Contactul sexual dupa ET-pareri

Contactul sexual dupa ET-pareri | Autor: ellanik

Link direct la acest mesaj

Deoarece la capitolul despre FIV s-a dezbatut intens acest subiect,ar fi interesant sa se scrie mai multe pareri .Eu personal sunt contra si pot si argumenta parerea mea.
1.Sarcina prin FIV este greu de obtinut .
2.In timpul contactului sexual apar niste contractii.
3.Orgasmul conduce la aparitia unor contractii ale uterului .
4.Sperma contine niste substante care pot declansa avortul.
In viata de cuplu 9 luni de abstinenta nu cred ca este motiv de divort sau de adulter.Exista o multime de alte cauze care pot interveni in desfasurarea aspectului sexual al unei relatii:o boala care tintuieste la pat unul din parteneri, o operatie, etc.
Pot oare sotii nostri sa inteleaga acest lucru?Este bine cunoscut ca medicii recomanda contactele sexuale in timpul sarcinii insa fara a face uz de pozitii incomode pt sarcina.Atunci, daca apar restrictiile, inseamna ca nu este tocmai ok?!Sotul meu s-a gandit de un milion de ori la acest aspect si el a spus ca isi doreste de un milion de ori mai mult sa isi stranga sotia la piept de fericire cand i se naste copilul decat sa o stranga la piept drept consolare pt pierderea unei sarcini.PLus ca daca apare divortul sau o a treia persoana in cuplu, este o problema si nu cred ca este din cauza lipsei contactului sexual.Pareri?Astept sa scrieti cat mai multe!

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

ellanik - hai ca m-ai facut sa zambesc ...

Crezi ca-i mai arde cuiva de sex cand ramane gravida dupa FIV ?
Poate daca e la primul FIV...
Cel putin in primele 3 luni nu cred.
Eu si acum am mustrari de constiinta ca poate am mancat/facut ceva care m-a facut sa pierd sarcina ... si am fost extrem de atenta.

N-am inteles care-i faza cu divortul si sincer ... nici nu vreau sa aflu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Hehe...sincer nici eu nu am inteles care e faza cu divortul.Adica nu inteleg cum se poate pune in discutie cand un cuplu se pregateste pentru cel mai frumos lucru din viata.Totusi exista pareri cum ca lipsa unei vieti sexuale din cauza unei sarcini, conduce la divort,adulter, etc.La capitolul FIv s-a dezbatut aspectul asta si am zis ca ar fi bun un astfel de capitol.Deci sa inteleg ca nu sunt singura disperata , gata sa renunte la orice pentru a obtine ceea ce se lupta sa obtina fiecare din noi care sta si bantuie pe forum: un copil sanatos.Eu de fapt nici nu cred ca sunt disperata, doar normala!

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisix

Ai sa fii surprinsa.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Am vazut ca acest subiect tot apare in ultima vreme la subiectele despre fiv...interesant.
Eu sunt o fericita..tocmai am aflat ca fiv-ul facut in mai a reusit si as vrea sa punctez un lucru. Mi s-a parut interesant ca dr cu care am facut fiv a recomandat sex in zilele (2-3)imediat urmatoare ET-ului. Evident ca am executat cu placere...doctor's orders nu? Dar atat...de atunci suntem super cuminti pana...nu stiu cand, nu indraznesc sa ma gandesc.

Despre partea cu divortul...mi se pare o gluma. Eu cred ca un cuplu cu probleme de fertilitate, care deja a ajuns sa faca fiv este un cuplu bine sudat care a depasit o serie intreaga de probleme si vede un pic altfel "the big picture". nu credeti? Eu cred ca ambii partenetii sunt perfect constienti cu privire la riscuri si nu stiu daca cineva care a reusit sa obtina o sarcina prin intermediul fiv-ului isi asuma riscul de a pierde copilul atat de mult astepta...doar pt cateva clipe de placere. Si nu ma refer numai la sotii nostrii, si noi avem nevoi....

