Alaturi de Sebi - Avem PAYPAL
Raspunsuri - Pagina 14
Hazul spune:
Buna Mexxa
Imi pare rau sa aud ca puiul tau trece prin atata durere...
Ma rog la DD sa adunati banutii cat mai repede si sa ajungeti la spital curand.
Am reusit si noi sa depunem in contul PayPal.Spun "am reusit", pentru ca ieri incercase sotul meu sa depuna si a primit o avertizare ca e cont fraudulos Poate ca le trimiti tu un email sa-i intrebi de ce?
Azi am incercat din nou si a mers ok.
Uite aici confirmarea.
DONATIONS COORDINATOR CONTACT INFORMATION
mexxa09@yahoo.com
marian, your donation is now complete
Confirmation number: 3P8033123M846564A
Te rog insa sa confirmi ca au intrat banii, nu de alta , dar nu as vrea sa ajunga pe mana unora pentru care nu au fost destinati.
Sunteti in gandurile si rugaciunile noastre.
Doamne ajuta!
flavia ramona spune:
Hazul si restul fetelor, Andreea va va raspunde, dar acum e plecata la Iasi sa-si rezolve nistre lucruri si sa-i faca la Sebi tomografie, deoarece acolo o cunoste pe cea care ii va face si va sti ca va urmari totul in amanunt, pt ca de asta are nevoie acum. Din pacate Sebi va trece din nou printr-o anestezie generala.
Sper din suflet sa fie totul bine.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
buli spune:
Sebi, pui mic si scump, gindurile noastre sint linga tine
sint sigura ca vei fi bine si imi pare f rau ca tb sa te chinui asa.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Mimihoo spune:
Mexxa, mult curaj si speranta!
De indata ce voi primi banii iti voi trimite si eu in cont. Am initiat si o cauza pe facebook, http://apps.facebook.com/causes/causes/search?m=c20bb5a8, si sper ca facand cunoscut cazul lui Sebi sa va poata ajuta mai multi.
Sanatate!
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
Hazul spune:
Flavia, nu astept un raspuns de la Mexxa, stiind ca prioritatea ei e oricum Sebi.
Voiam sa-i atrag atentia sa verifice contul paypal, pentru ca nu se stie niciodata....
\Ma rog la DD pentru pui mic.
mexxa spune:
Salutareee....
Azi ne asteapta o zi grea.....asa ca nu am timp sa va povestesc mai multe...
Hazul banii au intrat in cont....avetrizarea cu contul fraudulos sunt masuri de protectie la ei deoarece ai cerut confirmarea ca am primit banii ...ceva de genul acesta mi-a zis si mie cineva.
Acum va pup si inca o data multumim
Cand revenim acasa o sa reactualizez lista si voi spune cati bani sunt!!
all
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
yoannamarie spune:
Ziua buna! Imi cer scuze pentru ca raspund acum...dar am avut probleme legate de conectarea la net...
Am vorbit, in urma cu o ora, cu Andreea la telefon. Sunt in Iasi. Astazi i-au facut analizele micutului Sebicu iar, dupa-amiaza asteapta rezultatele. Maine dimineata sunt programati la tomograf.
Era cu Bibi si abia ce plecasera de la laborator. A spus ca se duc direct acasa pentru ca sa-i dea sa manance puiului-spera sa poata sa-l convinga sa manance si altceva in afara de iaurt, caci numai asta accepta de cand au ajuns in Iasi...- dar, si acesta foarte putin...din pacate.
Si vor sa se odihneasca, caci sunt foarte obositi amandoi. Unul din motivele pentru care isi cere scuze in caz de, azi, nu va reusi sa intre pe forum.
Va pupa si va multumeste inca o data, din suflet, tuturor!
Andreea, sa dea Dumnezeu ca maine sa fie totul bine! Ma gandesc la voi si ma voi ruga pentru voi!
Va !
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )
De prin viata...adunate! ""
monicutza_bb spune:
Andreea ma rog sa mearga totul bine cu Sebi
Am trimis si eu prim paypal 80 CAD (40 din partea mea si 40 din partea oaneigabriela, o fata inimoasa de aici de departe).