Contactul sexual dupa ET-pareri
Raspunsuri - Pagina 2
KoraPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bulinanico79 S-apoi hai s-o zicem si p-'aia dreapta, sex-ul nu se rezuma doare la penetrarea clasica |
Sunt perfect de acord !

Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
M Oana spune:
Koricico, mama draga, stimulezi o gravidoasa, care zici ca vizioneaza toata ziua filme de specialitate, sa vorbeasca despre lucruri sfinte, nefiind nici puritana de felul ei, ca doar ma stii din carne si oase.....![]()
Pai stiu ca nu-i trecut de miezul noptii si nici buline cu "interzis minorilor" nu stiu sa-mi pun, nici macar iscalitura cu gravideala n-am fost in stare sa-mi fac, insa tot din practica, ca eu practic la greu si in muuuuuuulte domenii, ca d-aia imi scriu memoriile traite, iti spui ca nu-i prea OK cu lucrul manual nici de-o parte, nici d-alalalta.
Pai cand tu esti posesoarea activitatii, iti imaginezi cu ce contractii te alegi, deci nu atingi punctul cu evitatul contractiilor, ca ar fi si culmea sa te apuci de actiune, fara niciun "final fericit", ar fi tristete maxima si ar lipsi orice logica.....
Daca posesorul e domnul, atunci mai bine practica dumnealui o spermograma la domiciliu si pe propria imaginatie, ca daca participi la actiune, iti imaginezsi cu ce frustrari te alegi dupa, iti spune una care e in "furia hormonilor de 24 de saptamani". Sa participi fara sa pui pic de suflet, asa ca si cum n-ai fi prezenta, doar pe post de poster in decor, nu stiu daca s-au inventat ceva medicamente ca sa-ti scada apetitul si sa te aduca pe zero la capitolul simtaminte, deci mai mult rau iti faci, ca daca imaginatia merge, solutia este s-o opresti c-un dus rece, nicidecum sa vezi vreun film de gen........
Ufffff, noroc ca am barbatul acasa, ca altfel ii spuneam sa-mi aduca niste trufandale, de pofta.........![]()

Lavinutz 
KoraPop spune:
Oana eu imi spun acum ca asta sa fie cea mai mare problema, cum o rezolvam noi cu sexul 9 luni...intai sa raman eu graviduta ca apoi gasesc eu ceva leacuri, metode sau alte chestii referitor la subiectul abordat....tu mai ai un pic si iti vei tine mandretea de printesa in brate si apoi, incet-incet vei trece la "recuperari" si uite asa te vei trezi cu bebe 2 in burtica...

Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
elenada spune:
Parerea mea e ca fiecare hotaraste cum crede de cuviinta in legatura cu sexul in timpul sarcinii obtinute prin fiv.
Degeaba incerci sa convingi pe cineva ce e bine sau ce e rau. Pana nu o simte pe pielea lui nu se invata minte.Sunt si sarcini obtinute prin fiv care sunt super bine si atunci nu a foast nevoie de nici o interdictie.
Da sexul e bine venit in sarcina acolo unde se poate si nu pune in pericol sarcina.
Daca sotul se simte neglijat pe perioada sarcinii obtinute dupa ani de chin pt ca nu mai face sex cu sotia atunci inseamna ca e un egoist si ii este indiferent copilul. El sa se simta bine ca restul nu mai conteaza. Iar daca unui sot ii arde de altele ii va arde oricum si daca il satisface sotia cu burta la gura si daca nu.
Noi am avut si avem interdictie la sex. Stau si ma gandesc ca si daca nu as fi avut cred ca tot nu ne-am fi riscat.
Abia asteptam sa ne tinem copii sanatosi in brate si pe urma o sa ne iubim nebuneste ca abia asteptam amandoi.
Dar pt copii nostri merita sa asteptam.
elena
+32
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 6 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Avalon spune:
Oano, tot visatoare si romantioasa cum te stiu ai ramas... 
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
15+ 

Miramar spune:
Intre timp m-am ales cu o infectie urinara si chit ca mi s-a spus ca n-are legatura cu sexul eu am hotarat (si sotul a fost de acord, saracul abia se obisnuise ca e totul bine si se relaxase, sexual vorbind) ca oprim aceste activitati, desi abia le reluasem.
Sincer am incredere in sot, dar nu bag mana-n foc (n-o bag nici pentru mine, in general vorbind, daramite pentru altul). Pentru mine insa acum bb e cel mai important - asa incat daca el nu e in stare sa-si tina pantalonii pe el, asta e, sper sa aiba macar bunul simt sa fie discret, sa se protejeze si sa nu puna suflet (ordinea e aleatorie). Iar daca nici de astea nu tine cont inseamna ca e prost rau...si o sa vedem cum trecem hopul ala atunci, da' n-o sa fie cazul ca tati numai la bb viseaza si el. ![]()
16+ 
M Oana spune:
Iubita mea, sunt visatoare si romantioasa din nascare, fara sanse de recuperare, dar si cu un realism dobandit pe parcursul calatoriei mele pamantesti, care ma tine in echilibru, cat sa ma bucur de viata, asa cum e ea, cu de toate.
Eu tot afimam pe la FIV ca-l pun pe-al meu sa nasca, ca sa simta pe pielea lui ce inseamna sa te nasti femeie si uite ce primesc eu pe mail azi: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/133515/Primul-barbat-gravid-din-lume-a-nascut-pentru-a-doua-oara.html
Am vizionat si filmuletul de la final si mi-a placut end-ul legat de cum i se va spune copilului ca tati e, de fapt, cel care l-a adus pe lume pe bebic. Raspunsul a fost: ii vom spune ca mami nu a fost capabila sa faca asta si a facut-o tati....![]()
Din pacate acolo e vorba de un barbat nascut femeie, deci nu pot afirma ca e un caz de mascul demn de calitatile unei femei, insa tot e ceva......
Pentru al meu a fost o mare lovitura sa afle ca va avea o fetita, deoarece stie perfect cum sunt barbatii (a adoua oara mi-am luat unul care a indeplinit conditia ratiunii, conditie pe care n-am luat-o in calcul la primul loz) si din clipa in care a aflat vestea, deja a inceput sa-i urasca pe toti barbatii care se vor perinda pe langa fie'sa si o vor face sa sufere.
Uite asa simte pe pielea lui, prin alianta, cum e sa ai de-a face cu barbatii......![]()