S-apoi hai s-o zicem si p-'aia dreapta, sex-ul nu se rezuma doare la penetrarea clasica. De ce sa fim puritane....mai sunt si alte metode sa ne satisfacem nevoile...ale sotilor nostri sau ale noastre.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Nici eu si nici sotul meu nu am vrut sa facem sex primele 3 luni (desi chef uneori am fi avut). Acum ca am trecut in trim. 2 si totul e bine am facut de vreo cateva ori - dar doar in pozitii comode si la distanta de o saptamana intre reprize. In trim. 3 nu intentionam sa mai facem ca nu care cumva sa se deschida colul.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Pai da , ca o candida rontaita/molfaita face tocmai bine la digestie.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Am citit si eu disputa despre acest subiect la capitolul FIV si pe mine ma surprinde faptul ca dupa ce citesc despre atatea nereusite (din pacate), unele fete sunt dispuse sa riste o sarcina obtinuta cu atat de mare greutate, doar pt cateva minute de placere .
Mie de ex. medicul mi-a spus ca e ok, insa tot el a zis sa nu fac nimic ce as putea regreta mai tarziu. Si m-am conformat (nici n-am murit, nici n-am divortat si dic cate stiu eu nici amanta n-a aparut ).

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Citat:
citat din mesajul lui pisix

Ai sa fii surprinsa.

Catalina

coltul meu de rai

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Oooo, ce subiect sensibilos.....

Va citesc mereu printre shoppinguri si renovari de viata noua, dar la cat de bine imi e la cele 24 de saptamani de sarcina, zau daca mi-a venit sa scot un cuvintel, pana la acest subiect, pe care eu l-am digerat pana in strafundurile tuturor necunoscutelor lui.

Pe scurt: maritata din pruncie, divortata fara voie in floarea varstei si aflata la a doua casnicie, pot confirma atat din experienta proprie, cat si din zeci-sute studii de caz facute pe clientii mei divortati, pe prieteni si cunoscuti, ca barbatii au o mare problema cu sexul si daca ar putea, ar deschide un forum cu tot atatea subiecte si tot atatia membrii, cum avem noi acest forum, pe tema "despre sex", ca la ei copiii sunt rezultatul activitatii anterioare si multe necunoscute eu, dar sub alte aspecte, al pozitiilor, al trivialitatii etc etc.

Pai sa incep cu experienta proprie, ca sa nu ziceti ca le zic din carti si statistici. Am posedat una bucata sot, din categoria barbat sa-l pui pe rana, bun de-ti dadea si haina de pe el, de o rabdare dumnezeiasca si cu care as fi traversat desertul 5 vieti, fara nicio temere, sufletist facut pe calculator, cu program special. La capitolul sex totul era ca-n povesti, ca si la dragalasenii, stat numai unul in bratele celuilalt, dormit timp de 13 ani amandoi in acelasi pat (chiar anii de camin ambii intr-un pat de o persoana, ca patul dublu mi se parea ca ma tine departe de el), nedespartiti nici macar o noapte in acest timp, ca nu puteam respira fara prezenta lui......
Asta e ceea ce puteau vedea si afirma cei din jur, pentru asta putem baga mana in foc si noi azi, amandoi, cand mai avem ocazia sa stam de vorba.
Numa' ca dupa vreo 7 ani de stat prin spitale, cu infertilitate inexplicabila, dupa un FIV reusit cu gemeni si apoi oprit din evolutie si inainte de al doilea FIV, ma trezesc ca vine la mine si-mi spune: "am nevoie de un psiholog, nu mai stiu ce se intampla cu mine."
Asta a fost inceputul sfarsitului......
Cum sunt o tipa deschisa si am vrut sa aflu tot, in speranta ca-l pot si vindeca (apoi am inteles ca nu pot decat sa ACCEPT), m-a tinut Dumnezeu si am asistat la niste dezvaluiri ce puteau face parte din orice film horror, numai din viata mea nu.
Mi-a dezvaluit de cate ori calcase stramb doar in 2 ore lipsa de acasa si pe motiv ca "clienta X s-a oferit sa presteze niste servicii, de care mai auzise si la alti prieteni ca li se intamplase, fara ca el sa mai apuce sa stea pe ganduri ", "daca ea s-a oferit si fara nicio pretentie, de ce nu..." etc etc etc etc etc, incat toata viata pe care eu o stiusem pana la vreo 32 de ani s-a rasucit brusc la polul diametral opus.
Desigur, marea lui dilema intre fivurile mele era legata de o pustoaica cu vreo 14 anisori mai tanara, care i se tot oferea de ceva vreme, iar el nu mai putea rationa de niciun fel, si desi serviciile de acasa erau pe aceeasi tema cu cele de la colt, cele de la colt erau "altceva", "alt corp", "mai nou", "aveau un sparkling anume" si simtea ca nu mai poate trai o viata dubla, a trait pana cand brusc a clacat.......
Cat a contat ca eu eram intre FIV-uri????????????
Hai sa fim femei serioase si realiste!!!!!!!!!!

