3 copii cei mai buni, hai 5 ex aequo, dar altfel nu mai are rost sa evaluezi sa dai tuturor note mari sau calificative bune pe motiv sunt mici si muncitori. In clasda a 5a multi care aveau premiul 1 au ajuns cu note de 5-6, asa sa se taraie sa treaca clasa, au venit multi profesori pt fiecare materie, au evaluat cu obiectivitate, si atunci s-au cernut, cu adev arat, abilitatile fiecaruia. In functie de materii. Atunci au constientizat si parintii ca ai lor copii au de lucru nu gluma, nu se culca pe urechea toti copiii sunt buni. Nu, nu nu au cum, unii sunt buni la chimie, unii la romana, etc, fiecare are abilitatti diferite. Si note ca atare. Ma rog, departajarea valorii are rolul ei, inclusiv motivational. De aceea cred in nota bine data. Nu cred ca intr-o firma toti angajatii sunt la fel de valorosi, dar cred ca toti sunt dispensabili, nu indispensabili cum s-ar crede unii.
Din pacate vad frecvent in Ro note obtinute usor, pe criterii subiective, notele date asa de drag, hm, sau pe ciubucuri, asta paraziteaza sistemul educational de la noi. Orice forma de evaluare poate fi murdarita de un om murdar, de fapt, dar metoda in sine e clean si justa.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput