Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 12
Mimihoo spune:
da, Eva, ultima zi a ciclului, din cauza colului.
am citit si ce-au spus elevi ai waldorf si parea ok. dar e bine de stiut toate parerile si pro si contra, asa ca multumesc! este utila parerea ta
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
gaia.nevia spune:
ca tot vb CD de carucioare, mie mi s-a pus pata pe acesta.
evident, n-am de unde sa-l cumpar... asa ca... mai bine.
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
andy.p spune:
Am avut socrela in vizita,asa ca n-am putut sa ma forumesc,v-am citit asa printre conversatii,acum a plecat asa ca iata-ma
Multumesc tuturor celor care s-au gandit la noi..Alexia e mai bine,tuseste inca si ne mai luptam cu mucii,dar sper ca suntem pe drumul cel bun.
Lumi am vazut ca si voi sunteti mai bine,ma bucur ff tare si va
Babyboy mai bine asa decat sa stai si sa se intample ceva
Laureta hai fugi la dr.!!Ma bucur ca s-au simtit bine copii,asteptam si pozele
Eva si eu mi-am facut PAP si mi s-a spus sa ajung pana in ziua 13.
Roxana ma bucur ca v-ati distrat bine la munte,am vazut si poze cu peisaje superbe,Mikul ff expresiv si leit mami
Babytza la concurs au luat locul I..eu am stare mai blue asa:(,maine e serbarea de adio la gradi si ma inceraca un sentiment de ....nush cum sa-i zic,nu-mi vine sa cred ca au trecut 4 ani si ca s-a incheiat acest capitol minunat ptr ei,prea repede trece timpul:(,felicitari ptr scolarita
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cristineescu spune:
Eu alerg ce alerg dupa voi sa va prind din urma si citesc si citesc si va raspund asa in gand la fiecare si cand ajung la ultima pagina ma cuprinde asa .... o stare ...mai ales acum ca sunt imobilizata la pat = harri doarme pe picioare.
De cand ati vorbit de cartea "No cry baby" m-am apucat voiniceste sa citesc si sa tin tabele cu somnul/nap time/prebedtime (asa scrie la carte) si tot visez la un somn de noapte linistit, sa imi pun copilu in pat si el sa faca ... nani.
Sanzyana, tu ziceai ca ai scapat de trezirile noaptea de cand cu intarcatul. Sa stii ca si eu am "dat vina" pe alaptat ca ne trezim des noaptea. Mie mi s-a parut ff greu alaptatul.
Azi am fost la kinetoterapeut sa punem bazele unei lungi "colaborari" si vorbeam una-alta si ca ce mananca si eu ca harri nu prea mananca, mai mult san si ca sunt tare amarata.
La care tanti kinetoterapeut imi zice ca asata pt ca am inceput dupa 6 luni diversificarea (cf unui curent american, zice ea) si ca de asta refuza bebeii mancarea pt ca sunt deja maricei si ii duce capul. Ca la cei diversificati mai devreme nu se inregistreaza refuzuri sau mai rare.
Eu chiar am obs ca majoritatea mamicilor care se plang cu merge greu diversificarea sunt cele care alapteaza si ca abia pe la 8-9 luni se dau pe brazda.
Dar noi facem maine 9 luni si niciun interes.
As vrea sa-i dau LP dar nu vrea NAN. Voi ce LP ati mai folosit? Dati-mi si mie o idee, pls.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Mamica ta, Cristina.
Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a
cristineescu spune:
Apropo de mers la ginecolog
M-am programat la Medlife la un alt medic decat cel cu care am nascut pt ca medicul meu intre timp ... a nascut
Asa, intru si incep intrebarile standard.bla bla bla bla si ... cand a fost ultimul CM
7 dec 2007 zic
Femeia ridica ochii din catastif si se freaca la ochi, metaforic vorbind. Asa ca i-am explicat femeii ca inca alaptez si ca inca sunt un teritoriu neocupat.
aaaaaa
Mamica ta, Cristina.
gaia.nevia spune:
Cristina, Teo a fost diversificat devreme, si, intr-adevar a mancat bine si a primit bine cam tot.
Mai putin: texturi grosiere, legume, fructe proaspete sau in forma lor... si pe la 1an a intrat in greava si am avut 3-4 luni de cosmar cu el, parca eram la inceputul diversificarii...
asa ca... stiu si eu ce sa-ti zic?
Cu Radu am inceput prima lingurita la aproape sase luni. a mers cam incet, mi-a facut multe mofturi. mananca cu toata gura doar pure de fructe si iaurturi din comert.
de cateva zile am inceput sa-i dau legume cu galbenus, si de la Humana legume cu vitel, subtiat totul cu iaurt, si asa mananca destul de bine, adica avem o masa fara lapte.
Gaia, mumă pentru voi:
cristineescu spune:
Faza in parc (Babytza si Luminita stiu povestea )
E poveste veche asta dar acum am continuarea.
In parcul unde ne mai vedem cu Babytza si cu Boo am avut indrazneala sa pun paturica de la centrul de joaca pe iarba si sa stau cu Harri. Va dati seama ce grozavie STATEAM PE IARBA!!
Asaaa, si vin paznicii parcului si imi faz observatie - eu cu Harri atarnat de o tzatza. Dupa ce au terminat de vorbit i-am intrebat daca au ce sa-mi faca si au zis ca nu dar ca pot chema gardienii publici ca numai ei pot sa-mi dea amenda. Ok, zic, si mi-am continuat activitatile.
Am venit acasa si am scris primariei de iarba si de toaleta "publica" unde nu ai voie sa intri.
Ei bine, AM PRIMIT RASPUNS DE LA PRIMARIE. Poftiti de vedeti
Urmare a sesiz#259;rii transmis#259; prin e-mail la adresa _, prin care v#259; exprima#355;i nemul#355;umirea cu privire la modul de folosirea a toaletei ecologice din Parcul Ion Voicu ( fost Ioanid )precum #351;i faptul c#259; nu ave#355;i acces pe spa#355;iul verde aferent acestuia v#259; comunic#259;m :
La controlul efectuat în data de 01.06.2009 de c#259;tre agen#355;ii comunitari ai Serviciului Protec#355;ia Mediului din cadrul Poli#355;iei Comunitare Sector 2 au fost verificate aspectele reclamate #351;i s-a constatat existen#355;a toaletei ecologice la care face#355;i referire , iar din relat#259;rile angaja#355;ilor Jandarmeriei Române care asigur#259; paza ambasadelor din zon#259; aceasta poate fi folosit#259; atât de ace#351;tia cât #351;i de cet#259;#355;enii din zon#259;.
V#259; aducem la cuno#351;in#355;#259; c#259; în conformitate cu Legea nr. 24/2007, privind reglementarea #351;i administrarea spa#355;iilor verzi urbane, deteriorarea aranjamentelor florale #351;i ale gazonului constituie contraven#355;ie #351;i se sanc#355;ioneaz#259; cu amend#259; cuprins#259; între 50 – 100 lei
Mamica ta, Cristina.
gaia.nevia spune:
ha-ha, apropos de ginecolog, mie dupa ambele nasteri mi-a venit CM la sase saptamani / de fapt mai repede, ca la sase saptamani deja merg la vizita de dupa nastere, si eram cu CM terminat.
si intru eu in cabinet (21 mai sau asa ceva), si nu se uita T la mine, si ma intreaba repede "ultima m" si io "17mai2007" (nascusem pe 10 aprilie).
si el foarte mirat la mine... apoi si-a dat seama cine sunt cica, nu, du-te ma, tu ai nascut acu o luna?!
Gaia, mumă pentru voi:
luminita2008 spune:
Laura, ma bucur ca sunteti mai bine, m-am tot gandit la voi!!
Cristineescu, eu din nefericire i-am alaptat pe huni doar 1 luna. In continuare se trezesc noaptea, o data sau chiar de 2 ori, strict ptr papa... deci nu e regula, depinde de copil. Eu inca visez macar la o noapte fara treziri... vise taica, vise.
Diversificarea noi am inceput-o la 5 luni si intr-adevar a mers bine si repede. Dar sa fie oare asa mare diferenta intre 5 si 6 luni? hm...
Ada, e chiar fain caruciorul...!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
luminita2008 spune:
moooooooooooooooooooooooooooooooaaa, nu-mi vine sa cred!!!!! adicatelea risti amenda daca stai pe iarba, pana la urma, nu???? mama lor........
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)