Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 16
Muuh spune:
Eva suna foarte bine ce ai scris tu dar reiau maine pe indelete, nu te supara pe mine dar sunt varza de oboseala si pentru a citi despre asta trebuie sa am minte putin mai clara.
babytza Felicitari pentru Tina!! Cand e langa tine mi se pare ca semanati foarte foarte mult una cu alta.
laureta spune:
Kukuvea la apel
Am luat costumul, de fapt erau multe piese si alegeai combinai cum puteai
Pro mit ca merg la doctor
Da azi fusei si la ORL (again) cica iarasi otita seroasa iarasi pastile, ajung surda cred in curand
Cica tb sa imi fac operatie la nas, deviatie de sept (oare mi l face si mic si fromos daca tot ajung la cutit?
)
In leg cu iarba de cand am citit despre capuse mi e cam frica a sa ma asez. Si cum in parc sunt o gramada de catzei ...
babytza felicitari printzesei, pozele foarte frumoase, o familie super

Luminita, inghetata?
Io deja azi am papat doo bucati (vai de otita mea
)
andy pupam mamica blue, cresc copii asta este

de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
anamona spune:
eva, nu in toate cazurile notele ambitioneaza.
tu ai dat exemplul cu nota 4, eu o sa iti dau exemplu cu nota 10....o sa ma dau exemplu pe mine:
din clasa 1 pana in a 12a pe mine nu m-au interesat absolut deloc notele: puteam sa iau 10, puteam sa iau un 9 sau un 8 tot aia era, ai mei au reusit sa ma educe in asa fel incat sa apreciez ce stiu, cu ce raman din materia respectiva si sa nu ma supar din cauza unei scapari la teste. in fond conta sa stiu unde am gresit si sa ma corectez ulterior.
imi amintesc ca in clasa ridicam mana doar atunci cand nu mai stia nimeni raspunsul...pur si simplu nu eram interesata de afirmare, notele in sine nu reprezentau nimic pentru mine.
lucrurile s-au schimbat la facultate atunci cand si miza era alta: luam note bune, luam si bursa:))
babytza spune:
Laureta eu la 17 ani am avut un accident nasol cu motocicleta, am zburat direct in fata, eram si fara casca....mi-am zdrobit nasul printre altele. In fine, dupa un an de la accident , oasele nu era sudate asa cum trebuie, nu puteam respira cum trebuie si era necesara inca o interventie. Asa ca am profitat de operatie si am facut-o la un chirurg care era priceput si l-a modelat tare bine....nasul meu era mult mai uratel inainte
Cam de cotoroanta asa.... ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
laureta spune:
Babytza esti buna la tuateee
. Pi zi toooot. Doare operatia? In cat timp te refaci, iti baga meshe din alea in nas cum vad la tv?
. Io nu prea sunt prietena cu durerea si mi e fricaaaa.
. Io am o cocosica mica asa si nu ma supar daca o scoate![]()
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
Joy21 spune:
Buna seara!
Ne-am intors si noi de pe meleaguri straine
De la 12 grade am dat de 35 uff... greu cu acomodarea.
Sofia e bine cu burtica, insa i s-a infectat ochisorul cu canalul lacrimal blocat. Totusi acum e bine, face tratament cu ciloxan. Am fost la dr. Burloiu (ratonelule,
) si ne-a lamurit si cu canalul lacrimal; tb sa asteptam pana cand face Sofia 1,5 ani. Majoritatea cazurilor se rezolva de la sine pana atunci. Yeeeey ![]()
Am citit rapid despre babytza care e tare mandra de Valentina (are si de ce!) si despre Laura care are maine ultima serbare a lui Andy la gradi (ce emotionant!)
Am vazut ca se discuta si despre Waldorf. Eu am fost in prima generatie de la gradinita Waldorf din Bucuresti si va pot spune ca am numai amintiri placute 
ici la toata lumea, ma bag la 
Victoria,
binecuvantata de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
David Lloyd George
anamona spune:
si legat de materiile predate intensiv, 2 luni o materie si apoi inceputa urmatoarea...
eu am facut asa masterul (2 ani), pot sa zic ca s-au legat si sedimentat mult mai bine materiile in acest mod. am simtit ca am continuitate si am invatat mult mai usor pentru examene....
sper sa ajute si experienta mea la formarea unei opinii documentate.
babytza spune:
Laureta am avut anestezie locala, am vorbit non stop in timpul operatiei...ca de obicei ....
Imi zicea dr sa mai si tac...sa poata lucra linistit ![]()
Da, am avut mese in prima zi, iar durerea postoperatorie este suportabila. Apoi am avut masca o saptamana. Cu aia a fost naspa, ma deranja, manca pe sub ea....dar a meritat efortul. Dupa ce mi-a scos masca, am mai fost umflata cateva zile, dar nu rau. Dar depinde de la organism la organsim. Am vazut fete care si dupa o luna mai erau putin vinete la ochi si usor umflate.
Acum e posibil sa nu se mai puna masca asa cum am avut eu, nu asa mare...s-au mai schimbat multe de acum 12 ani...
Bafta daca te hotarasti sa o faci !!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
babymom75 spune:
Laureta, eu am facut operatia pt. deviatia de sept acum 1 an 1/2 si nu a fost o experienta prea placuta. De durut doare, dar nu imposibil de suportat; in timpul interventiei nu simti durerea pt. ca se face sub anestezie locala, dar dupa simteam ca-mi zvacneste la fiecare pulsatie tot masivul facial. Durerile le-am simtit inca aprox. 1 luna postoperator, mai reduse in intensitate.
La mine problema e ca dr. care m-a operat mi-a luat prea mult din portiunea osoasa a septului nazal si mi s-a prabusit piramida nazala, asa ca acum sunt aproape obligata sa refac operatia, de data aceasta in scopul estetizarii nasului cazut in gura.
Chiar asa imi puteti recomanda un chirurg estetician priceput( specializat in nasuri
), in Bucuresti?
Mama lui
Dragos si a lui
Victor