ZERO! Barbatii sunt ALTFEL!

Apoi am inceput sa vorbesc deschis cu alti barbati sa le inteleg mecanismul interior si am constatat ca SUNTEM DE PE PLANETE DIFERITE, NU EXISTA NICIUN DUBIU.
Noi cu net-ul, cu injectarile, cu masuratorile, ei cu alte instincte......
Ce vedem noi in ochisorii lor si ce cuvintele le ies lor pe gurita, cand incercam sa vorbim deschis cu ei si ii intrebam daca ii deranjeaza sexul din ziua 10, 12 si 14 de la CM, e altceva decat ce coc ei..........Desigur, ei ne mangaie pe frunte, ne strang in brate si ne spun ca si-ar da si viata pentru copilul pe care vrem sa-l aducem pe lume.
Eu desi incepusem sa am zeci de banuieli si instincte feminine si intuitii care ma puneau pe ganduri (parca avem al 10-lea simt in privinta asta), am refuzat multa vreme sa accept ca EL e altfel si ca CEVA ar putea exista.
Am preferat sa ma mint, sa traiesc intr-un glob de sticla, sa nu vad ca exista si "altceva", dar a trebuit sa fac fata destinului vrand-nevrand.

Ideea mea e urmatoare: chiar daca le oferim sex, chiar daca nu, daca ii apuca saptamana oarba, daca instinctul e mai tare decat ratiunea, nicio procedura FIV sau nicio reponsabilitate nu-i vor face sa ia decizii rationale, ci doar se vor lasa condusi de instincte, indiferent cat au de pierdut pe plan familial, profesional, financiar etc.

Ca barbatii sunt egoisti nu e afirmatia mea, al meu dupa 13 ani de altruism (e ceva!!!!!!), a descoperit EGOISMUL, ca si cum si-ar fi descoperit barbatia si tare mandru a mai fost de el in ziua aceea.

Deci e optiunea fiecareia daca ofera sex dupa ET, daca o face pentru ea (sa stiti ca hormonii din sarcina sunt cel mai tare afrodisiac care s-a inventat vreodata), daca n-o face pentru ca protejeaza sarcina, daca asculta de medic, daca se teme ca-si pierde barbatul sau daca asa spera sa-l tina acasa.
Fiecare face cum crede.....
Eu.......... de data asta, fiind la o sarcina 100% naturala, cum au trecut greturile, cum am inceput eu sa cer de cate ori pe zi am simtit nevoia si tare bine ma mai simt si zau daca nu simt ca luna de miere de anul trecut se repeta, ceea ce va doresc la toate, asta daca nu aveti probleme cu sarcina.
La morfofetala facuta de curand, prima mea intrebare a fost cum e colul, caci cand sa iesim pe usa spre Iosup, desigur ca parca mi-am vazut sotul pentru prima oara si cam stateam cu inima stransa sa nu vada ceva medicul pe ecran, dar nu era nicio urma la vizionarea filmului, doar fie'mea era fericita nevoie mare si sanatoasa tun!!!!!!!!

Asadar, iubiti-va mult si sa aveti parte de experinte frumoase din partea jumatatii masculine! Aici e loterie, dar mai sunt si lozuri norocoase........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Buna - imi dau si eu cu parerea desi nu pot sa spun ca am trait experiente in acest sens - dar cred ca si Oana, ca fiecare e liber sa faca cum considera - fara sa acuzam sau sa criticam pe altii- suntem oameni mari care ne asumam consecinte - eu asa cred ca e corect!
In rest - noi cele novice - suntem cu ochii mari la experientele povestite de voi si incercam sa tragem invataminte , dar fiecare face ce vrea pana la urma!
Va pup,
L

Mergi la inceput