Alaturi de Sebi - Avem PAYPAL
Raspunsuri - Pagina 7
antoni spune:
Numai acum am citit, e groaznic, sincer imi pare tare rau...maine ma duc si eu sa depun niste bani.Ma rog sa va ajute D-zeu sa scapati odata!Multa sanatate!
Meli+Timea-Larisa
mexxa spune:
, mamica lui Bibi cel luptator
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
ralnied1 spune:
Andreea, trimite si la Ziarul de Iasi, si la Buna ziua, Iasi...
Mai au si ei campanii umanitare...
Happiness_4_us spune:
Suntem si noi alaturi de voi si ne rugam pentru puiul mic si scump.
O sa incerc sa trimit.
Multa sanatate!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
mexxa spune:
MULTUMIM
Website Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
puisorul spune:
Andreea, sa dea Dumnezeu sa strangeti toti banii. Multa sanatate lui Sebi si un de la Stefana. In seara asta am trimis si eu cativa banuti in cont.
Multa putere
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
adrianapop spune:
MEXXA
sant foarte fericita ,parintii mei mi-au dat si ei 10 milioane,,,maine dimineata sant in contul tau,,,
poate poate se strange mai repede suma sa puteti pleca,,,
doamne ajuta,,,
va pupam
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133
mexxa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianapop MEXXA sant foarte fericita ,parintii mei mi-au dat si ei 10 milioane,,,maine dimineata sant in contul tau,,, poate poate se strange mai repede suma sa puteti pleca,,, doamne ajuta,,, va pupam http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133 |
Doamne nu pot sa cred...va multumesc din suflet
adrianapop spune:
trebuie doar sa crezi,,
,minuni exista trebuie doar sa crezi in ele,,,
v-am pupat si va dorim din suflet sa plecati cat mai repede , sa va faceti bine si sa veniti sanatosi
mexxa spune:
Dragele mele sunteti de acord sa trec pe prima pagina numele/suma tuturor celor care a'ti contribuit pentru SEBI?