Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 11
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laureta De programarea la gineco nu mai zic nemek, il am joi la dr Hamid la Medicover, si taaaare sunt tentata sa renunt iarasi nu imi vine sa ma duc dilok. |
Laureta, hai sa-ti dau un imbold: m-am programat si eu, in sfarsit, la gineco, la Sanador la doctorita mea, sambata dimineata. Vreau musai sa imi fac un Papanicolau, acum ca am rezolvat si cu rushii.
Hai, mobilizeaza-te si tu!!!
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)
laureta spune:
Eva, trebuie sa imi dai si un sut ca sa ma duc, e a patra programare asta, 3 le am anulat. Si da si la mine ar fi perfect acum pt un Pap ca sunt imediat dupa ciclu. M am saturat de doftori
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
EvaF spune:
citat din mesajul lui laureta Eva, trebuie sa imi dai si un sut ca sa ma duc, e a patra programare asta, 3 le am anulat. Si da si la mine ar fi perfect acum pt un Pap ca sunt imediat dupa ciclu. M am saturat de doftori |
Intrebare: cat de "imediat" trebuie sa fii dupa menstruatie ca sa faci Pap? Sau nu conteaza? La mine azi ar fi ultima zi si sambata am programare. E ok?
Hai ca mi-ai bagat un cui cu "imediatul" asta...
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Mimihoo spune:
Eva, mm zice ca in ultima zi. ea a fost asistenta la maternitate la gineco ...
multzam de parerea ta despre Waldorf, am bagat la cap!
Lumi
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
laureta spune:
Eva stiu ca in primele 10 zile dupa ciclu tb facut testul. La mine UM este pe 3 iunie si pe 11 am programarea.Bafta
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
EvaF spune:
citat din mesajul lui Mimihoo Eva, mm zice ca in ultima zi. ea a fost asistenta la maternitate la gineco ... multzam de parerea ta despre Waldorf, am bagat la cap! Lumi |
In ultima zi de menstruatie? Ca nu am inteles, sorry.
Legat de Waldorf, mai cere si alte parrei. Poate unii au rezistat in sistem mai mult timp. Eu am cedat psihic la Waldorf, aveam si 21-22 ani, nu prea aveam chef de chestii "profunde". Nu trebuia sa dau note, cutare cutare, o sa vezi ei au un sistem de evaluae fff interesant, fara nota. Hm, eu cred in sistemul de evaluare cu note, consider ca el creeaza competitie si stimuleaza adolescentul. Astia il considera traumatizant.
Ma rog, nu era de mine, am plecat de acolo si m-am titularizat la un liceu normal.
Oricum eu predam engleza si era ok sa facem carte fara manuale, fara note, era fun, mai puneam "The Lion King".
Dar cum o fi la mate fara manuale, culegeri, nota 2? Hm, e beton un 2 la mate, sigur te pui cu burta pe carte.
Ma rog, optica mea...
CD27 spune:
recoltare papanicolau intre zilele 10 - 14, mie asa mi-a zis dr
Mami de Mikul Robert Constantin
EvaF spune:
Fetelor, multumesc, o sa imi sun medicul sa imi zica, eu am facut programare direct la Sanador fara sa o sun.
Ca nu am inteles nimic. Neuronul meu muribund a raposat azi dimineata pe la 08h15.
Va pup pe toate. Iesim la plimbare.
baby_boy spune:
Ne-am intors si noi de la doctor.
Se pare ca Raducu n-are nimic
I-am spus doctorei ca i-am dat Eurespal si Ambroxol..si nurofen..a zis o.k.
I-am zis ca mai tuseste rar...n-are febra, nu muci.
Mi-a zis sa-i mai dau nurofen seara si dimi..pt. ca e antiinflamator. Atata.Aaa..s-a uitat si la putica..i-am zis eu..si a zis ca e o.k..sa-i mai fac la baita mereu.
Deci..ce stiam si eu..off si am mai facut si un drum pe caldura asta.
Insa ma bucur ca suntem bine.
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
luminita2008 spune:
Baby_boy, lasa, niciodata nu poti fi prea precaut cand e vorba de copilul tau. Bine ca e totul ok!
Laureta, nu merge site-ul cu costumasul.... de fapt, mie mi-a intrerupt antivirusul accesarea....zice ca e virusat...of. Astept pozele!
Si misca-ti funduletul la doctor, ia zi, daca-ti dau o inghetata maaare in IOR, stii tu unde, vreeei? Da' la inghetata vii cu biletelul de la doctor, reteta, achitat consultatie, orice, nu asa.. bine????
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)