Am auzit ca tu vei avea 2 feciori, sa-ti traiasca, mama de baietei fara griji prea multe in ceea ce priveste suferintele date de sentimentalisme si romantisme .... 
Avalon spune:
Multumesc, tare as fi vrut si eu o fetita sa-i impletesc codite... eram asa de pregatita in ceea ce priveste educatia potrivita, cate si mai cate nu mi-au trecut mie prin cap de-a lungul anilor... numai mama de baieti nu m-am vazut vreodata... se vede treaba ca Cel de Sus hotaraste totul... si CAND... si CUM... Noroc ca suntem fete istete si ne adaptam tuturor situatiilor. Cred ca tu esti cel mai bun exemplu ca dupa un periplu indelungat prin "gara infertilitatii" unde ai aspetat trenul 10 ani, iata-te gravida cat se poate de natural! Mi-aduc aminte acum (si fie-mi iertate fata de celelalte fete nostalgiile rascolite, dar amara paine am mai mancat noi pe aici) cum tu ziceai mereu ca functionezi perfect... iata ca "buba" era la sot.
Ce sa mai zic, poate si pentru el e o lectie de viata, chiar daca acum e langa o pustoaica... sunt convinsa ca undeva intr-un coltisor de suflet are pareri de rau, chiar daca diferenta dintre barbati si femei e ca intre un pamantean si un martian.
Stiu numai ca domnisoara ce va veni pe lume va avea o mamica pe cinste!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
15+ 

Avalon spune:
Si acum on-topic: fetelor, luati aminte, barbatii pleaca de langa sotii sau calca stramb din varii motive... daca e sa o faca o fac oricum, nu pentru ca nu ii oferiti sex atunci cand santeti insarcinate in urma unei proceduri fiv... Eu gandesc ca daca el alege sa plece din acest motiv, atunci poate ca e mai bine asa si locul lui oricum nu e langa mine. M-as gandi imediat: ce ar fi facut daca eu m-as imbolnavi si as ramane imobilizata, Doamne-fereste la pat? Casatoria e si la bine si la rau, daca la bine e cu mine si la rau pleaca, atunci duca-se sanatos!
Nu e cazul la cuplul meu si nici nu mi-am pus vreodata problema ca daca nu-i ofer sex ar putea sa-si gaseasca pe alta... dar vad ca alte persoane se gandesc la o asemenea perspectiva.
Avalon
15+ 

M Oana spune:
Eeeeeee si daca tot suntem la nostalgii si la lectii de viata si daca tot am tot difuzat de-a lungul timpului povestile nostre de prin endometre si spermograme, hai sa-ti mai dau o lectie a destinului.
El a plecat de vreo 2 anisori din cuib, eu m-am asezat la cuibul meu cam de un an.
La el dupa 3 ani cu domnisoara (adicalea 1 de om insurat si 2 de om free sub cerul liber) acum isi tine de ffffffff curand un baietel in brate, veste pe care n-a fost in stare sa mi-o dea, desi vorbim zilnic, decat dupa ce simturile mele feminine au patruns pana in nepatrunsul lui.
Si sa ne vezi cum schimbam opinii de schimbat scutece si cum o invat eu pe fosta mea soacra cum e cu fetele tinere cu copii din ziua de azi. E un roman stufos totul, dar cu happy end pentru toata lumea si cu niste lectii incredibile de viata. Nu-ti mai zic ca el isi dorea enorm fata si e mort dupa fie'mea, nu stie ce sa-i mai cumpere si ce sa-i mai ofere.....
Dumnezeu poate stie mai bine sa le potriveasca pe toate, eu una sunt extrem de fericita si impacata si cu trecutul si cu prezentul si chiar numai cer senin am in fata ochilor cu privire la viitor.
Deci, iubiti-va mult si acolo unde sunt ani grei de infertilitate si lucrurile nu merg si nu merg, aveti speranta ca exista o rezolvare, chiar daca uneori sunt tare intortocheate caile domnului..........
Ce sa-ti mai zic, baietelul asta cica era sa moara de n-spe mii de ori, iubita de 26 de anisori a facut apendicita in sarcina, a stat numai prin spitale, iar copilul s-a nascut cu plamanii nedezvoltati, a stat mult in incubator, a fost prematur, nasterea a fost cumplita si multe detalii pe care daca le privesti cu ochii de la finalul povestii spre inceputuri, ai in fata o lectie de viata la care stai, privesti, te minunezi si nu-ti vine sa crezi cum sunt toate potrivite si puse acolo pentru a se lega intre ele.......